Psykomotorisk afspænding i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Psykomotorisk afspænding

Psykomotorisk Afspændingspædagog Inez Nøvik

psykomotoriker.com

Psykomotorisk Afspændingspædagog Inez Nøvik

Gernersgade 39, Kld.tv.

1319 København K

22 90 62 76

Behandlingen foregår rygliggende, maveliggende, sideliggende eller siddende på en stol. Jeg arbejder rolig og blidt med klientens muskulatur, og undersøger muskelens tonus (grad af spænding i muskelen), afhængig af denne vil jeg enten afspænde muskelen eller blot give den opmærksomhed, for at hjælpe klienten til at øge kontakt til eventuelle ”glemte” muskler og kropsområder. På denne måde får klienten bl.a. mulighed til at øge sin kropsbevidsthed og derved optimere sin kropsfunktion.

Akupunktur

Massage

Psykomotorisk afspænding

God Krop

godkrop.dk

God Krop

Bartholinsgade 15 kld th.

1356 København K

22669905

God Krop er måske Københavns bedste massagested. Vi tilbyder effektive massagebehandlinger, og vores massører er veluddannede og meget dygtige. Du kan få en god wellness oplevelse til både krop og sind når du kommer til os i København for at få massage. Klinikken ligger centralt og du kan booke tid til massage online. Nyd sportsmassage, wellnessmassage eller lig på en dejlig briks når du skal have graviditetsmassage. Tider bookes nemt online, og har du spørgsmål til massage så kontakt os gerne.

Coaching - Clairvoyance

Psykomotorisk afspænding

Hanne Pedersen

hannepedersen.dk

Hanne Pedersen

Vesterbrogade 62 a, 1

1620 København V

2176 5280

Hej. Jeg er psykolog fra Københavns Universitet, 1988, med en 2½-årig efteruddannelse i sexologi og samlivsterapi ved Dansk Forening for Klinisk Sexologi I 15 har jeg arbejdet i en frivillig rådgivningsgruppe med vold, voldtægt og incest. Mit speciale er i parterapi og med dansk-udenlandske parforhold, vold, voldtægt, incest(pædofili) (også mod drenge), fundamentalistisk opvækst samt Adhd. Jeg er iøvrigt brevkasseredaktør som psykolog og sexolog på www.kvinder.bt.dk

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Harmoni og Balance

www.harmoni-balance.dk

Harmoni og Balance

Nordre Fasanvej 166

2000 Frederiksberg

23622484

Jeg hedder Charlotte og er uddannet Afspændingspædagog/ Psykomotoriker siden 2002. Jeg har i 12 år givet massage og afspænding, både i institutioner og i klinikken. Jeg er igang med at studere til Kranio-sakral terapeut, som et supplement til min massage, da jeg ofte oplever at mine klienter, har problemer med hovedet, nakken, ryg og bækken. Jeg arbejder også med triggerpunktsmassage samt Rosenberg teknik, som er en form for bindevævsmassage.


©2009-2019 JART