Zoneterapi i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Zoneterapi

Jonna Vigh - Akupunktur og Zoneterapi

www.jonnavigh.dk

Jonna Vigh - Akupunktur og Zoneterapi

Nørregade 41, 2 Sal, Kontor 215

1165 København K

51 89 00 02

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut, og er RAB (Registreret Alternativ Behandler) indenfor begge behandlingsformer. RAB er en beskyttet titel der kun gives til behandlere, der lever op til en række krav Sundhedsstyrelsen har stillet til uddannelse, etik og god klinisk praksis. Jeg har tidligere drevet min klinik fra Absalon Privatklinik på Strøget, men flyttede d. 1/5-2008 til nye lokaler i Nørregade 41. Jeg arbejder endvidere som erhvervszoneterapeut og akupunktør i Statsministeriet.

Biopati

Healing - Reiki healing

Zoneterapi

Herdis Sveinsdottir

biopat-healer.dk

Herdis Sveinsdottir

Gernersgade 39, kld.tv.

1319 København K

2861 6965

Jeg er uddannet biopat og Reiki healer, og arbejder med disse to behandlingsformer i kombination eller hver for sig. • Uddannet biopat fra Biopatskolen i København i 2007. • Uddannelse i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære v. Ole Købke - 300 timer • Færdig med sidste trin i Reiki-uddannelsen i 2009. Jeg er medlem af Biopat- og Naturopathforeningen. Zoneterapi indgår i biopatuddannelsen, da zoneterapi på en optimal måde supplerer det biopatiske behandlingsprogram.

Massage

Zoneterapi

Charlies Massage og Sportsterapi

charliesmassage.dk

Charlies Massage og Sportsterapi

Gammeltoftsgade 16

1355 København K

51 31 14 21

Er du træt af spændte muskler og smerter efter fysisk aktivitet, hård træning eller stillesiddende arbejde i dårlige arbejdsstillinger, så kan de hos Charlies massage hjælpe dig. Hos Charlies massage bliver der lagt vægt på omsorg, faglighed og nærvær, om det enten er smertebehandlinger eller velvære, er det Charlies ønske at give dig en god oplevelse. Med passion for træning og kroppens funktioner, driver han en massageklinik på Gammeltoftsgade i Indre By. Hos Charlies massage tilbydes der blandt andet Sportsakupunkur samt PNF udspænding. Charlie holder åbent tirsdag til torsdag, men kan kontaktes alle hverdage på mail eller telefon. Ring til os i dag eller bestil en tid online. Charlies massage & sportsterapi Gammeltoftsgade 16 1355 København K Tlf. 51 31 14 21

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Zoneterapi og Healing V. Isabell Axil

www.axil.dk

Zoneterapi og Healing V. Isabell Axil

Rømersgade 3

1362 København K

21760373

Zoneterapien er altid udgangspunktet for mine behandlinger, men en konsultation indeholder også healing og vejledning omkring kost, urter eller kosttilskud – alt efter hvad din krop kalder på. Jeg behandler dig altså både rent fysisk, ved at massere specifikke punkter på dine fødder og underben, men jeg bevæger mig også op på kroppen og arbejder med og påvirker energien i og omkring dig, så der kommer liv og bevægelse i hele dig. Første gang vi ses, hører jeg din historie og under behandlingen danner jeg mig et billede af, hvordan din krop har det og hvordan jeg skal gribe behandlingen an. Nogen gange kan det være nødvendigt, at du selv arbejder med og ændrer på nogle vaner, andre gange er det bedste du kan gøre, blot at dukke op til behandlingerne.

Aromaterapi

Massage

Zoneterapi

Mijo

www.miriamjohansson.dk

Mijo

Nansensgade 60

1366 København K

22 51 20 12

Klinik MiJo anbefaler dig at være i god tid med at bestille dine tider. Især hvis du ønsker tid til parmassage i weekenden eller efter arbejde (mellem 15.00-19.00), som er de mest attraktive tider. Din tid bookes via bookingsystem eller via telefon 22 51 20 12. Du skal dog være opmærksom på at parbehandlinger kun kan bestilles via telefon, og at beløbet skal være indbetalt senest 48 timer inden booket dato. Ved udeblivelse uden afbud refunderes ikke beløb.

Aromaterapi

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Harmony And Wellbeing Institute

www.hwi.dk

Harmony And Wellbeing Institute

Nørre Søgade 45

1370 København K

3920 3311

Mit navn er Sana L. Olsen - født i juli 1974. Fra 1991 til januar 2003 har jeg haft en alsidig baggrund i kontorfaget. Men så skete der store forandringer i mit liv, hvorefter den ene nye ting tog den anden, og det ser ikke ud til at have nogen ende endnu. Mit "kald" er at hjælpe andre via mine behandlinger, og give hjælp til selvhjælp, via øvelser og evt. samtale. Håber jeg kan være med til at hjælpe dig, og glæder mig til at modtage netop din henvendelse.

Akupunktur

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Zoneterapi

Medital Klinik Danmark

www.meditalklinik.dk

Medital Klinik Danmark

Nørre Søgade 27a 1. sal

1370 København K

39 43 39 39

Medital Klinik Danmark er en sundhedsklinik, hvor vi undersøger, forebygger og behandler en række forskellige sygdomme og lidelser. TILSKUD TIL AKUPUNKTURBEHANDLINGER Du kan få dækket udgifterne til dine akupunkturbehandlinger, hvis du har en privat sundhedsforsikring. F.eks igennem dit arbejde. RAB Nicholas Garner er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Sygeforsikringen Danmark Du kan også få tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinikken På Gl. Torv

www.klinikken-gammeltorv.dk

Klinikken På Gl. Torv

Gammeltorv 4

1457 København K

33 14 17 18

Hos KLINIKKEN GAMMELTORV møder du et team af behandlere med en stor sportsglæde, som var udgangspunktet, da klinikkens blev etableret. Mange af klinikkens behandlere kommer fra elitesporten og kender derfor til hvordan en skade kan forhindre din drøm om at komme på banen. Det gælder hvad enten du er professionel sportsudøver eller du ønsker at være top trimmet til din hverdag i familien eller på jobbet. Her er faggrænserne brudt ned og patienten bliver sat i fokus.

Aromaterapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Ezanza Massage

www.ezanza.dk

Ezanza Massage

Nørregade 22 1 sal

1635 København V

32126060

Er du anspændt og har smerter? Og vil du gerne forkæle dig selv med en behandling, der løsner op for dette? Midt i København ligger Ezanza, klinik for velvære og massage, der tilbyder grundig, fysiurgisk massage til alle, også par og gravide. Ordet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse. Udover fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage. Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi tilpasset vores åbningstider efter dette. Ezanza kan besøges man.-fre. fra 9:00 til 20:00 lørdag 10:00-18:00 og søndag 11:00-17:00. Vores massageklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Du finder os på første sal på Nørregade 22, og du kan altid droppe

Massage

Zoneterapi

Facezone v/ Nete Vidstrup

www.facezone.dk

Facezone v/ Nete Vidstrup

Marielystvej 1

2000 Frederiksberg

22 46 14 25

Ønsker du at aftale en tid til fysiurgisk massage i mit behandlingslokale på Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg, kan du kontakte mig på telefon 22 46 14 25. Jeg tilbyder også ansigtszoneterapi. Firmamassage Firmamassage indebærer at jeg møder op i jeres virksomhed i 3-5 timer på en fast dag eksempelvis hver anden uge. I lægger lokale til og organiserer fordelingen af tider, og jeg medbringer briks, lagner, olie m.m.

Massage

Zoneterapi

Lilje Thai Massage

www.munkensvej.dk

Lilje Thai Massage

Munkensvej 6A Kld.th.

2000 Frederiksberg

388 666 99

Unge piger giver massage m.m. i kredsløbs-stimulerende og smerte-lindrende hovedbunds- og muskel-afspændingsmassage med oliebehandling, zoneterapi, manicure og pedicure. Vore medarbejdere er uddannede ved den medicinske skole i Wat Po i Thailand.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Terapeutisk Klinik

www.terapeutiskklinik.dk

Terapeutisk Klinik

Nyelandsvej 63

2000 Frederiksberg

3888 7555

I terapeutisk klinik er vi en gruppe af individuelle behandlere, og med vores mangfoldige udvalg af tilbud er vores målsætning altid, at kunne stille det mest relevante og professionelle tilbud til vores klienters rådighed. Ved kombinationsbehandlinger, hvor flere behandlere i klinikken giver behandling til samme person, aftales prisen individuelt. Behandlingernes formål er, at genskabe balance hos det unikke individ. Ring til os eller kom ind og få en snak med os.

Akupunktur

Zoneterapi

Perzona Zoneterapi

www.perzona.dk

Perzona Zoneterapi

Helgesensgade 5, st.tv

2100 København Ø

22588242

Zoneterapi og øreakupunktur på Østerbro. Vores klinik er hyggelig og indbydende. Zoneterapi bruges af voksne bl.a. ved: Fordøjelsesproblemer Søvnproblemer Hovedpine og migræne Smerter i nakke og skuldre Hormonelle problemer Allergi og luftvejslidelser Graviditet Af børn bl.a. ved: Kolik Mellemørebetændelse Forstoppelse Infektioner Sengevædning Allergi, børne-eksem og astma Jeg har arbejdet som selvstændig zoneterapeut siden 2005. Jeg er RAB registreret og indberetter til sygesikrinegen Danmark

Akupunktur

Zoneterapi

Alternativ Behandler Mie Thide

www.miethide.dk

Alternativ Behandler Mie Thide

Strødamvej 34

2100 København Ø

3920 5215

Har du store, små, akutte eller tilbagevendende gener? Jeg sammensætter en behandling, ud fra hvad dit problem er og hvilken af nedenstående behandlings former, der passer til dig og dit problem; Zoneterapi, Traditionel Kinesisk Zoneterapi, Kranio-Sacral Akupunktur, også øreakupunktur -Vejledning i kost og *kosttilskud, *inkl. sunde olier og plantesukker -Forskellige redskaber til stress frigørelse, fx Metamedicin, Tanke feltterapi og Bach rem.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

www.tina-mogensbaek.dk

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

Østerbrogade 115

2100 København Ø

39 29 09 04

Uddannet Zoneterapeut (RAB*) og Akupunktør (RAB*) på Helseskolen i Søborg i henholdsvis 1988 og 1989 og uddannet som Fysiurgisk Massør på AM Massageskole i Herlev i 1996. I perioden derefter bl.a. tilknyttet Form og Fitness på Radisson SAS Scandinavia Hotel København samt Helsestudiet Inch by Inch. Etablering af egen klinik i 1995 på Østerbrogade 115. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) samt Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og dermed RAB, Registreret Alternativ Behandler.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

www.helsegaarden.dk

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

Zinnsgade 3

2100 København Ø

3526 7702

På Helsegården bliver du behandlet i behagelige omgivelser med en rar og afslappet atmosfære, hvor der er god tid til at lade kroppen og sindet finde ro og hvile.

Massage

Zoneterapi

Wellnesskompagniet

wellnesskompagniet.dk

Wellnesskompagniet

Willemoesgade 12

2100 København Ø

88721010

Hos WellnessKompagniet har man specialiseret sig i forskellige former for massagebehandling. Disse består af både kortere- og længerevarende behandlinger afhængig af behov og problemer. Massage behandlingerne kan bestå af både Hot Stone massage og/eller en skøn aromatisk æterisk oliemassage. Æterisk oliemassage har helende egenskaber og kan både virke opfriskende og afslappende – alt efter behov. Musklerne varmes op og efterfølgende behandles det område på kroppen, der forvolder problemer eller smerter. Tilfælles har behandlingerne en afslappende effekt, der gør at kroppen slapper af og anspændthed bliver formindsket. Ønsker man en større del af kroppen behandlet kan man bestille en massage, der har en længere varighed, hvor det er muligt at gå mere i dybden. Har man mere intense smerter og spændte områder i kroppen er det en god ide at bestille en massagebehandling af længere varighed.

Zoneterapi

A-Z Klinik For Fodterapi

www.az-terapi.dk

A-Z Klinik For Fodterapi

Åboulevard 6, St.

2200 København N

3535 7548

Klinikkens placering er i den travle by, hvor alt skal gå hurtigt, men når man træder indenfor fornemmer man straks roen og den afstressende virkning. Klinikkens farver og lysets stråler fra vinduet giver fred i sindet og i sjælen. Vi er tilgængelig for alle, da vi er i stue etagen. Vores beliggenhed er centrum for busserne 12, 69, 2A, 66 og 250S, og 3 minutter fra forum metro station. Blot 30 meter fra en flot udsigt til peblinge søen.

Zoneterapi

Kroppen Giver Mening

www.nadiazarling.dk

Kroppen Giver Mening

Søllerødgade 44, 2. th

2200 København N

30 64 85 70

Går du rundt og leder efter en zoneterapeut i Københavns-området? Så er jeg klar til at hjælpe netop dig. Mit håndværk er kropsterapi, og jeg er uddannet fysiurgisk massør, zoneterapeut samt metahealth-practitioner Jeg er altid at finde på Søllerødgade 44, 2.th. Jeg kan også kontaktes pr. telefon eller mail hvis du har eventuelle spørgsmål. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Kroppen Giver Mening Søllerødgade 44, 2. th 2200, København N 30648570

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Den Blå Delfin

www.blaadelfin.dk

Den Blå Delfin

Amagerbrogade 260

2300 København S

29 91 44 10

Den Blå Delfin tilbyder zoneterapi og massage på Amager til fornuftige priser. Vi har som speciale behandling af gravide kvinder, kvinder som gerne vil være gravide, kvinder som lige har født eller kvinder som bare gerne vil forkæle sig selv. Selv om vi har specialiseret os i ovennævnte, er mænd, kvinder, unge som gamle, børn og babyer også meget velkommen.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klarreading

www.shannahansen.dk

Klarreading

Amagerbrogade 76

2300 København S

29728927

Klarreading en klinik hvor der bliver lavet forskellige former for alternative behandlinger. Jeg hedder Shanna Hansen og er RAB registreret i zoneterapi og massage. Desuden har jeg en healeruddannelse, sportsakupunktur, øreakupunktur, kurser i kranio sakral terapi og thai massage.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Sunset Massage Og Zoneterapi

www.sunsetmassage-zoneterapi.dk

Sunset Massage Og Zoneterapi

Lygten 2 C 1

2400 København NV

35820395

Mit navn er Maria, jeg er født i Island og jeg har boet i Danmark i 25 år. I en ung alder blev jeg interesseret i alternative behandlingsformer. Mit ønske om at gøre noget ved mine interesser, kom efter jeg som damefrisør fik nikkeleksem allergi. Jeg måtte derfor stoppe mit daværende erhverv som frisør. Jeg fik selv zoneterapi behandlinger med gode resultater. Jeg blev uddannet på naturmedicinsk kursuscenter som: Zoneterapeut 1995 Kropsmassør 1997 Øreakupunktør 1997 Laserterapi 2004


©2009-2018 JART