Behandleruddannelse i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Shiatsu-Skolen

www.shiatsudanmark.dk

Shiatsu-Skolen

Havnegade 43, st.th.

1058 København K

33 33 90 39

Shiatsu Skolen Danmarks 2 årige uddannelse til Shiatsu terapeut henvender sig til den som ønsker at studere Shiatsu på højt niveau. Shiatsu Skolen uddanner kompetente Shiatsu terapeuter der er i stand til at stille en præcis orientalsk diagnose som baggrund for korrekt behandling og rådgivning. De tre forskellige strukturer givermulighed for større fleksibilitet. Tre nye uddannelsesforløb starter henholdsvis i september 2011, oktober 2011 og april 2012.

Healing - Reiki healing

Healerskolen

www.healerskolen.dk

Healerskolen

Rømersgade 3,1

1362 København K

70 20 90 35

Healerskolen blev grundlagt i 1989 og er et af de ældste uddannelsessteder inden for healing i Danmark. Indtil nu har skolen uddannet over 1100 professionelle healere og clairvoyante. Over 45 af eleverne arbejder i dag professionelt med healing og/eller har skabt deres eget center i Norden. Uddannelsen er planlagt så du ved siden af dit ”normale” arbejde kan uddanne dig på en af Europas mest grundige og seriøse skoler inden for healing. Healerskolen – hvis du mener det seriøst!

Akupunktur

Københavns Akupunkturskole

www.kbh-aku.dk

Københavns Akupunkturskole

Nørre Søgade 27A 1.tv.

1370 København K

39 43 39 39

På Københavns Akupunkturskole lægger vi vægt på at akupunktur anskues som en helhedsorienteret kundskab om energier og helbred. Denne kundskab kombineres i undervisningen med vestlig medicinsk viden, så du lærer at mestre akupunkturen fra flere vinkler, hvilket gør din forståelse endnu bredere. Vi lægger stor vægt på at du får omdannet din teoretiske viden til praksis, så du bliver stærk i undersøgelse, diagnosticering og behandling. Akupunktur kan desuden kombineres med øvrig behandling.

Akupunktur

Skolen For Akupunktur Og Traditionel Kinesisk Medicin

akupunkturskolen.dk

Skolen For Akupunktur Og Traditionel Kinesisk Medicin

Teglgårdsstræde 8B 2. Sal

1452 København K

3254 6603

Skolen for Akupunktur & Traditionel Kinesisk Medicin har skabt et dynamisk fokus for klassisk/moderne kinesisk lægekunst i København. Akupunkturskolens primære fokus er at uddanne akupunktører på højt fagligt som etisk niveau. En stadig vigtigere del af skolens virke er dog at tilbyde overbygningsforløb, enkeltstående kurser, workshops, camps etc., til gavn for inspiration og videreudvikling, både inden for kinesisk lægekunst og selvudvikling.

Massage

Massageskolen Ved Gunna Højgaard

www.massageskolen.dk

Massageskolen Ved Gunna Højgaard

Studiestræde 7A

1455 København K

3537 3501

MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard er en af de ”gamle” skoler, som siden 1976 har været en pioner i at udforme moderne fysiurgisk massage på dansk grund. Du kan tage din uddannelse helt fra grunden hos os. Vi tilbyder åbne, videregående uddannelser på højt niveau. Undervisningen hviler på et humanistisk og naturvidenskabeligt grundlag, som vi deler med fysioterapi, kiropraktik og osteopati. Vores behandling er derfor ikke ”alternativ”.

Coaching - Clairvoyance

Cbs Executive

cbs-executive.dk

Cbs Executive

Porcelænshaven 22

1829 Frederiksberg C

38156000

CBS executive tilbyder en lang række efteruddannelser og kurser.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

At Work

www.atwork.dk

At Work

Rathsacksvej 1

1862 Frederiksberg C

44 48 61 00

Camillas tanke, og det som er styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de ligeledes er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer m.fl. bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.

Coaching - Clairvoyance

Phønix Centret v/ Jette Harthimmer

www.clairvoyance.dk

Phønix Centret v/ Jette Harthimmer

Suomisvej 4

1927 Frederiksberg C

60 60 34 95

* Er du interesseret i personlig & spirituel udvikling * Vil du vide hvilke evner og potentialer du har * Savner du energi og gejst * Synes du, at dit liv kunne blive bedre og sjovere * Trænger du til en spændende, lærerig og sjov weekend Så kom med på ét af følgende kurser: Clairvoyance weekend 1 Clairvoyance weekend 2 Clairvoyance weekend 3 Intensivt clairvoyanceforløb (alle 3 weekender) Spirituel Succes / Forny dit liv Bliv tunet til succes (1 lørdag)


©2009-2019 JART