Massage i Nordjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Jane Venø

www.janeveno.dk

Jane Venø

Frueled 44

7900 Nykøbing M

9771 0125

De fleste der søger komplementær behandlere har oftest prøvet meget forskelligt, uden en større effekt. Jeg arbejder utraditionelt med kinesiologi og healing, jeg bruger en teknik som jeg finder meget effektiv. eks. Du kommer med et problem, jeg tester efter et bestemt system, hvor jeg finder ud af flg. hvornår startede problemet, hvem er involveret, hvilken følelser ligger gemt, hvad kan vi gøre her og nu, hvad skal du selv arbejde med hjemme. Hertil bruger jeg mange forskellige teknikker.

Massage

Zoneterapi

Massage Tak

www.massagetak.dk

Massage Tak

Skolebakken 65, Sundby Mors

7950 Erslev

23 36 29 31

Fysiurgisk massage er en meget dyb massageform. Den kan rettes mod særlige problemområder så som arme, skulder, ryg, lænden og benene eller den kan udføres som massage på hele kroppen. Massage tak tilbyder zoneterapi. På klinikken ”Massagetak” i Sundby Mors, kan kærestepar igen få bugt med hinandens ømme punkter – i bogstaveligste forstand. Et kursus i par-massage tilbyder undervisning i at sende dulmende blodcirkulationer gennem partnerens ømme muskelvæv.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

www.kropogterapi.dk

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

Nøvlingvej 160

9260 Gistrup

30 23 40 58

Mit navn er Michael Nørgaard Olesen, og jeg er din lokale behandler i Aalborg og omegn. Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor akupunktur, massage, tankefeltterapi og reiki healing. Jeg behandler en lang række af både akutte og kroniske lidelser (se liste), men jeg har især specialiseret mig indenfor smerte- og øjenbehandling - herunder AMD - både våd og tør form (øjenforkalkning). Jeg tilbyder desuden rygestop - behandling.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Anne-M

www.anne-m.dk

Anne-M

Godthåbsvej 12

9320 Hjallerup

61263531

Mit navn er Anne-Marie Melnik Jacobsen. Jeg har gennem tiden beskæftiget mig med mange spændende ting, men nu har jeg fundet mit ståsted her i livet. At hjælpe andre mennesker på bedst tænkelige måde, hvad enten det er på det fysiske eller mentale plan. Jeg ser det enkelte menneske som unikt, og har hjertet med i mine behandlinger.

Jeg er et naturmenneske og glædes dagligt over at færdes blandt planter og dyr, og bor på lille økologisk fritidslandbrug.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Vagn Der Gør Gavn

www.fysio-massage-portal.dk

Vagn Der Gør Gavn

Irene Holms Vej 9

9380 Vestbjerg

9829 6186

Jeg bruger de forskellige massagegreb på mange måder, og opnår derved at variere massagen efter specifikke behov. Jeg tilbyder høj faglig standard. Alle massager tilrettelægges individuelt og tilpasses dig og dine behov. Du møder nærvær og interesse og vil hurtigt mærke velbehag. Velvære er en del af alle massager.

Akupunktur

Massage

Akupunkturklinikken i Hobro

www.akupunkturklinikken-hobro.dk

Akupunkturklinikken i Hobro

Fredensgade 4

9500 Hobro

9851 0316

Mit navn er Jess Hansen. Jeg er uddannet akupunktør, Idrætsskadeterapeut, columnaterapeut og massør og tilbyder akupunktur og fysiurgisk behandling. I behandlingen tager jeg udgangspunkt i en helhedsopfattelse af organismen, altså ikke kun det aktuelle problem. Ofte vil behandlingen være en kombination af flere behandlingsteknikker, - akupunktur / manipulation / massage m.m. Jeg har stor erfaring i behandling af bevægeapparatsproblemer og benytter ud over akupunktur flere bløddelsbehandlingsteknikker.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Lotte Friis

www.lottefriis.dk

Lotte Friis

Himmerlandsgade 37

9600 Aars

98 52 41 64

Hos Lotte Friis i Aars tilbyder vi en række behandlingsmuligheder indenfor sundhed, skønhed og velvære. I Aars har vi dejlige, nyistandsatte lokaler på hovedgaden, med gode P-forhold lige ved døren. Her tilbyder vi bl.a. FDZ-zoneterapi, øreakupunktur og Kranio Sakral Terapi. Vi tilbyder desuden kosmetologbehandlinger, såsom: ansigtsbehandlinger, hudanalyse, hårfjerning, farve og ret af vipper/bryn, eye lash extension, make-up og fodpleje m.v.

Massage

Tongkun Wellness

www.tongkun.dk

Tongkun Wellness

Himmerlandsgade 105

9600 Aars

50385869

Det behøver ikke at være dyrt at forkæle sig selv. Derfor tilbyder Tongkun Wellnes behandlinger til lave priser hvor alle kan være med. Hos Tongkun Wellness tilbyder vi kun seriøse wellness-behandlinger som foregår i seperate, lukkede rum. Tongkun Wellness består i dag af afdelinger i Aars og Hobro.

Massage

Massage-Nord

www.massage-nord.dk

Massage-Nord

Hans Tausens Vej 31

9800 Hjørring

61 30 50 68

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. Massageformen med de varme sten skaber afslappethed og ro i krop, sind og sjæl. Varme sten har i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer.

Aromaterapi

Massage

Læsø Kur og Helse

www.saltkur.dk

Læsø Kur og Helse

Vesterø Havnegade 28

9940 Læsø

9849 1322

Ude midt i Kattegat dukker Læsø op i horisonten og første landkending er kirketårnet i Vesterø. I ly af tårnet er Læsø Kur parat til at modtage dig med forkælelse og velvære baseret på øens salt, ler og havalger. På Læsø Kur kan du opleve velværen ved at drive rundt i saltbadene, modtage diverse terapeutiske behandlinger og dvæle ved udsigten ud over havet. I samarbejde med øens overnatningssteder tilbydes forskellige kurophold efter dit ønske.

Massage

Zoneterapi

Zoneterapi-Klinikken v/ Joan Schmidt Pedersen

www.zoneterapiklinikkenskagen.dk

Zoneterapi-Klinikken v/ Joan Schmidt Pedersen

Bågøvej 5

9990 Skagen

28 49 05 86

Zoneterapi behandlingen foregår ved trykmassage under fødderne.Styrker, afstresser, forebygger, udrenser og hjælper kroppen på rette vej. Zoneterapi er god til de fleste helbredsproblemer. Massage løsner spændinger, virker afslappende og afstressende. Jeg går i dybden og ofte foreslår jeg en kombination med zoneterapi, laser eller akupunktur alt efter problemets karakter og klientens ønske.

Massage

Helse Huset Skagen v/ Bettina Strauss Andersen

www.helsehusetskagen.dk

Helse Huset Skagen v/ Bettina Strauss Andersen

Westbanke 30

9990 Skagen

29 26 62 60

Velvære i krop, giver velvære i sind og alt hvad du foretager dig. Hvornår har du sidst forkælet dig selv ? Jeg tilbyder professionel massage til alle. Vælg mellem fysiurgisk massage eventuelt kombineret med triggerpunkts massage og udstræknings øvelser, eller yogamassage som er en ekstraordinær metode til at justere kroppens energier, samt skabe ”længde og luft” i led og muskler. Wellness for øget velvære, eller egentlig behandling af muskelskader.


©2009-2018 JART