Zoneterapi i Nordjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Zoneterapi

Massage Tak

www.massagetak.dk

Massage Tak

Skolebakken 65, Sundby Mors

7950 Erslev

23 36 29 31

Fysiurgisk massage er en meget dyb massageform. Den kan rettes mod særlige problemområder så som arme, skulder, ryg, lænden og benene eller den kan udføres som massage på hele kroppen. Massage tak tilbyder zoneterapi. På klinikken ”Massagetak” i Sundby Mors, kan kærestepar igen få bugt med hinandens ømme punkter – i bogstaveligste forstand. Et kursus i par-massage tilbyder undervisning i at sende dulmende blodcirkulationer gennem partnerens ømme muskelvæv.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Lotte Friis

www.lottefriis.dk

Lotte Friis

Himmerlandsgade 37

9600 Aars

98 52 41 64

Hos Lotte Friis i Aars tilbyder vi en række behandlingsmuligheder indenfor sundhed, skønhed og velvære. I Aars har vi dejlige, nyistandsatte lokaler på hovedgaden, med gode P-forhold lige ved døren. Her tilbyder vi bl.a. FDZ-zoneterapi, øreakupunktur og Kranio Sakral Terapi. Vi tilbyder desuden kosmetologbehandlinger, såsom: ansigtsbehandlinger, hudanalyse, hårfjerning, farve og ret af vipper/bryn, eye lash extension, make-up og fodpleje m.v.

Zoneterapi

Bæklund Zoneterapi v/ Jonna Winther Fals

www.fals.dk

Bæklund Zoneterapi v/ Jonna Winther Fals

Øster Thirupvej 5

9800 Hjørring

98 91 10 08

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneske-kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflexzone. Hvis der er ømhed i en reflexzone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.

Massage

Zoneterapi

Zoneterapi-Klinikken v/ Joan Schmidt Pedersen

www.zoneterapiklinikkenskagen.dk

Zoneterapi-Klinikken v/ Joan Schmidt Pedersen

Bågøvej 5

9990 Skagen

28 49 05 86

Zoneterapi behandlingen foregår ved trykmassage under fødderne.Styrker, afstresser, forebygger, udrenser og hjælper kroppen på rette vej. Zoneterapi er god til de fleste helbredsproblemer. Massage løsner spændinger, virker afslappende og afstressende. Jeg går i dybden og ofte foreslår jeg en kombination med zoneterapi, laser eller akupunktur alt efter problemets karakter og klientens ønske.


©2009-2018 JART