Massage i Brønshøj

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Center for Krop og Balance

www.kropogbalance.dk

Center for Krop og Balance

Frederiskssundsvej 274 A, 2sal

2700 Brønshøj

26 12 99 69

I dag, hvor samfundets forandringer og krav bliver stadig større, er det blevet almindeligt med fysiske symptomer som hovedpine, rygsmerter og træthed, samt psykiske symptomer som stress, mangel på selvtillid og desorientering. På Center for KROP & BALANCE tilbydes forskellige behandlingsformer og undervisningstilbud hvis formål er udvikling og vedligeholdelse af din indre balance og derved give en forøget livskvalitet i hverdagen.

Akupunktur

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Lena Bøsinge Jørgensen

www.kropsindaand.dk

Lena Bøsinge Jørgensen

Karlslundevej 5

2700 Brønshøj

38 606 119

Udgangspunktet for en session hos mig er at: Du er chefen - det er dig det drejer sig om og derfor er det dig som bestemmer hvad vi skal arbejde med. Uanset om det er på et bevidst og/eller ubevidst plan, så er det kun DIG, der dybest set ved hvad du, har behov for, så du: * Opnår balance i dit liv og får det godt både fysisk, kemisk, psykisk og spirituelt * Udnytter dit liv bedst muligt * Bliver glad og tilfreds

Massage

Zoneterapi

Clinique Harmonie

www.cliniqueharmonie.dk

Clinique Harmonie

Tuxensvej 1

2700 Brønshøj

38 28 29 29

Clinique Harmonie. Personlig Ansigtsbehandling skæddersyet til dig. Book din tid online. Clinique Harmonie er en klinik for hudpleje, fod og håndbehandlinger, zoneterapi, massage og spa-behandlinger til mænd og kvinder. Klinikken åbnede i 1998 og ligger i en af Brønshøjs dejlige gamle villaer på en stille sidevej, kun 20 meter fra Frederikssundsvej. Vi lægger stor vægt på ro, hygge og personlig betjening, hvilket mærkes så snart man træder ind i klinikken og væk fra den travle hverdag udenfor.


©2009-2019 JART