Massage i Birkerød

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Lifeenergies

www.lifeenergies.dk

Lifeenergies

Kajerødvej 82

3460 Birkerød

28 87 10 02

Jeg er uddannet hawaiiansk massør og Heartwork Lomi Lomi instruktør hos Mette’s institute, Australien, uddannet Organisk Massage Terapeut hos K-zone, København, Registreret Alternativ Behandler (RAB). Jeg giver massage ud fra det holistiske synspunkt at krop, sind og sjæl hænger sammen, så ved at arbejde med kroppen, arbejdes der også ubevidst med psyken. At pleje sin krop med massage har en positiv effekt på spændinger i hårde og ømme muskler.

Massage

Zoneterapi

Mezone v/malene Ebert

www.mezone.dk

Mezone v/malene Ebert

Birkerød Kongevej 15

3460 Birkerød

2673 0868

Klinikken er beliggende på Kongevejens Planteskole, Birkerød Kongevej 15, 3460 Birkerød. Transport via bil, cykel etc. Der er et zoneterapiskilt ved bommen, og vejen følges lige frem ca. 120 m. Hold på lille P-plads til højre. Gå ned ad trappen til venstre for garagen, og ind af døren på venstre hånd.

Akupunktur

Massage

Kirocare Rygcenter

www.kirocare.dk

Kirocare Rygcenter

Hovedgaden 37A, 1.sal

3460 Birkerød

45 82 05 05

Kirocare Rygcenter behandler typisk helt almindelige mennesker, der henvender sig til os med ondt i ryggen, smerter i nakke, skulder og arme eller problemer med lænd, bækken, ben eller fødder. Ved den indledende undersøgelse spørger vi blandt andet grundigt ind til din sygehistorie. Det er vigtigt for os at vide, hvad der er sket tidligere, og hvad der muligvis har indflydelse på dit problem.


©2009-2019 JART