Massage i København Ø

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

www.tina-mogensbaek.dk

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

Østerbrogade 115

2100 København Ø

39 29 09 04

Uddannet Zoneterapeut (RAB*) og Akupunktør (RAB*) på Helseskolen i Søborg i henholdsvis 1988 og 1989 og uddannet som Fysiurgisk Massør på AM Massageskole i Herlev i 1996. I perioden derefter bl.a. tilknyttet Form og Fitness på Radisson SAS Scandinavia Hotel København samt Helsestudiet Inch by Inch. Etablering af egen klinik i 1995 på Østerbrogade 115. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) samt Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og dermed RAB, Registreret Alternativ Behandler.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

www.helsegaarden.dk

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

Zinnsgade 3

2100 København Ø

3526 7702

På Helsegården bliver du behandlet i behagelige omgivelser med en rar og afslappet atmosfære, hvor der er god tid til at lade kroppen og sindet finde ro og hvile.

Akupunktur

Massage

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

www.chinacenter.dk

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

Østbanegade 115 St Th

2100 København Ø

35 55 96 88

Traditionel Kinesisk Klinik --- China Center. v/ Traditionel kinesisk læge (Professor, Dr. of TCM), Akupunktør, Tai Chi, Qi Gong mester og Poet. Universitetsuddannede med traditionel kinesisk medicin og Familie tradition gennem mange generationer og Kinesisk læge, Dr. Yuan, Xao - Xia

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

www.gate2life.dk

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

Østerbrogade 58

2100 København Ø

28592810

Velkommen til Gate2life v/ Anette Schaufuss Jeg tilbyder flg. behandlingsformer i min klinik: • Kranio-Sakral Terapi • Børn/babyer KST • Gravid massage/KST • A.L.T. (ansigtsløftningteknik) • Akupunktur / øreakupunktur • Homøopati • Bach blomster terapi • Coaching Jeg arbejder i et trygt, respektfuldt og anerkendende forum. Glæder mig til at se dig, Anette

Aromaterapi

Massage

Massagekompagniet

massagekompagniet.dk

Massagekompagniet

Classensgade 4,

2100 København Ø

88876353

MassageKompagniet har specialiseret sig i forskellige former for massage. Disse massagebehandlinger strækker sig lige fra afslappende massage med skønne olier og Hot Stones af forskellige varigheder lige fra 30 min til 60 min. Har man skader, skavanker eller slitage i kroppen og dermed smerter, kan MassageKompagniet også være behjælpelig. MassageKompangniets professionelle massører er uddannede inden for forskellige massagetekniker, der kombineret med sportsmassage, afhjælper smerter og ikke mindst spændinger i kroppen. Afhængig af kroppens behov og skadens omfang, vil man sammen med massøren sammensætte den nødvendige massagebehandling samt varighed. Denne behandling vil som oftest bestå af flere forskellige massagetekniker for at opnå det bedste resultat. Massagebehandlingerne vil også have det formål at have en forebyggende effekt sammen med god rådgivning, således skaderne og smerter ikke vender tilbage igen.

Massage

Fysioterapeut Tomas Kofoed-Nielsen

www.helekroppen.dk

Fysioterapeut Tomas Kofoed-Nielsen

Gunnar Nu Hansens Plads 3A

2100 København Ø

61386789

Har du smerter i dine sener & muskler, kan det være en fornuftig idé at søge behandling hos en erfaren behandler med speciale inden for fysioterapeutiske behandlinger. I min klinik for fysioterapi placeret på Østerbro i København, kan jeg foretage både både diagnosticering og skræddersy et behandlingsforløb. Jeg har flere års erfaring inden for fysioterapi, hvorfor jeg kan garantere, en høj behandlingskvalitet. I min klinik er patienternes individuelle smerter & problemer altid i centrum, således at jeg kan være i stand til at sammensætte det mest optimale behandlingsbeforløb. Er du usikker på, om et behandlingsforløb hos Hos Fysioterpapeut Tomas Kofoed-Nielsen kan gavne dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi min klinik placeret på Østerbro. Fysioterapeut Tomas Kofoed-Nielsen Gunnar Nu Hansens Plads 3A 2100 København Ø Tlf.: 61386789

Massage

Zoneterapi

Wellnesskompagniet

wellnesskompagniet.dk

Wellnesskompagniet

Willemoesgade 12

2100 København Ø

88721010

Hos WellnessKompagniet har man specialiseret sig i forskellige former for massagebehandling. Disse består af både kortere- og længerevarende behandlinger afhængig af behov og problemer. Massage behandlingerne kan bestå af både Hot Stone massage og/eller en skøn aromatisk æterisk oliemassage. Æterisk oliemassage har helende egenskaber og kan både virke opfriskende og afslappende – alt efter behov. Musklerne varmes op og efterfølgende behandles det område på kroppen, der forvolder problemer eller smerter. Tilfælles har behandlingerne en afslappende effekt, der gør at kroppen slapper af og anspændthed bliver formindsket. Ønsker man en større del af kroppen behandlet kan man bestille en massage, der har en længere varighed, hvor det er muligt at gå mere i dybden. Har man mere intense smerter og spændte områder i kroppen er det en god ide at bestille en massagebehandling af længere varighed.

Massage

Randløv og Boesen

randlovboesen.dk

Randløv og Boesen

Gartnerrivej 3A

2100 København Ø

40287175

Randløv og Boesen er specialiseret i træning og vægttab. Vi ligger i henholdvis København K og Østerbro. Hos os kan du få et 100 procent skræddersyet træningsforkøb, der passer præcist til dig og dine ønskede resultater. Ring på telefon 4028 7175 og hør mere og få et uforpligtende tilbud.


©2009-2019 JART