Massage i Storkøbenhavn og Nordsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Massørbutikken V/ Pernille Tøpfer

www.massorbutikken.dk

Massørbutikken V/ Pernille Tøpfer

Stensbjerg 7, Hvissinge

2600 Glostrup

43 43 10 20

Genopret balancen Fysiurgisk Massage I østen anses det for naturligt at få kropsmassage, så hvorfor ikke tage den kultur til sig. Få en professionel snak om hvad der er godt for dig.

Massage

Dueholm Massage v/ Carsten Dueholm

www.dueholmmassage.dk

Dueholm Massage v/ Carsten Dueholm

Rønvej 16

2600 Glostrup

43 42 64 75

Dueholm Massage tilbyder fysiurgisk massage til behandling og forebyggelse af muskelproblemer. Behandlingen tilrettelægges tidsmæssigt efter dit behov, om du har et specifikt problem eller om du vil have en afslappende velværebehandling.

Massage

Massage-Nu

www.massage-nu.dk

Massage-Nu

Ejbydalsvej 164

2600 Glostrup

27141823

Virker afslappende. Fysiurgisk massage aktiver dit immunsystem og fjerner spændinger og myoser. Massagen løsner ømme muskler, ved at forbedre blodcirkulationen, så ilt og næringstoffer kan cirkulere frit ud til væv, celler og indre organer. Kroppen får dermed også lettere ved at skille sig af med sine affaldsstoffer, så led og muskler bliver mere smidige. Massage kan også modvirke de negative følgeeffekter af stress, lette spændingshovedpine, infiltrationer og lændesmerter.

Massage

Zoneterapi

Zoneharmoni v/ Hanne Køhler-Christensen

www.zoneharmoni.dk

Zoneharmoni v/ Hanne Køhler-Christensen

Rødovre Centrum 439

2610 Rødovre

36 41 11 40

Født i 1960. I mange år var jeg primært beskæftiget indenfor handel. Dog var interessen for det alternative stor, så resultatet blev, at jeg studerede til zoneterapeut på Naturmedicinsk Kursuscenter, hvor jeg blev færdig i ’98. De mange positive resultater gav mig lysten til at læse videre og chancen meldte sig under et ophold i Australien, hvor jeg tog en uddannelse som massør i år 2000. Etik: Jeg fører journal over alle behandlinger. Klienten er altid velkommen til at se sin egen journal.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Me Terapi v/ Martin Kurt Egeberg

www.meterapi.dk

Me Terapi v/ Martin Kurt Egeberg

Gunnekær 45 2 th

2610 Rødovre

2225 3305

Massage (pr.1/2 time) kr. 200,- Zoneterapi (ca. 1 time) kr. 350,- KST (ca. 1 time) kr. 400,- Kombinationsbehandling. kr. 400,- Træning. (pr.1/2 time) kr. 250,- Hjemmetræningsprogram kr. 100,- Rabat Pensionister og studerende kr. 50,- Gavekort udstedes

Massage

Tandlæge Ole Pind

lindevejtand.dk

Tandlæge Ole Pind

Lindevej 11A

2630 Taastrup

43990875

Tandklinik i Taastrup med mange års erfaring. De langvarige kunderelationer og tryghed er vigtige elementer for os, og vi forsøger altid at skabe den bedste og mest trygge oplevelse for vores patienter!

Massage

Anven

anven.dk

Anven

Baldersbækvej 18

2635 Ishøj

29766631

Rådgivning og salg af ventilatorer. Vi hjælper dig med til bedste mulige ventilationsløsning - det betyder, at vi også yder rådgivning inden for ventilationer. Det betyder, at du altid er sikret den rigtige løsning til dit behov.

Massage

Lvh Fysiurgiske Massageklinik v/ Lisbet Valbjørn Hansen

www.lvh-massage.dk

Lvh Fysiurgiske Massageklinik v/ Lisbet Valbjørn Hansen

Gl. Køge Landevej 220 C

2650 Hvidovre

2441 7404

LVH står for: L= Liv V= Velvære H= Helbred Gennem hele vores liv bruger vi massage uden egentlig at tænke over det. Hvis man slår sig på armen, gnider man automatisk hånden hen over stedet, hvor smerterne er. Ved mavesmerter stryger vi hånden på maveskindet. Som forældre krammer og holder vi instinktivt vores børn for at berolige dem. Hvis nogen trænger til trøst eller beroligelse, holder vi hånd eller lægger en arm rundt om dem.

Massage

Mette Ahmt Massage

www.metteahmt.dk

Mette Ahmt Massage

Gl. Køge landevej 511

2650 Hvidovre

2264 3535

METTE AHMT Massage ... blev startet i 2006 af Mette Ahmt Langemark, jeg uddannet lægeeksamineret massør hos Axelsons Institut. Jeg baserer min praksis på en dybdegående massage og hovedvægten ligger på muskelbehandling. Har du spændinger i nakke og skuldre? Oplever du hold i nakken eller i lænden? Er du træt og uoplagt efter en dags arbejde eller har du ofte hovedpine? Det er ikke nødvendigt at leve med. Prøv en dybdegående massage i min klinik, og oplev hvilken forskel det kan gøre.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Klinik Varme Hænder v/ Pia Broch

www.varmehaender.dk

Klinik Varme Hænder v/ Pia Broch

Avedøre Idrætscenter, Trædrejerporten 1

2650 Hvidovre

26707204

healingsmassage for alle aldre! Nyd en helt igennem afstressende massage, med healende energi der virker lægende og forløsende på krop, sind og helbred! Healing Unik smerte-, stress- og sorgbehandling. Fysisk og psykisk healing - afbalancering af krop, sind og helbred! Kranio-Sakral Terapi KST til børn, unge & voksne! KST er en blid og meget dybdegående behandlingsform, der effektivt hjælper og påvirker kroppen til at genfinde sin oprindelige balance.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Clinic Dorte V

clinic-dortev.dk

Clinic Dorte V

Hvidovrevej 131

2650 Hvidovre

26273104

Clinic Dorte V beskæftiger sig med flere slags behandlinger, men jeg har især speciale indenfor behandling af børn. Jeg behandler især børn, hvis forældre oplever, at barnet er urolig eller lider af søvnbesvær. Her benytter jeg nogle bestemte teknikker, der gør, at barnet falder til ro og får nemmere ved at slappe af. Jeg ser et stort potentiale indenfor denne slags behandlinger og vil derfor ekstremt gerne dele ud af min erfaring, samt behandlingsteknikker. Det gør jeg ved at afholde kurser i babymassage. På den måde kan jeg lære andre, hvilke metoder og teknikker der er gode, til at få det enkelte barn til at slappe af. Babymassagen giver ikke blot barnet en behagelig oplevelser, der får ham/hende til at slappe af, det gør også forholdet imellem barn og forældre meget stærkere, samt gavner barnets motorik. Igennem massagen skabes der følelser, nærvær, kærlighed og omsorg, som barnet vil tage med videre i livet.

Massage

Center for Krop og Balance

www.kropogbalance.dk

Center for Krop og Balance

Frederiskssundsvej 274 A, 2sal

2700 Brønshøj

26 12 99 69

I dag, hvor samfundets forandringer og krav bliver stadig større, er det blevet almindeligt med fysiske symptomer som hovedpine, rygsmerter og træthed, samt psykiske symptomer som stress, mangel på selvtillid og desorientering. På Center for KROP & BALANCE tilbydes forskellige behandlingsformer og undervisningstilbud hvis formål er udvikling og vedligeholdelse af din indre balance og derved give en forøget livskvalitet i hverdagen.

Akupunktur

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Lena Bøsinge Jørgensen

www.kropsindaand.dk

Lena Bøsinge Jørgensen

Karlslundevej 5

2700 Brønshøj

38 606 119

Udgangspunktet for en session hos mig er at: Du er chefen - det er dig det drejer sig om og derfor er det dig som bestemmer hvad vi skal arbejde med. Uanset om det er på et bevidst og/eller ubevidst plan, så er det kun DIG, der dybest set ved hvad du, har behov for, så du: * Opnår balance i dit liv og får det godt både fysisk, kemisk, psykisk og spirituelt * Udnytter dit liv bedst muligt * Bliver glad og tilfreds

Massage

Zoneterapi

Clinique Harmonie

www.cliniqueharmonie.dk

Clinique Harmonie

Tuxensvej 1

2700 Brønshøj

38 28 29 29

Clinique Harmonie. Personlig Ansigtsbehandling skæddersyet til dig. Book din tid online. Clinique Harmonie er en klinik for hudpleje, fod og håndbehandlinger, zoneterapi, massage og spa-behandlinger til mænd og kvinder. Klinikken åbnede i 1998 og ligger i en af Brønshøjs dejlige gamle villaer på en stille sidevej, kun 20 meter fra Frederikssundsvej. Vi lægger stor vægt på ro, hygge og personlig betjening, hvilket mærkes så snart man træder ind i klinikken og væk fra den travle hverdag udenfor.

Massage

Fysioterapien.dk

fysioterapien.dk

Fysioterapien.dk

Centrumgaden 1

2750 Ballerup

44653618

Hej og velkommen - Fysioterapien.dk har tre forskellige klinikker positioneret i Ballerup, Gentofte og Gladsaxe. Personalet tilbyder træning for gravide kvinder eller kvinder som har gået igennem en graviditet. Det er de færreste fysioterapeuter der tilbyder de samme ydelser, de da ikke ligger inde med samme udstyr som os. Klinikkerne har blandt andet varmtvandsbassiner og massagebrikse til gravide. Foruden graviditetstræning og efterfødsel træning yder klinikken også andre behandlingsformer og træningspas, som f.eks. holdtræning og akupunktur. Personalet er meget professionelt hvilket afspejles i behandlingerne som de udøver. Fysioterapeuterne som klinikken har ansat, har meget viden inden for plejning af skader som for eksempel tennisalbuer. De aller bedste hilsner fra personalet hos Fysioterapien.dk Fysioterapien.dk Centrumgaden 1 2750 Tlf.: 44 65 36 18

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Zomaku

www.zomaku.dk

Zomaku

Bakkevej 11

2765 Smørum

2921 5160

Har du brug for hjælp til en stiv nakke, ondt i ryggen eller en sportsskade eller har dit barn øreproblemer, allergi, kolik eller maveproblemer. Har du psoriasis, astma, forstoppelse, diarre, søvnproblemer, svimmelhed, musearm, iskiasproblemer eller andre muskelsmerter. Eller vil du gerne holde op med at ryge. Det kan også være, at dit firma eller din sportsklub har brug for en massør. Så kik her: Zomaku er svaret.

Kranio-sakral terapi

Massage

Body Basic

www.bodybasic.dk

Body Basic

Lyngbygårdsvej 100

2800 Kongens Lyngby

20 658 659

Her på klinikken, der har eksisteret på fuld tid siden 2002, ligger vi vægt på en professionel og tryg behandling af babyer, børn og voksne. Alle behandlinger udføres af en veluddannet kropsterapeut med et stort erfaringsgrundlag. Registret Alternativ Behandler (RAB) i Kranio-Sakral Terapi og Massage

Massage

Zoneterapi

Zone44

www.zone44.dk

Zone44

Lyngby Hovedgade 15 B

2800 Kongens Lyngby

45 93 48 47

ZONE 44 tilbyder zoneterapi og massage. Med udgangspunkt i dit behov kan vi kombinere de 2 behandlingsformer, så du vil opleve et sammenhængende behandlingsforløb. I de fleste tilfælde vil kun den ene behandlingsform være nødvendig og optimal, for at du kan opnå et tilfredsstillende resultat. ZONE 44 har erfarne zoneterapeuter og massør, som kan yde dig en optimal service, i form af kvalificeret behandling og råd om øvelser og evt. træning. Øvelser og træning, som du nemt kan passe ind i din hverdag.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Kst – Zoneterapi v/ Hanne Hartmann

www.kstzoneterapi.dk

Kst – Zoneterapi v/ Hanne Hartmann

Blomstervænget 24

2800 Kongens Lyngby

24457427

Hanne Hartmann er uddannet sygeplejerske fra Sankt Lukas Stiftelsen og har arbejdet som sygeplejerske siden 1983.

Massage

Jettes Massage

www.jettesmassage.dk

Jettes Massage

Østervang 1

2800 Kongens Lyngby

30 29 04 60

Jeg er uddannet fysiurgisk lægeeksamineret massør på A.M. Massageskole i Bagsværd. Jettes massage er en klinik for fysiurgisk massage, som er beliggende centralt ved Bagsværdvej mellem Bagsværd og Lyngby samt tæt på Søborg. Der gives massage og kropsbehandlinger som bliver tilpasset dine behov.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Chiline

www.chiline.dk

Chiline

Lyngvej 6 A

2800 Kongens Lyngby

40 92 28 58

Kompetencer - Medlem af SAB og RAB Massør fra Naturmedicinsk Kursuscenter, 2000 Zoneterapeut fra Helseskolen i Søborg, 2001 Akupunktør fra Helseskolen i Søborg, 2004 Efteruddannelse, Akupunkturskolen i Roskilde, 2005 Kursus i øre-akupunktur, 2006 Kurser i kinesisk urtemedicin, 2002-2009 Bach Terapeut fra Polaris Centeret, 2007 Kursus i irisanalyse, 2009

Massage

Kirkebække Voice Clinic

www.kirkebaekke.dk

Kirkebække Voice Clinic

Aurehøjvej 12

2900 Hellerup

33930409

Klinikken tilbyder primært behandling af kæbe-, strube-, hals-, nakke-, og åndedræts-relaterede muskler. Behandlingen henvender sig til alle med problemer i nævnte muskelgrupper. Typiske symptomer, som behandles, er muskulære spændinger ved overkomprimeret (skarp) stemme, kæbe- og nakkespændinger og trykken for struben. Behandlingen foregår via vurdering af primær årsag, dybdemassage og undervisning i strækøvelser for de relevante muskler.

Massage

Klinik Probodycare Aps

www.probodycare.dk

Klinik Probodycare Aps

Ordrupvej 74a

2920 Charlottenlund

60811709

Jeg er uddannet lægeeksam. fysiurgisk sportsmassør, og jeg er fysioterapeutseksamineret sportsskadeterapeut - en uddannelse, som fokuserer på at forebygge, lindre og behandle forskellige former for smerter og skader i muskler og led, eksempelvis i forbindelse med sportsskader, arbejdsskader o.l. Jeg er også specialiseret i behandling med laser og uddannet triggerpunktsterapeut. Desuden er jeg også uddannet i Akupunktur 2000 metoden, som bruges med rigtig gode resultater indenfor sportsskadesbehandling.

Massage

Skodsborg Spa

www.skodsborg.dk

Skodsborg Spa

Skodsborg Strandvej 139

2942 Skodsborg

45585800

Krop og sjæl stimuleres gennem afslappende behandlinger, forfriskende aktiviteter og kulinariske oplevelser serveret i smukke omgivelser. Skodsborg Spa tilbyder en buket af liflige behandlinger i en drømmeverden af æteriske olier og aromatiske dufte. Behandlinger, der også er balsam for sjælen. Det er oplagt at kombinere din Spa-behandling med en overnatning på Skodsborg Kurhotel & Spa eller nyde dagens ret eller en søndagsbrunch i Café Skodsborg.

Akupunktur

Massage

Trørød Fysioterapi

www.trorodfysioterapi.dk

Trørød Fysioterapi

Trørødvej 64

2950 Vedbæk

45890652

Trørød Fysioterapi er en klinik for fysioterapi og akupunktur ved Skodsborg, der tilbyder behandling af akutte og kroniske idrætsskader, arbejdsskader og andre problematikker i bevægeapparatet samt træning og behandling til patienter, der lider af neurologiske sygdomme. I klinikken findes også et træningscenter. Trørød Fysioterapi er et kompetent hold bestående af 5 fysioterapeuter der genoptræner og behandler dysfunktioner i bevægeapparatet ved hjælp af behandlings- og træningsforløb, som tager udgangspunkt i den enkelte patient. Du kan læse meget mere om behandlinger og træningshold på klinikkens hjemmeside www.trorodfysioterapi.dk. Trørød Fysioterapi Trørødvej 64, 1. sal t.h. 2950 Vedbæk 45 89 06 52


©2009-2018 JART