Kropsbehandlere på Midt- og Sydsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Zoneterapi

Gottorp Zone

www.gottorp-zone.dk

Gottorp Zone

Granagervej 3

2640 Hedehusene

24266872

Jeg er født i 1974 og uddannet zoneterapeut med RAB-godkendelse i 2009 og har desuden uddannet mig inden for Kranio-Sakral Terapi. Jeg har egen klinik og har tidligere arbejdet som zoneterapeut for ansatte i Høje Tåstrup kommune via deres sundhedsordning med Previa Sundhed. Jeg har også deltaget som behandler ved forskellige arrangementer bl.a. ved medarbejder-forkælelse for ansatte hos Hjortespring Omsorgscenter, Post Danmark Kbh., Herlev Hallen og Rønnevangscentret i Tåstrup.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Massage

Helle Skinnerup

www.helleskinnerup.dk

Helle Skinnerup

Lillevangsparken 27

2670 Greve

20 26 00 28

Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at få behandling, da der ikke ydes tilskud fra den offentlige sygesikring. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, opfordrer jeg dig til at kontakte dit forsikringsselskab og gøre opmærksom på, at du modtager behandling hos en RAB-registreret kinesiolog, og at du derfor vil høre, om det udløser tilskud til din kinesiologi-behandling.

Massage

Zoneterapi

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

www.grevesportsmassage.dk

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

Rytterbakken 14

2670 Greve

4085 8598

Trænger du til at få løsnet og afspændt musklerne, lider af hovedpine og spændinger eller har du problemer med bevægeapparatet ved udøvelse af din sport, så prøv en fysiurgisk/sports massage hos Greve Sportsmassage. Fysiurgisk massage er gavnlig for spændinger, smerter i muskler og led og giver grundlæggende et øget fysisk og psykisk velvære. Sportsmassagen er mere dybdegående og med fokus på de muskler og sener, der bliver belastet af sportsformen. Jeg bruger også triggerpunktbehandling.

Massage

Rask Massage v/ Rikke Rask Møller

www.raskmassage.dk

Rask Massage v/ Rikke Rask Møller

Karlslundevej 5

2690 Karlslunde

29 71 29 11

Jeg hedder Rikke Rask Møller og jeg er uddannet som lægeeksamineret fysiurgisk massør på A.M. Massageskole i 2003, og har efterfølgende suppleret min uddannelse med et 12 måneders kursus i funktionsundersøgelse, triggerpunktsmassage og akupunktur. Jeg er desuden uddannet sygeplejerske og har indtil december 2007 arbejdet som massør på deltid og som sygeplejerske på fuldtid. Siden januar 2008 har jeg masseret på fuldtid, og har startet egen klinik for massage, som ligger 2 min. fra Karlslunde station.

Akupunktur

Akupunktør Jesper Larsen

www.akuterapi.dk

Akupunktør Jesper Larsen

Allehelgensgade 13

4000 Roskilde

40 62 26 03

Hold din krop i balance med positiv energi (fysisk og mentalt). Du har nu de bedste forudsætninger for at være fri af stress og sygdomme. Akupunktur stimulerer og balancerer punkter på din krop. Dine energier bevæger sig frit og jævnt igennem hele din krops organer og væv. Du styrker alle dine vitalenergier og mentale velvære. Med akupunktur skaber du mere sundhed for din krop samt dit mentale velvære. Du opnår meget større overblik i din hverdag og er mere stressfri.

Fodterapi

Klinik for Fodterapi v/ Gitte Bækdal Hansen

klinikken-for-fodterapi.dk

Klinik for Fodterapi v/ Gitte Bækdal Hansen

ALLEHELGENSGADE 7, ST

4000 Roskilde

46352768

Velkommen til Klinik For Fodterapi V/ Gitte Bækdal Hansen. Vi laver er selvfølgelig alle i klinikken statsautoriserede indenfor fodpleje. Vi har mange år i branchen, og vi har uden tvivl set det meste. Vores klinik er beliggende i Roskilde ikke langt fra selve hovedgaden. Nogle af de mest hyppige fodpleje behandlinger vi udfører er uden tvivl hård hud, ligtorne og ikke mindst generelle negleproblemer.

Massage

Klinik Rosenvold

klinikrosenvold.dk

Klinik Rosenvold

Ringstedgade 46b

4000 Roskilde

60211923

Hos Klinik Rosenvold tilbyder vi mange former for behandlinger. Hos os kan du få alt fra rygbehandlinger og velvære massage til flot make up, bryn, vipper, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, medicure og pedicure. Vi ligger på RIngstedgade centralt placeret i Roskilde by. Hos os er vores personale dygtige og venlige og får dig til at føle afslappet. Hos os får du et afbræk fra hverdagen. Vores behandlinger er kvalitetsbehandlinger og er tilpasset til dig efter bl.a. hudtype. Hos os lytter vi altid til dig og dine ønsker, så du opnår de ønskede resultater. Hos ind i klinikken og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig eller klik ind på vores side og læs mere om os og book en tid. Du kan også ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi ses på Ringstedgade hos Klinik Rosenvold!

Fodterapi

Klinik for Fodterapi Roskilde

roskilde-fodterapi.dk

Klinik for Fodterapi Roskilde

Vindingevej 34B

4000 Roskilde

46351211

Vi yder fodterapi, fordi dine fødder også fortjener den bedste forkælelse! Det er dine fødder der bærer dig igennem hele livet, derfor er det også en god ide engang imellem at være god ved dem. Det kan du klare ved at tage et smut forbi vores klinik, vi er meget professionelle og yder altid den bedste behandling til dig. Det er en rigtig gode ide, regelmæssigt at få foretaget behandlinger så du er sikker på at dine fødder altid kan klare hverdagens strabadser. Vi er statsanerkendt som fodterapeut, så det er din garanti for at du altid får en god behandling her os. Vi er desuden specialister indenfor almindelig fodpleje, men arbejder også med de mere specialiserede områder såsom: nedgroede negle, diabetes og gigtrelaterede problemer. Så du kan roligt komme til os hvis du har brug for en god og stabil fodterapeut.

Coaching - Clairvoyance

Dalls Smørrebrød Aps

www.dallssmorrebrod.dk

Dalls Smørrebrød Aps

HOVEDGADEN 70

4050 Skibby

47528322

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi mad ud af huset på Sjælland fra vores butik på Hovedgaden i Skibby. Vores kunder kommer primært fra området omkring Skibby, Frederikssund og Roskilde. Hos Dall’s Smørrebrød har vi mange års erfaring inden for madlavning, hvorfor vi altid laver mad med masser af kærlighed og dette smitter af på både atmosfæren omkring lejligheden og smagsløgene hos de spisende. Hos Dall’s Smørrebrød holder vi os til den danske stil. Men med det lille ekstra oveni. Vores mad er klassisk og nede på jorden, så alle kan være med. Uden dog at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Kontakt os på Tlf: 47 52 83 22 eller på E-Mail: dallsskibby@gmail.com Og få et uforpligtende tilbud nu

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Momentia - Søg Din Indre Styrke

www.momentia.dk

Momentia - Søg Din Indre Styrke

Hornsherredvej 53

4060 Kirke Såby

40303878

Din krop er dit tempel og alt hvad du forærer den af positiv opmærksomhed, giver den dig tifoldigt tilbage. Momentia er en lille harmonisk klinik beliggende i det smukke Lyndby - kun 15 minutter fra Roskilde og 10 minutter fra Lejre. Momentia tilbyder fysiurgisk massage, dybdemassage, velværemassage, healingsmassage, børnebehandling, events, parmassage, mødregrupper, polterabend, zoneterapi, reiki healing, meditation og kombinationsterapi. Vi udsteder gavekort og klippekort.

Akupunktur

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

www.lille-rolighed.dk

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

Gudrun Børresensvej 17, Ejby

4070 Kirke Hyllinge

46 40 50 25

Her i "Lille Rolighed" er målet at bevare den ro og fred, der allerede er så godt manifesteret, at folk føler sig godt tilpas, og trygge, med en klar følelse af at blive set og hørt. Marianne Skak Augsburg. A. "Lille Rolighed" er centrum for mange forskellige slags behandlinger, udøvet hver for sig, men også sammensatte – så de understøtter den enkeltes behov bedst muligt. Her er tale om akupunktur, akupressur, moxa behandling (varme/energi ), bindevævsmassage og zoneterapi.

Akupunktur

Akupunkturklinikken i Slimminge v/ Birte Nielsen

www.birtenielsen.dk

Akupunkturklinikken i Slimminge v/ Birte Nielsen

Bytoftevej 14, Slimminge

4100 Ringsted

56 87 90 10

Jeg har haft klinik siden 1996, og er godkendt som Registreret Akupunktør gennem mit medlemskab af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører, der blev godkendt som registreringsansvarlig brancheorganisation af Sundhedsstyrelsen i 2004.

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinik Empress

www.klinikempress.dk

Klinik Empress

Herman Bangsvej 8, Benløse

4100 Ringsted

50 50 13 63

Der er ikke 2 mennesker der er ens, det er helt individuelt hvorledes vores krop reagerer, når vi udsættes for fysisk eller psykisk stress og belastninger over længere tid eller får en skade - Derfor er behovet for behandlingsmetode og længde også individuelt. Tilfælles har vi dog alle, at vores krop fortæller os, når den har nået sin grænse for, hvad den selv kan klare at heale og er kommet i ubalance. Kroppens sprog er smerter, træthed og sygdomme.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Cio 17 v/ Merete Birth

www.cio17.dk

Cio 17 v/ Merete Birth

Lammestrupvej 17

4140 Borup

57 52 17 07

I mere end 25 år har jeg arbejdet professionelt med at hjælpe andre til at kunne ændre en tilværelse på overlevelse til en tilværelse med liv. Overlevelse er tegn på fysisk, mentalt og socialt underskud. Liv er tegn på fysisk, mentalt og socialt overskud. Det er underordnet om det handler om mennesker eller dyr.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Psykomotorisk afspænding

Mærkdig.dk

www.maerkdig.dk

Mærkdig.dk

Alléen 11A

4180 Sorø

28342313

mærkdig.dk bruger individuel terapi, kropsterapi og afspændingsbehandling til behandling af en række symptomer, herunder hovedpine, migræne, koncentrationsbesvær og uro i kroppen for bare at nævne nogle få. Anne Mette der er terapeut, behandler og indehaver af mærkdig.dk har stor erfaring med behandling af mennesker i alle aldre og med mange forskellige symptomer.

Massage

Clinic Justgaardv/ Lizette Andersen

www.clinicjustgaard.dk

Clinic Justgaardv/ Lizette Andersen

Syvbækvej 1

4270 Høng

23 70 13 10

- holder åbent, når andre har lukket - fri og uafhængig - kvalitet, wellness og forkælelse - byder ALLE velkommen - luksus, uden at det koster ekstra - rolige og afslappende omgivelser - fokus på DIG - smil og god service På Clinic Justgaard bestræber jeg mig på, at yde den bedste service - du er i centrum og ydes professionel behandling med hensyntagen til dine ønsker og behov. Efter Lægeexam. Fysiurgisk Massage og Muskelterapi vil du opleve en frydefuld, positiv og dejlig afslappethed.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Js Terapi

jsterapi.dk

Js Terapi

Skellebjergvej 31

4293 Dianalund

20820818

Kranio Sakral Terapi tilbydes mennesker og dyr, speciale i heste. Intuitiv rådgivning (coaching/samtaleterapi) Healing

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Julie Schwartz Kranio Sakral Terapi

julieschwartz.dk

Julie Schwartz Kranio Sakral Terapi

Skellebjergvej 31

4293 Dianalund

20820818

Kranio Sakral terapi til babyer, børn, voksne og dyr tilbydes. Speciale i babyer og heste. Har din baby fladt baghoved eller kun vil kigge til den ene side? Er din baby ofte utrøstelig ked af det?Føler du dig træt og ude af balance evt. efter fødslen? Har du smerter i skelet og muskler efter fødsel? Trænger du til omsorg? Er din hest urent gående, rækker tunge eller slår med hovedet? Så kan Kranio Sakral terapi hjælpe. Se yderligere oplysninger om hvad jeg kan tilbyde på hjemmesiden.

Healing - Reiki healing

Krystal og Healerhuset

www.krystal-healerhuset.dk

Krystal og Healerhuset

Agervang 1,1. Tv

4300 Holbæk

25283687

Healing & Clairvoyance, samt salg af sten og krystaller i Holbæk. Healing er en behandlingsform, hvor en behandler (en healer) søger at skabe balance i klientens krop. Jeg hjælper dig ved f.eks. uro, Hovedpine, Ryg– led problemer, Depression, Sorg og stress, Bivirkninger af kræftbehandling, sportsskader, smerter

Coaching - Clairvoyance

Konsultation i Holbæk v/ Lis Anne Dahl

www.lisdahl.dk

Konsultation i Holbæk v/ Lis Anne Dahl

Smedelundsgade 5, 3. Sal

4300 Holbæk

40 88 13 95

Jeg ser mennesker som ligeværdige. Mit udgangspunkt er, at vi hver især har størst kendskab til eget liv. Jeg har stor respekt for det enkelte menneske, voksen som barn, og har empati. Jeg ser respekt og empati som vital betydning, for at kunne støtte andre i deres videre udvikling. Som person er jeg dynamisk, imødekommende og ser muligheder, frem for begrænsninger. Jeg arbejder oplevelsesorienteret og lægger vægt på samspillet og relationen, mellem mennesker.

Healing - Reiki healing

Massage

Jane Kate Winther  Exam. Fysiurgisk Massør

www.afspaending-massage.dk

Jane Kate Winther Exam. Fysiurgisk Massør

Skyttens Vej 27

4300 Holbæk

6130 1855

Massagen er en helkropsmassage, der afspænder hele kroppen og giver velvære og en bedre kropsfornemmelse. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne, uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, muskelspændinger, nakkesmerter, hovedpine, rygsmerter m.m. Massagen varer 1½ time.

Massage

Klinik for Muskelmassage

www.muskelmassage.dk

Klinik for Muskelmassage

Anemonevej 13

4300 Holbæk

5944 0755

* Du har ansvaret for din krop, som alternativ, vælger du selv din behandler og behandling. * Massage 1 gang om måneden, er en god vedligeholdelse af din krop. * Drik altid vand efter en behandling. * Træk vejret bevidst dybt, flere gange om dagen, så ilter du din krop. * Lyt til din krop, vanerne er til for at bryde. * Nakke og rygsmerter kan skyldes ensartet arbejdsstilling og forkerte bevægelser i hverdagen. * Muskelsmerter kan dulmes med et isomslag

Healing - Reiki healing

Reiki-Hands

www.reiki-hands.dk

Reiki-Hands

Amtmandsvej 1

4300 Holbæk

26219197

Jeg giver Reiki-healing, der er en energi, der opløser blokeringer, både i kroppen og i sindet. Reiki hjælper på smerter, uro, stress, betændelsestilstande, spændinger m.m. KORT SAGT, REIKI HJÆLPER PÅ ALT. Jeg giver Reiki behandlinger af 1/2 og 1 times varighed. 1 time koster Kr 500,- 1/2 time Kr 250,- Klippekort: få 5 behandlinger og betaling for 4. Jeg hedder Anne Nielsen og er 54 år. Jeg bor i Kirke Eskilstrup og giver også behandlinger i privaten.

Massage

Zoneterapi

Berit Rasmussen

www.berit-rasmussen.dk

Berit Rasmussen

Solvænget 8

4330 Hvalsø

4057 0027

Jeg er født i 1968, er gift og har 2 børn. I april 2006 blev jeg færdig som zoneterapeut ved Københavns Zoneterapeut Skole, (FDZ godkendt). Jeg valgte herefter at uddanne mig videre til Organisk Massage Terapeut ved Jeppe Sindal, da denne massageform og zoneterapien supplerer hinanden rigtig godt. Blev færdig som Organisk Massage Terapeut i maj 2007. I september 2008 afsluttede jeg en 1 årig overbygning til denne uddannelse. (Organisk Manuel Terapeut).

Coaching - Clairvoyance

Hypnotisør og Hypnoterapeut Annelise Dahl

www.annelisedahl.dk

Hypnotisør og Hypnoterapeut Annelise Dahl

Hovedgaden 29, Undløse

4340 Tølløse

61 67 01 31

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, at lære dem hvordan de kan give slip på deres begrænsninger og nå deres mål. Jeg tror at det enkle og simple er den korteste vej, derfor valgte jeg hypnose. Hypnoterapi ER korttidsterapi, logisk og ligetil - som jeg selv..... Igennem årene har jeg hjulpet mennesker i alle aldre, og har erfaring indenfor meget forskellige områder.


©2009-2018 JART