Massage i Hvidovre

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Lvh Fysiurgiske Massageklinik v/ Lisbet Valbjørn Hansen

www.lvh-massage.dk

Lvh Fysiurgiske Massageklinik v/ Lisbet Valbjørn Hansen

Gl. Køge Landevej 220 C

2650 Hvidovre

2441 7404

LVH står for: L= Liv V= Velvære H= Helbred Gennem hele vores liv bruger vi massage uden egentlig at tænke over det. Hvis man slår sig på armen, gnider man automatisk hånden hen over stedet, hvor smerterne er. Ved mavesmerter stryger vi hånden på maveskindet. Som forældre krammer og holder vi instinktivt vores børn for at berolige dem. Hvis nogen trænger til trøst eller beroligelse, holder vi hånd eller lægger en arm rundt om dem.

Massage

Mette Ahmt Massage

www.metteahmt.dk

Mette Ahmt Massage

Gl. Køge landevej 511

2650 Hvidovre

2264 3535

METTE AHMT Massage ... blev startet i 2006 af Mette Ahmt Langemark, jeg uddannet lægeeksamineret massør hos Axelsons Institut. Jeg baserer min praksis på en dybdegående massage og hovedvægten ligger på muskelbehandling. Har du spændinger i nakke og skuldre? Oplever du hold i nakken eller i lænden? Er du træt og uoplagt efter en dags arbejde eller har du ofte hovedpine? Det er ikke nødvendigt at leve med. Prøv en dybdegående massage i min klinik, og oplev hvilken forskel det kan gøre.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Klinik Varme Hænder v/ Pia Broch

www.varmehaender.dk

Klinik Varme Hænder v/ Pia Broch

Avedøre Idrætscenter, Trædrejerporten 1

2650 Hvidovre

26707204

healingsmassage for alle aldre! Nyd en helt igennem afstressende massage, med healende energi der virker lægende og forløsende på krop, sind og helbred! Healing Unik smerte-, stress- og sorgbehandling. Fysisk og psykisk healing - afbalancering af krop, sind og helbred! Kranio-Sakral Terapi KST til børn, unge & voksne! KST er en blid og meget dybdegående behandlingsform, der effektivt hjælper og påvirker kroppen til at genfinde sin oprindelige balance.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Clinic Dorte V

clinic-dortev.dk

Clinic Dorte V

Hvidovrevej 131

2650 Hvidovre

26273104

Clinic Dorte V beskæftiger sig med flere slags behandlinger, men jeg har især speciale indenfor behandling af børn. Jeg behandler især børn, hvis forældre oplever, at barnet er urolig eller lider af søvnbesvær. Her benytter jeg nogle bestemte teknikker, der gør, at barnet falder til ro og får nemmere ved at slappe af. Jeg ser et stort potentiale indenfor denne slags behandlinger og vil derfor ekstremt gerne dele ud af min erfaring, samt behandlingsteknikker. Det gør jeg ved at afholde kurser i babymassage. På den måde kan jeg lære andre, hvilke metoder og teknikker der er gode, til at få det enkelte barn til at slappe af. Babymassagen giver ikke blot barnet en behagelig oplevelser, der får ham/hende til at slappe af, det gør også forholdet imellem barn og forældre meget stærkere, samt gavner barnets motorik. Igennem massagen skabes der følelser, nærvær, kærlighed og omsorg, som barnet vil tage med videre i livet.


©2009-2018 JART