Healing - Reiki healing i Børkop

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Tina Rosenbech

www.rosenbech.net

Tina Rosenbech

Klosterbakken 24, Skærup

7080 Børkop

75 86 75 39

Jeg er alternativ behandler og har nogle forskellige "nøgler", jeg kan bruge, når jeg behandler mine klienter. Jeg bruger massage, healing, zoneterapi og clairvoyance lidt på skift og efter behov. Jeg behandler altid mine klienter individuelt. Behandles man af mig, bestemmer man selv hvilke behandlingsmetoder, jeg må bruge. Jeg laver oftest en kombinationsbehandling, hvor to behandlingsformer anvendes.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Kanaloakropsterapi

www.kanaloakropsterapi.dk

Kanaloakropsterapi

B. Berthelsensvej 26

7080 Børkop

73654321

Kanaloakropsterapi er klinikken hvor behandling og velvære går op i en højere enhed, eksempelvis kan en omgang maori-massage gøre underværker for dit energiniveau ligesom kraniosakral terapi kan hjælpe dig med at øge koncentrationen eller fjerne smerterne efter et piskesmæld. Til smertebehandling bruges kanaloakropsterapi desuden Acunova eller akupunktur 2000 til at fjerne eller reducere smerterne helt.

Healing - Reiki healing

Massage

Way Of Light

www.wayoflight.dk

Way Of Light

Bystedparken 83

7080 Børkop

24243498

Way of Light - vejen til forandring, livsindsigt og mere livsglæde. Jeg er uddannet Reconnective Healing practitioner og Healingmassør/Samtaleterapeut. Kroppen udvikler såkaldte stressrelaterede symptomer, som vi erkender som hovedpine, smerter i muskler og led, træthed, søvnbesvær, træthed, depression, spiseforstyrrelser osv. Ved at modtage Reconnective Healing eller Healingmassage tillader du dig selv i at være i nuet, du giver din krop den opmærksomhed, den behøver for at blive hel og komme i balance.


©2009-2018 JART