Massage i Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Zoneterapi

Facezone v/ Nete Vidstrup

www.facezone.dk

Facezone v/ Nete Vidstrup

Marielystvej 1

2000 Frederiksberg

22 46 14 25

Ønsker du at aftale en tid til fysiurgisk massage i mit behandlingslokale på Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg, kan du kontakte mig på telefon 22 46 14 25. Jeg tilbyder også ansigtszoneterapi. Firmamassage Firmamassage indebærer at jeg møder op i jeres virksomhed i 3-5 timer på en fast dag eksempelvis hver anden uge. I lægger lokale til og organiserer fordelingen af tider, og jeg medbringer briks, lagner, olie m.m.

Massage

Zoneterapi

Lilje Thai Massage

www.munkensvej.dk

Lilje Thai Massage

Munkensvej 6A Kld.th.

2000 Frederiksberg

388 666 99

Unge piger giver massage m.m. i kredsløbs-stimulerende og smerte-lindrende hovedbunds- og muskel-afspændingsmassage med oliebehandling, zoneterapi, manicure og pedicure. Vore medarbejdere er uddannede ved den medicinske skole i Wat Po i Thailand.

Massage

Frederiksberg Behandlingscenter

www.frederiksbergbehandlingscenter.dk

Frederiksberg Behandlingscenter

Falkoner Alle 19 St.tv

2000 Frederiksberg

38 34 54 14

Ved afbud senere end dagen før betales et afbudshonorar.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Terapeutisk Klinik

www.terapeutiskklinik.dk

Terapeutisk Klinik

Nyelandsvej 63

2000 Frederiksberg

3888 7555

I terapeutisk klinik er vi en gruppe af individuelle behandlere, og med vores mangfoldige udvalg af tilbud er vores målsætning altid, at kunne stille det mest relevante og professionelle tilbud til vores klienters rådighed. Ved kombinationsbehandlinger, hvor flere behandlere i klinikken giver behandling til samme person, aftales prisen individuelt. Behandlingernes formål er, at genskabe balance hos det unikke individ. Ring til os eller kom ind og få en snak med os.

Aromaterapi

Massage

Powermassage v/ Brian D. Isaack

www.powermassage.dk

Powermassage v/ Brian D. Isaack

Smallegade 39

2000 Frederiksberg

40 50 38 48

Powermassage bygger på den anerkendte fysiurgiske massage, som er en dybdegående massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Hos os får du en lækker helkropsmassage inkl. ansigts- og hovedbundsmassage eller blot en rygbehandling udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig. Under massagen ligger du på opvarmet briks i smukt dekorerede lokaler og hører afstressende musik i bedste lydkvalitet.

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Harmoni og Balance

www.harmoni-balance.dk

Harmoni og Balance

Nordre Fasanvej 166

2000 Frederiksberg

23622484

Jeg hedder Charlotte og er uddannet Afspændingspædagog/ Psykomotoriker siden 2002. Jeg har i 12 år givet massage og afspænding, både i institutioner og i klinikken. Jeg er igang med at studere til Kranio-sakral terapeut, som et supplement til min massage, da jeg ofte oplever at mine klienter, har problemer med hovedet, nakken, ryg og bækken. Jeg arbejder også med triggerpunktsmassage samt Rosenberg teknik, som er en form for bindevævsmassage.

Massage

Kiro-Fys.dk

kiro-fys.dk

Kiro-Fys.dk

Nyelandsvej 2B

2000 Frederiksberg

38108100

Fysioterapi og kiropraktik på Frederiksberg. Kom forbi i dag hvis du har knas med kroppen.

Massage

Hanne Barild

www.hannebarild.dk

Hanne Barild

Bernhard Bangs Allé 25

2000 Frederiksberg

21 91 10 75

Hanne Barild Body-SDS terapeut Træning og massage ManuVision, Bernhard Bangs Allé 25, 2000 Frederiksberg Ring eller skriv for at høre mere eller for at bestille en tid. Tlf: 21 91 10 75

Massage

Ellegaard Hairfactory

ellegaard-hairfactory.dk

Ellegaard Hairfactory

Gl. Kongevej 74D

2000 Frederiksberg

33219032​

Ellegaard Hairfactory er ikke bare klipning eller farvning, men et helt koncept, en hel oplevelse. Vi er trendsættere indenfor vores felt og det mærker du som kunde i vores saloner. Når man skal til frisøren vil man opleve en varm velkomst og opleve at frisøren, som behandler ens hår er professionel og mestrer sit fag - det kan du trygt stole på at opleve hos Ellegaard Hairfactory. Vi har beliggenhed på Frederiksberg og i Holte. Udover, at vores personale er super kompetente og nogle af de dygtigste indenfor frisørverdenen, så har vi også vundet priser for dygtigt håndværk - og dette er garant for at du, som kunde får styling af høj kvalitet i en helt unik stemning hver gang. Book en tid his din lokale frisør online eller ring til salonen på Frederiksberg: 33 21 90 32 eller i Holte: 45 42 54 43.

Massage

Produced By

producedby.dk

Produced By

Bernhard Bangs Alle 27A

2000 Frederiksberg

31332150

Står du og mangler et dygtigt produktionsselskab, til at stå for din film? Vi er et etableret filmproduktionsselskab, med stor erfaring inden for produktion af dronefilm, eventfilm, reklamefilm, corporate film og portrætfilm. Uanset hvad din idé er, hvor meget den kræver, hvor mange penge du vil smide efter den og hvor stor en virksomhed du er, kan vi producere din film! Vi sammensætter et hold helt efter dine behov, og vi garanterer dig altid at producere en film i bedste kvalitet, som fanger opmærksomeden og engagerer de personer der ser den!


©2009-2019 JART