Behandleruddannelse i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Shiatsu-Skolen

www.shiatsudanmark.dk

Shiatsu-Skolen

Havnegade 43, st.th.

1058 København K

33 33 90 39

Shiatsu Skolen Danmarks 2 årige uddannelse til Shiatsu terapeut henvender sig til den som ønsker at studere Shiatsu på højt niveau. Shiatsu Skolen uddanner kompetente Shiatsu terapeuter der er i stand til at stille en præcis orientalsk diagnose som baggrund for korrekt behandling og rådgivning. De tre forskellige strukturer givermulighed for større fleksibilitet. Tre nye uddannelsesforløb starter henholdsvis i september 2011, oktober 2011 og april 2012.

Massage

Massageskolen Ved Gunna Højgaard

www.massageskolen.dk

Massageskolen Ved Gunna Højgaard

Studiestræde 7A

1455 København K

3537 3501

MASSAGESKOLEN ved Gunna Højgaard er en af de ”gamle” skoler, som siden 1976 har været en pioner i at udforme moderne fysiurgisk massage på dansk grund. Du kan tage din uddannelse helt fra grunden hos os. Vi tilbyder åbne, videregående uddannelser på højt niveau. Undervisningen hviler på et humanistisk og naturvidenskabeligt grundlag, som vi deler med fysioterapi, kiropraktik og osteopati. Vores behandling er derfor ikke ”alternativ”.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

At Work

www.atwork.dk

At Work

Rathsacksvej 1

1862 Frederiksberg C

44 48 61 00

Camillas tanke, og det som er styrken ved At Work Skolens uddannelser og kurser er, at de ligeledes er udviklet af statsautoriserede fagfolk, så der for eksempel er fysioterapeuter, læger, psykologer m.fl. bag udviklingen, men ligeledes i selve undervisningen, så der altid er fuld faglig og korrekt undervisning.


©2009-2019 JART