Zoneterapi i Midtjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Zoneterapi

Mie Carlsen - Akupunktør og Zoneterapeut

www.mie-nielsen.dk

Mie Carlsen - Akupunktør og Zoneterapeut

Vibevej 16

7160 Tørring

2685 1218

HVORFOR AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI ? Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis et organ ikke fungerer optimal, bevirker det en ubalance i resten af kroppen. Resultatet kan være sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Formålet med akupunktur og zoneterapi er, at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv, eller i det mindste til at fungere bedre. Akupunktur og zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen. Der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingerne.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Hos Anik

anik.dk

Hos Anik

Gl. Ringkøbingvej 7

7400 Herning

97 21 75 61

Kropskorrektion er en helkropsbehandling, hvor det er dit problem/årsag, der bestemmer behandlingsforløbet. Jeg tager udgangspunkt i zoneterapien, hvor jeg kan mærke, hvor i kroppen problemet er - samt kranio-sakral terapien til afspænding af kroppen/området, hvorfra problemet stammer. Kombineres med massage og korrektion af de store led/knoglerne. Afsluttes med skulder/nakke stræk. Min erfaring er, at efter 3 behandlinger inden for ca. en måned, er problemet oftest løst.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

www.energioghelse.dk

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

Allégade 15

7500 Holstebro

96 10 24 65

Mit navn er Pia Graagaard. Jeg er født i 1965 og bor i Holstebro sammen med min mand og vores tre børn. Jeg blev i 1985 uddannet assistent på Holstebro Centralsygehus, og har indtil 1998 arbejdet i forskellige stillinger indenfor mit fag. I min fritid dyrker jeg en del sport. Jeg løbetræner i Mejdal GIK 3-4 gange om ugen, og løber alt lige fra 5 km. til maraton. I august 2007 blev jeg træner for projektet "Start to Run", et stort landsdækkende arrangement.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Zonen v/ Susanne Holm

www.zonen-info.dk

Zonen v/ Susanne Holm

Bogøvej 15

8382 Hinnerup

27 32 95 63

Med en sundhedsfremmende firmaordning hos ZONEN giver I jeres medarbejdere mulighed for at få behandlinger på arbejdspladsen, hos professionelle og veluddannede behandlere. ZONEN har beskæftiget sig med sundhedsfremmende firmaordninger gennem mere end 10 år, og vores målsætning er at gøre vejen til et sundere og raskere liv let tilgængelig for alle. Det er dokumenteret, at en livsstilsændring i form af kost- og motionsomlægning - samt regelmæssige behandlinger med fx massage eller zoneterapi - gavner.

Massage

Zoneterapi

Massage og Zoneterapi v/ Marianne Zoe Kjærlund Moser

www.maz.dk

Massage og Zoneterapi v/ Marianne Zoe Kjærlund Moser

Sparregårdsvej 12 Skjød

8450 Hammel

86 12 00 59

MASSAGE er en ældgammel og meget virkningsfuld behandling af ubalancer i både krop og sjæl. Rent instinktivt har både mennesker og dyr reageret på smerter med berøringer og varme af det pågældende område. Med tiden har vi lært at systematisere disse berøringer så de bliver mere effektive som behandlingsform. På den måde er der blevet udviklet utallige massageteknikker. ZONETERAPI er behandling af reflekszoner primært på fødderne.

Biopati

Zoneterapi

Biopatisk Klinik

www.biopatisk-klinik.dk

Biopatisk Klinik

Kjeldsensgade 3

8700 Horsens

75 602490

Jeg er uddannet biopat og zoneterapeut og arbejder med disse to behandlingsformer som en integreret del af mit behandlingstilbud – det har jeg gjort i min klinik siden 1994. Uddannelsen til zoneterapeut tog jeg på Refleksonomskolen, v. Kirsten Bylow, Århus i 1986. Uddannet til biopat på Biopatskolen i København i 1994. Medlemskab af Forenede Danske Zoneterapeuter samt Biopatforeningen Er Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Biopati

Zoneterapi

Klinik For Biopati og Zoneterapi v/ Mona Dinsen

monadinsen.dk

Klinik For Biopati og Zoneterapi v/ Mona Dinsen

Lærkevej 49

8800 Viborg

8661 3931

Hvem kender ikke følelsen af at kunne blive ved med at spise, selvom man egentlig burde have fået tilstrækkelig med mad. Hvem har ikke prøvet at kigge i køleskabet – efter ”et eller andet” – også selvom man lige har indtaget et godt måltid. Det har vist sig, at hvis man får indkoroporeret alle 5 smagsvarianter i sin mad – behøver man ikke jagte dem ved at overspise eller ubevidst lede efter dem i køleskabet!! Telefontid onsdag efter kl. 18 torsdag og fredag kl. 8 - 9

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Viborgklinikken

www.viborgklinikken.dk

Viborgklinikken

Gravene 28B

8800 Viborg

20 21 06 06

Under hver behandlingsform bliver der set på mennesket som helhed og behandlingen bliver tilrettet specifikt efter den enkelte klients behov. På Viborgklinikken opfatter vi vores behandlingsformer som komplimentære behandlingstilbud. Derfor går vi altid kritisk ind og vurderer hvorvidt vores kompetencer rækker i den givne situation og henviser gerne til egen læge.


©2009-2018 JART