Massage i Nordborg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Healing Hands for You v/ Dk-Kinesiolog og Massør Henriette Skov

www.healinghandsforyou.dk

Healing Hands for You v/ Dk-Kinesiolog og Massør Henriette Skov

Majstoften 1, Guderup

6430 Nordborg

20 92 28 12

Din egen vej til et godt helbred gennem individuel behandling. Så du TV2's udsendelse Praxis tirsdag 26. maj om kurering af pollenallergi/høfeber uden brug af medicin? En biolog hjælper i denne udsendelse Annette Heick og en anden person af med pollenallergi. Teknikken der anvendes - armtesten - er kinesiologi. Vil du gerne af med din allergi også? Så ring og bestil tid eller ring for uforpligtende samtale på tlf. 20 92 28 12.

Kranio-sakral terapi

Massage

Habitus Klinikken

www.habitusklinikken.dk

Habitus Klinikken

Skovvej 30

6430 Nordborg

20 32 49 50

Kranio-Sakral terapi - Bindevævsmassage - Tensegrity - massage Disse unikke behandlingsformer kan hver især og i kombination hjælpe dig til et bedre liv. Jeg kan med min behandling afhjælpe dine smerter. Hermed undgår du den stress tilstand kroppen går i, når den ikke har det godt. Du kan også vælge velvære/wellness: * Behandlingen som kan forebygge spændte muskler. * Du undgår at kroppen kommer i en stresset tilstand. * Eller det kan handle om ren forkælelse.

Aromaterapi

Massage

Zoneterapi

Vigør - Klinik

www.vigoer-klinik.dk

Vigør - Klinik

Storegade 20

6430 Nordborg

2398 5469

Jeg Sesselja ( Sella ) kom fra Island og jeg har uddannelse til Massage, Zonetereput, Aromatereput og Fodpleje frå Island. Jeg har haft massage stue i 9 år i Island. Jeg flutte til Danmark 2 juni 2008 og har started min Vigør klinik i Oktobet 2008. Jeg er gift med min mand Olafur og jeg har 3 piger Ragnheidur Kristin 9 år, Elisabet Thordis 7 år og Sigrun Osk 1 år.

Massage

Rb Massage

www.rbmassage.dk

Rb Massage

Søndermarken 7, Stevning

6430 Nordborg

20180251

Mobil massage på Als. Har du svært ved at nå til massør uden for arbejdstiden? Jeg kommer hjem til dig, når det passer dig. Lægeeksamineret massør med ekstra kursus i Whiplash / Piskesmæld i nakken.


©2009-2018 JART