Psykomotorisk afspænding i Storkøbenhavn og Nordsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Psykomotorisk afspænding

Kroppens Helse

www.kroppenshelse.dk

Kroppens Helse

Bymuren 109 1.th (belig. i stuen)

2650 Hvidovre

+45 2164 1242

Kroppens Helse er en klinik for kropsterapi, med Reiki Healing, Access Bars og NADA. Ansigtslyftningsteknikker, med massage, akupressur og akupunktur. Ikke kemisk og ikke kirurigsk. Håndlæsninger, for at se dine specielle muligheder og evner. Hænderne guider os hen til vores livsopgave. Inden for krops terapien kan der, hvis det vurderes, kombineres med de forskellige behandlingsformer, for at imødekomme det bedste resultat.

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Psykomotorisk afspænding

Coaching People

www.coachingpeople.dk

Coaching People

Herlev Bygade 2, 1 sal

2730 Herlev

45 80 33 33

Coaching people er et professionelt behandlingscenter for stress og coaching. Har du problemer med stress på arbejdspladsen eller i privatlivet er du velkommen til at kontakte os eller læse mere på vores hjemmeside. Her finder du også en gratis stress test og meditations lydfil som også er gratis. Stress er et alvorligt problem for mange mennesker, men hos coaching people får du den rette vejledning og selvindsigt der skal til for at kunne håndtere stress i hverdagen.

Psykomotorisk afspænding

Bondes

bondes-auto.dk

Bondes

Kirstinehøj 41

2770 Kastrup

70 231 533

Vi hjælper og rådgiver med at finde de bedste løsninger. Vi ønsker altid at have tilfredse og glade kunder.

Psykomotorisk afspænding

Afspænding

slapheltaf.dk

Afspænding

Søborg Hovedgade 139 A

2860 Søborg

39 66 38 60

Lidelserne er ikke nødvendigvis sygdomme, men oftere symptomer på større ydre belastninger end organismen i længden kan klare. Symptomerne er kroppens måde at "råbe" vores opmærksomhed op på: "Der er noget vi skal tage os af !" I den afspændingspædagogiske behandling tolkes signalerne, kroppens balance genoprettes og der findes nye handlemuligheder for håndtering af ydre belastninger.

Biopati

Psykomotorisk afspænding

Prægel

praegel.dk

Prægel

Bøgeskovvej 6

3490 Kvistgård

70204433

Hos Prægel forsøger vi at hjælpe bager og konditorer med at passe på deres krop. Vi udvikler maskiner som skal fungere som en hjælpende hånd til hele den proces som bager og konditorer skal igennem hver morgen. Vi har derfor fremstillet en opslåningsmaskine, da det er meget voldsomt for en manden at slå en omgang brød op selv hver morgen. Typisk er det en stor klump dej som bageren skal slå op, da han skal have brød til hele dagen. Vi kan tilbyde flere forskellige versioner af disse maskiner, alt afhængigt af hvilken funktion og hvilken type brød der skal lave. Udover at maskinerne slå brødet op for dig, så kan de også dele brødet op i mindre stykker så det passer til en bolle.


©2009-2018 JART