Zoneterapi i København Ø

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Zoneterapi

Perzona Zoneterapi

www.perzona.dk

Perzona Zoneterapi

Helgesensgade 5, st.tv

2100 København Ø

22588242

Zoneterapi og øreakupunktur på Østerbro. Vores klinik er hyggelig og indbydende. Zoneterapi bruges af voksne bl.a. ved: Fordøjelsesproblemer Søvnproblemer Hovedpine og migræne Smerter i nakke og skuldre Hormonelle problemer Allergi og luftvejslidelser Graviditet Af børn bl.a. ved: Kolik Mellemørebetændelse Forstoppelse Infektioner Sengevædning Allergi, børne-eksem og astma Jeg har arbejdet som selvstændig zoneterapeut siden 2005. Jeg er RAB registreret og indberetter til sygesikrinegen Danmark

Akupunktur

Zoneterapi

Alternativ Behandler Mie Thide

www.miethide.dk

Alternativ Behandler Mie Thide

Strødamvej 34

2100 København Ø

3920 5215

Har du store, små, akutte eller tilbagevendende gener? Jeg sammensætter en behandling, ud fra hvad dit problem er og hvilken af nedenstående behandlings former, der passer til dig og dit problem; Zoneterapi, Traditionel Kinesisk Zoneterapi, Kranio-Sacral Akupunktur, også øreakupunktur -Vejledning i kost og *kosttilskud, *inkl. sunde olier og plantesukker -Forskellige redskaber til stress frigørelse, fx Metamedicin, Tanke feltterapi og Bach rem.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

www.tina-mogensbaek.dk

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

Østerbrogade 115

2100 København Ø

39 29 09 04

Uddannet Zoneterapeut (RAB*) og Akupunktør (RAB*) på Helseskolen i Søborg i henholdsvis 1988 og 1989 og uddannet som Fysiurgisk Massør på AM Massageskole i Herlev i 1996. I perioden derefter bl.a. tilknyttet Form og Fitness på Radisson SAS Scandinavia Hotel København samt Helsestudiet Inch by Inch. Etablering af egen klinik i 1995 på Østerbrogade 115. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) samt Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og dermed RAB, Registreret Alternativ Behandler.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

www.helsegaarden.dk

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

Zinnsgade 3

2100 København Ø

3526 7702

På Helsegården bliver du behandlet i behagelige omgivelser med en rar og afslappet atmosfære, hvor der er god tid til at lade kroppen og sindet finde ro og hvile.

Massage

Zoneterapi

Wellnesskompagniet

wellnesskompagniet.dk

Wellnesskompagniet

Willemoesgade 12

2100 København Ø

88721010

Hos WellnessKompagniet har man specialiseret sig i forskellige former for massagebehandling. Disse består af både kortere- og længerevarende behandlinger afhængig af behov og problemer. Massage behandlingerne kan bestå af både Hot Stone massage og/eller en skøn aromatisk æterisk oliemassage. Æterisk oliemassage har helende egenskaber og kan både virke opfriskende og afslappende – alt efter behov. Musklerne varmes op og efterfølgende behandles det område på kroppen, der forvolder problemer eller smerter. Tilfælles har behandlingerne en afslappende effekt, der gør at kroppen slapper af og anspændthed bliver formindsket. Ønsker man en større del af kroppen behandlet kan man bestille en massage, der har en længere varighed, hvor det er muligt at gå mere i dybden. Har man mere intense smerter og spændte områder i kroppen er det en god ide at bestille en massagebehandling af længere varighed.


©2009-2019 JART