Massage i Odense

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Helles Massage/ Helle Brinckmand Lyø Nielsen

www.hellesmassage.dk

Helles Massage/ Helle Brinckmand Lyø Nielsen

Skibhusvej 107 1

5000 Odense C

28 40 14 88

Hos Helle's Massage giver vi Dem den bedste behandling til rimelige priser. Vi lover Dem en god service og vejledning om det De kunne være i tvivl om. Vi sørger for at lindre smerter i forskellige muskelgrupper samt hjælper Dem med at slappe af. Så hvis De lever en stresset hverdag, er fysisk træt eller bare har brug for noget personlige pleje, giver vi Dem den behandling der skal til. Kontakt os via tlf. eller mail, så finder vi sammen en tid, hvor De skal forkæles.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Corpus Care Clinic V/ Farida Claudia Strandberg

www.corpuscare-clinic.dk

Corpus Care Clinic V/ Farida Claudia Strandberg

Nedergade 26

5000 Odense C

51 200 245

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære, her bliver du behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til. Her er det dig, der er i focus. Corpus Care Clinic tilgodeser dig som det hele menneske. Vi tilbyder ligeledes udebehandlinger til private samt firma-ordninger. Din firmasundhedsforsikring dækker behandlinger ved registrerede alternative behandlere.

Massage

Bailine Odense Hanne Sandal

www.sandal.dk

Bailine Odense Hanne Sandal

Kongensgade 16 1

5000 Odense C

6597 8514

Odense Velværeklinik er selvforkælelse, når det er allerbedst. Vi tilbyder dig afslappende ansigtsbehandlinger, hårfjerning, farvning af vipper og bryn, samt massage og rygbehandling. Helt efter eget ønske En ansigtsbehandling varer fra 45 minutter. Du kan fx. kombinere behandlingen med en opstrammende øjenbehandling ... eller hvad med en afsalppende og stimulerende hovedbundsmassage?

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Klinik Lundsgaard

www.kliniklundsgaard.dk

Klinik Lundsgaard

Glentevej 27

5000 Odense C

66 11 00 18

Lars Henrik Lundsgaard

Massage

Massage Odense

www.massage-odense.dk

Massage Odense

Glentevej 37

5000 Odense C

26355037

Massage-Odense.dk er en af landets bedste klinikker, vi har speciale i arbejdes relaterede skader, som vores dygtige massør Hans Fallesen har stor erfaring med at behandle. Du kan læse om forskellige cases på vores hjemmeside, hvor kunderne selv fortæller om deres skader og hvordan behandlingen har forløbet hos Hans Fallesen. Her kan du også læse om hvordan du forbereder dig til din første behandling og meget mere.

Massage

Relaxis.dk v/ Ulla Helena Vesikari

www.relaxis.dk

Relaxis.dk v/ Ulla Helena Vesikari

Toftevej 27

5220 Odense SØ

2878 3660

Tag dit første skridt til en sundere og afstresset krop og sjæl. Kom og nyd de mange muligheder for smertelindrende massager og afslappende wellnessbehandling så ofte du vil... Du bliver taget seriøst og lyttet til... i det hele taget behandlet professionelt. Og så er det hele til overkommelige priser. Udover denne traditionelle massageterapi har jeg været på kurser i en række Wellness behandlinger. Jeg udfører disse massage- og velværebehandlinger ud fra min holistiske erfaring.


©2009-2018 JART