Massage i Århus N

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Massage

Marienlund Akupunkturklinik V/ Metta Bech

www.marienlund-klinikken.dk

Marienlund Akupunkturklinik V/ Metta Bech

Nordre Ringgade 117

8200 Århus N

86102868

Hos Marienlund akupunkturklinik er visionen, at tilbyde patienterne den bedst mulige rådgivning, vejledning og behandling gennem både korte og længerevarende behandlingsforløb. Det er vigtigt, at patienten føler sig tryg ved akupunktøren og behandlingen, da det giver de bedste resultater for begge parter. Hos Marienlund akupunkturklinik gør vi derfor meget ud af at samtale med patienten om problemet - generne/lidelserne - således at behandlingsformen bliver truffet udfra de konkrete fakta.

Massage

Natchas Thaimassage

www.natchasthaimassage.com

Natchas Thaimassage

Aldersrovej 7

8200 Århus N

86 24 57 30

Vi byder ALLE vore kunder Velkommen Med håb om i vil få en behaglig og tilfreds behandling i vore lokaler på Aldersrovej 7 8200 Århus N Bus nr. 7 - lige til døren. Trænger du til afslapning så skulle du - I prøve, kom ind og nyd det hos Natcha.

Kranio-sakral terapi

Massage

Marienlundmassage V/ Anette Strandgaard

www.marienlundmassage.dk

Marienlundmassage V/ Anette Strandgaard

Ndr. Ringgade 117

8200 Århus N

30829380

I klinikken har jeg valgt at kombinere bindevævsmassage med fysiurgisk massage. Det betyder for dig, at dine muskler først bliver varmet op så virkningen af sugekopperne øges. De affaldsstoffer der frigives under behandlingen bliver på denne måde mere effektivt ledt ind i blodbanen til senere udskillelse fra kroppen. Det er vigtigt at du efter alle behandlinger drikker masser af vand så kroppen kan komme af med de frigvne affaldsstoffer gennem nyrer og lever.

Healing - Reiki healing

Massage

Helse Clinique

www.helseclinique.dk

Helse Clinique

Havrebakken 41

8200 Århus N

23449260

Helse Clinique har eksisteret siden år 2005 Alternativ klinik i Århus, hvor jeg Nønne Mikkelsen tilbyder velvære behandlinger: Healing Meditation Samtaleterapi Healingsmassage Graviditetsmassage Afspændingsmassage Stress-reducerende massage Ansigts- og hovedbundsmassage Bindevævsmassage med sugekopper SKAB BALANCE MELLEM KROP OG SIND Nøgleord i min klinik er: Nærvær, ro og fordybelse....


©2009-2019 JART