Zoneterapi på Midt- og Sydsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Zoneterapi

Gottorp Zone

www.gottorp-zone.dk

Gottorp Zone

Granagervej 3

2640 Hedehusene

24266872

Jeg er født i 1974 og uddannet zoneterapeut med RAB-godkendelse i 2009 og har desuden uddannet mig inden for Kranio-Sakral Terapi. Jeg har egen klinik og har tidligere arbejdet som zoneterapeut for ansatte i Høje Tåstrup kommune via deres sundhedsordning med Previa Sundhed. Jeg har også deltaget som behandler ved forskellige arrangementer bl.a. ved medarbejder-forkælelse for ansatte hos Hjortespring Omsorgscenter, Post Danmark Kbh., Herlev Hallen og Rønnevangscentret i Tåstrup.

Massage

Zoneterapi

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

www.grevesportsmassage.dk

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

Rytterbakken 14

2670 Greve

4085 8598

Trænger du til at få løsnet og afspændt musklerne, lider af hovedpine og spændinger eller har du problemer med bevægeapparatet ved udøvelse af din sport, så prøv en fysiurgisk/sports massage hos Greve Sportsmassage. Fysiurgisk massage er gavnlig for spændinger, smerter i muskler og led og giver grundlæggende et øget fysisk og psykisk velvære. Sportsmassagen er mere dybdegående og med fokus på de muskler og sener, der bliver belastet af sportsformen. Jeg bruger også triggerpunktbehandling.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Momentia - Søg Din Indre Styrke

www.momentia.dk

Momentia - Søg Din Indre Styrke

Hornsherredvej 53

4060 Kirke Såby

40303878

Din krop er dit tempel og alt hvad du forærer den af positiv opmærksomhed, giver den dig tifoldigt tilbage. Momentia er en lille harmonisk klinik beliggende i det smukke Lyndby - kun 15 minutter fra Roskilde og 10 minutter fra Lejre. Momentia tilbyder fysiurgisk massage, dybdemassage, velværemassage, healingsmassage, børnebehandling, events, parmassage, mødregrupper, polterabend, zoneterapi, reiki healing, meditation og kombinationsterapi. Vi udsteder gavekort og klippekort.

Akupunktur

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

www.lille-rolighed.dk

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

Gudrun Børresensvej 17, Ejby

4070 Kirke Hyllinge

46 40 50 25

Her i "Lille Rolighed" er målet at bevare den ro og fred, der allerede er så godt manifesteret, at folk føler sig godt tilpas, og trygge, med en klar følelse af at blive set og hørt. Marianne Skak Augsburg. A. "Lille Rolighed" er centrum for mange forskellige slags behandlinger, udøvet hver for sig, men også sammensatte – så de understøtter den enkeltes behov bedst muligt. Her er tale om akupunktur, akupressur, moxa behandling (varme/energi ), bindevævsmassage og zoneterapi.

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinik Empress

www.klinikempress.dk

Klinik Empress

Herman Bangsvej 8, Benløse

4100 Ringsted

50 50 13 63

Der er ikke 2 mennesker der er ens, det er helt individuelt hvorledes vores krop reagerer, når vi udsættes for fysisk eller psykisk stress og belastninger over længere tid eller får en skade - Derfor er behovet for behandlingsmetode og længde også individuelt. Tilfælles har vi dog alle, at vores krop fortæller os, når den har nået sin grænse for, hvad den selv kan klare at heale og er kommet i ubalance. Kroppens sprog er smerter, træthed og sygdomme.

Massage

Zoneterapi

Berit Rasmussen

www.berit-rasmussen.dk

Berit Rasmussen

Solvænget 8

4330 Hvalsø

4057 0027

Jeg er født i 1968, er gift og har 2 børn. I april 2006 blev jeg færdig som zoneterapeut ved Københavns Zoneterapeut Skole, (FDZ godkendt). Jeg valgte herefter at uddanne mig videre til Organisk Massage Terapeut ved Jeppe Sindal, da denne massageform og zoneterapien supplerer hinanden rigtig godt. Blev færdig som Organisk Massage Terapeut i maj 2007. I september 2008 afsluttede jeg en 1 årig overbygning til denne uddannelse. (Organisk Manuel Terapeut).

Zoneterapi

Reflexzoneterapi v/ Morten Vilmar

reflexzoneterapi.dk

Reflexzoneterapi v/ Morten Vilmar

Bjerggade 2B

4600 Køge

20227549

Hos Reflexzoneterapi v/ Morten Vilmar i Køge bliver der udøvet behandlinger og vejledt i træning, med effektive resultater, som kommer dig, som patient, til gode. Behandlingen er en kombination af flere forskellige former for behandling, som resulterer i hurtigt og effektiv bedring.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Zoneterapi

Filippasundhed

www.filippasundhed.dk

Filippasundhed

Ingemannsvej 4

4600 Køge

50 70 10 05

På min hjemmeside kan du læse om min klinik for akupunktur og zoneterapi, som ligger centralt i Køge - 10 minutters gang fra Torvet og S-tog. Du kan også læse mere om akukunktur og zoneterapi og om, hvad disse gennemprøvede behandlingsformer kan gøre for dig. Under de enkelte overskrifter kan du, ved at klikke på underpunkterne ude til venstre, læse mere om min klinik, min uddannelse, mine specialer indenfor akupunktur og zoneterapi og meget mere. Kærlige hilsner Filippa Gårdbo

Akupunktur

Zoneterapi

Akupunkturklinikken i Køge

www.akupunkturkoege.dk

Akupunkturklinikken i Køge

Skovmærkevej 3

4600 Køge

6060 5663

Vi tilbyder behandling med Akupunktur , Auriculo terapi (vestlig øreakupunktur). Bioresonans, zoneterapi, cupping terapi, TEI Behandling, Se på vores hjemmeside for mere information Vi laver også hjemmebehandling

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Barfoeds Biobalance

www.barfoedsbiobalance.dk

Barfoeds Biobalance

Kastaniegårdsvej 30, Ejby

4623 Lille Skensved

24 60 98 37

Biobalance er den ultimative tilstand i kroppen, som ganske enkelt betyder, at man lever med sin krop i balance. De færreste af os kan prale af at være i biobalance. Tværtimod. I en almindelig travlt hverdag er der ikke tid til at stoppe op og reagere på de små advarselssignaler, som en belastet krop giver os. Først den dag, hvor skavankerne for alvor bider sig fast og nærmer sig et kronisk stadie, bliver vi tvunget til at holde inde og mærke efter, hvad det er, der sker inden i os.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Hyllede Akupunktur - Zoneterapi - Massage I/s

www.hylledezoneterapi.dk

Hyllede Akupunktur - Zoneterapi - Massage I/s

Møllevej 90, Hyllede

4683 Rønnede

24 81 63 54

Klinikken åbnede 1995 og drives professionelt på fuld tid. Vi tilbyder en individuel behandling hvor klienten er i centrum, derfor behandles kun én klient ad gangen. Behandlerne arbejder under tavshedspligt. Klinikken anvender kun sterile éngangsnåle Klinikken har erhvervsansvarsforsikring og er godkendt af Datatilsynet Klinikken tilbyder firmamassage/sundhedsordning Kører gerne ud, medbringer selv massagebriks/stol

Akupunktur

Aromaterapi

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Fodterapi

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Zoneterapi

Flyttespecialisten Syd A/s

flytte-specialisten.dk

Flyttespecialisten Syd A/s

Smedevænget 11

4700 Næstved

55720456

Flyttespecialisten Syd A/S er et flyttefirma, som både arbejder med private og erhvervsdrivende. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor flytning og opbevaring. Vi opererer på hele Sjælland og kører med fornuftige priser. Gennem løbende udvikling af kompetencer og materiel styrker FlytteSpecialisten Syd sin placering som en af Danmarks bedste flytteforretninger. Vi ønsker som flyttefirma at servicere private og virksomheder ved hele tiden at levere kvalitetsarbejde og være på forkant med udviklingen. Ring i dag og hør nærmere!

Massage

Zoneterapi

Zonenord Klinik for Sundhed og Velvære

www.zonenord.dk

Zonenord Klinik for Sundhed og Velvære

Nørresti 25

4780 Stege

20 72 36 39

Jeg har drevet egen klinik lige siden 2001, hvor jeg blev uddannet som zoneterapeut. Siden er fulgt flere andre uddannelser. Jeg følgende større uddannelsesforløb bag mig som komplementær behandler: * Fodzoneterapi, 2001, speciale i Muskulær zoneterapi 2009 og Nerverefleksologi 2016 * Ansigtszoneterapi, 2004, Japansk Lifting 2012 * Fysiurgisk massage, 2007 * Lymfedrænage, 2010 Etik Jeg fører journal over alle behandlinger.


©2009-2018 JART