Healing - Reiki healing i Holbæk

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Krystal og Healerhuset

www.krystal-healerhuset.dk

Krystal og Healerhuset

Agervang 1,1. Tv

4300 Holbæk

25283687

Healing & Clairvoyance, samt salg af sten og krystaller i Holbæk. Healing er en behandlingsform, hvor en behandler (en healer) søger at skabe balance i klientens krop. Jeg hjælper dig ved f.eks. uro, Hovedpine, Ryg– led problemer, Depression, Sorg og stress, Bivirkninger af kræftbehandling, sportsskader, smerter

Healing - Reiki healing

Massage

Jane Kate Winther  Exam. Fysiurgisk Massør

www.afspaending-massage.dk

Jane Kate Winther Exam. Fysiurgisk Massør

Skyttens Vej 27

4300 Holbæk

6130 1855

Massagen er en helkropsmassage, der afspænder hele kroppen og giver velvære og en bedre kropsfornemmelse. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne, uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, muskelspændinger, nakkesmerter, hovedpine, rygsmerter m.m. Massagen varer 1½ time.

Healing - Reiki healing

Reiki-Hands

www.reiki-hands.dk

Reiki-Hands

Amtmandsvej 1

4300 Holbæk

26219197

Jeg giver Reiki-healing, der er en energi, der opløser blokeringer, både i kroppen og i sindet. Reiki hjælper på smerter, uro, stress, betændelsestilstande, spændinger m.m. KORT SAGT, REIKI HJÆLPER PÅ ALT. Jeg giver Reiki behandlinger af 1/2 og 1 times varighed. 1 time koster Kr 500,- 1/2 time Kr 250,- Klippekort: få 5 behandlinger og betaling for 4. Jeg hedder Anne Nielsen og er 54 år. Jeg bor i Kirke Eskilstrup og giver også behandlinger i privaten.


©2009-2019 JART