Massage i Vejle

facebook
twitter
mail
print
favorit

Aromaterapi

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Vejle Zoneterapi, Biofeedback og Massage v/ Annette Borup

www.vejlezoneterapi.dk

Vejle Zoneterapi, Biofeedback og Massage v/ Annette Borup

Grejsdalsvej 53, I.

7100 Vejle

28 70 7000

Vil du være røgfri på en time? Biofeedback mindsker nikotintrangen, så det bliver lettere at holde op med at ryge. De fleste mennesker oplever at en enkelt behandling er nok. Behandlingen bruges også ved afvænning fra plaster, tyggegummi og andre nikotinpræparater. Reiki-healing Reiki er en energistrøm der flyder i kroppen. Under behandlingen øges klientens energistrøm, hvorved der bliver mere kraft i alt hvad klienten vælger at gøre. Livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på.

Massage

Zoneterapi

Bonde-Rosen

www.bonde-rosen.dk

Bonde-Rosen

Nørre Allé 22

7100 Vejle

96 69 08 09

Hvordan har du det med dig selv, din krop og din sundhed? Søger du hjælp til et sundere liv med mere energi, øget trivsel og velvære, hjælp til mindre stres og ubehag? Klinik Bonde-rosen tilbyder flere muligheder!

Coaching - Clairvoyance

Massage

Privatklinik Pia Fraefel

www.piafraefel.dk

Privatklinik Pia Fraefel

Østerbrogade 32A

7100 Vejle

2585 0367

Trænger du til velvære? Ønsker du at få det fysisk bedre? Eller har du været stresset over en længere periode og kroppen er begyndt at sige fra? Så er du kommet til rette sted med velværemassage, holistisk fysioterapi, graviditetsmassage, samtale og massage mv. Her er kompetent behandling, træning, vejledning og udvikling i uforstyrrede rammer med tid til dig.

Akupunktur

Massage

Mettes Clinic

www.mettesklinik.mono.net

Mettes Clinic

Nørre Bygade 7A, Grejs

7100 Vejle

24 456 123

Forkælelse af kroppen Føler du, at du er helt udkørt efter en hård arbejdsdag, har du ondt i kroppen eller vil du bare forkæle dig selv lidt? Så kontakt Mette’s Clinic, kom ind og få en dejligt omgang massage eller en af de andre behandlinger der bliver tilbudt.


©2009-2018 JART