Coaching - Clairvoyance i København N

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Coaching & Psykoterapi v/ Søren Beejo Hansen

www.innerwork.dk

Coaching & Psykoterapi v/ Søren Beejo Hansen

Wesselsgade 8, 4.sal

2200 København N

3543 0706

Indre arbejde starter når du for alvor indser at du er fanget af fastlåste mønstre og vaner og helt identificeret med disse. Desuden at du ikke er i stand til på egen hånd at opløse strukturerne i dit sind, men har behov for vejledning og støtte til at frigøre dig fra dem. Personlighedsstrukturen ligger som slør over vores oprindelige væren, vor Sande Natur. InnerWork står for indre arbejde hvor mange ting vil blotlægges og afsløres for dig.

Coaching - Clairvoyance

Life Healing F.m.b.a.

www.energi-psykoterapi.dk

Life Healing F.m.b.a.

Gartnergade 7, st. tv.

2200 København N

70 203 503

EFT-Terapi [Banke-Terapi] er en af de mest effektive terapiformer indenfor den nye Energi-Psykoterapi og er særlig velegnet til behandling af årsagen bag f.eks.: - angst, panik, fobi, frygt, vrede, skyld, skam, sorg, præstationsangst, usikkerhed - chok-traumer, PTSD, OCD, stress, - ubehagelige og negative tanker, holdninger og erindringer - uhensigtsmæssige vaner og adfærdsmønstre - allergi-reaktioner, migræner og spændinger

Aromaterapi

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Heali - Holistisk Behandling og Healing

www.heali.dk

Heali - Holistisk Behandling og Healing

Nørrebrogade 183, 1. tv

2200 København N

+4528999151

HEALI tilbyder Reiki Healing, Chakra Healing, Shamanistisk Healing og rensning (krop, aura og hus), Spirituel vejledning, Samtaleterapi, Aromaterapi, Guidet Daoist Body Scan Meditation og Tarotlæsning. Jeg har stor respekt og ydmyghed for hvert menneskes individuelle behov i deres personlige healingsprocess og hver healing bliver designet til det individuelle behov.


©2009-2019 JART