Massage i Midtjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Massage

Helga-Massage

www.helga-massage.dk

Helga-Massage

Skjernvej 137

6933 Kibæk

45 26 20 22 38

Jeg tilbyder behandlinger, der giver øget energi og velvære for både krop og sjæl. Prøv en af mine behandlinger, hvis du lider af trætte og spændte muskler eller blot trænger til en pause, fra den travle hverdag. • Fysiurgisk Massage (Dybdegående massage) • Ansigts / hovedbunds massage • Bindevævs massage • Kranio-Sakral behandling OBS!! KONTANT BETALING

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Hos Anik

anik.dk

Hos Anik

Gl. Ringkøbingvej 7

7400 Herning

97 21 75 61

Kropskorrektion er en helkropsbehandling, hvor det er dit problem/årsag, der bestemmer behandlingsforløbet. Jeg tager udgangspunkt i zoneterapien, hvor jeg kan mærke, hvor i kroppen problemet er - samt kranio-sakral terapien til afspænding af kroppen/området, hvorfra problemet stammer. Kombineres med massage og korrektion af de store led/knoglerne. Afsluttes med skulder/nakke stræk. Min erfaring er, at efter 3 behandlinger inden for ca. en måned, er problemet oftest løst.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Klinik For Massage, Terapi Og Akupunktur

www.hannes-helseklinik.dk

Klinik For Massage, Terapi Og Akupunktur

Fyrrely 16

7451 Sunds

25 17 75 75

Mit logo handler om to hjerter, - mit hjerte, som er det store og dit hjerte, som er i midten. Det store hjerte værner om og tager sig af det indre hjerte idet der skabes et beskyttet indre rum. Flammen er Livsgnisten, Det Højeste- i mennesket. Så gennem mit arbejde styrkes oplevelsen af denne indre livsgnist. Hjertet er formet som arme eller hænder der holder om og giver næring og beskyttelse. Det er også fjeragtig eller vingeragtigt, hvilket peger på en oplevelse af lethed i arbejdet.

Akupunktur

Massage

Midtjysk Akupunktur

www.midtjyskakupunktur.dk

Midtjysk Akupunktur

Hvidtjørnen 10

7470 Karup J

2266 6071

Klinik for Akupunktur, Posturologi, Massage og Ledfrigørelse. Kig dig lidt omkring på hjemmesiden, og har du spørgsmål er du velkommen til at ringe.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Klinik Angelcare v/ Cristine Mortensen

angelcare.spiritnet.dk

Klinik Angelcare v/ Cristine Mortensen

Thorsvej 3, Skibbild

7480 Vildbjerg

96.92.17.18

Forkæl dig selv eller glæd andre til at slappe af fra hverdagens stress og jag og bliv genopladet med kærlig omsorg og fornyet energi. Klinik AngelCare tilbyder forandring der virkelig kan både ses og mærkes. Jeg prøver virkelig at få min lille hjemmeklinik til at være så hyggelig og rar at komme i som mulig, så her er et par billeder af, hvor klinikken ser ud og har set ud. Jeg har længe ville lave det om, og nu er jeg gået igang med lidt hjælp.

Akupunktur

Massage

Trehøje Velværecenter Aps

www.velvaere.dk

Trehøje Velværecenter Aps

Østergade 48

7480 Vildbjerg

97 13 72 25

Vi udfører akupunktur, massage og idrætsskade terapi, og har hjulpet flere tusind patienter af med deres dårligdomme. Når jeg skal gøre dig rask, handler det om: • Viden • Erfaring • Handling Du har måske gået i flere år med dit problem, og nu skal der handles, fordi nu belaster det din livskvalitet. Akupunktur er så effektivt, ar smertetilstande ofte forsvinder helt og det bliver muligt at droppe dine smertestillende tabletter. Massage er den mest effektive metode til at lindre og afstresse.

Massage

Din Massør Dorte Grodt Asmussen

www.fysiurgiskmassage.com

Din Massør Dorte Grodt Asmussen

Østerled 1, Mejrup Kirkeby

7500 Holstebro

51 30 60 62

Fysiurgisk massage er en behandlingsform, der udføres af en lægeeksamineret massør. Med hænderne anvender massøren forskellige massagegreb, der på forskellig måde påvirker muskler, kredsløb og lymfesystem. Massagen virker dybt i musklerne, hvorfor den er virkningsfuld ved såvel nyligt opståede spændinger eller skader, som ved gamle gener og skader.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

www.energioghelse.dk

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

Allégade 15

7500 Holstebro

96 10 24 65

Mit navn er Pia Graagaard. Jeg er født i 1965 og bor i Holstebro sammen med min mand og vores tre børn. Jeg blev i 1985 uddannet assistent på Holstebro Centralsygehus, og har indtil 1998 arbejdet i forskellige stillinger indenfor mit fag. I min fritid dyrker jeg en del sport. Jeg løbetræner i Mejdal GIK 3-4 gange om ugen, og løber alt lige fra 5 km. til maraton. I august 2007 blev jeg træner for projektet "Start to Run", et stort landsdækkende arrangement.

Akupunktur

Fodterapi

Massage

Justhealth - Kiropraktik og Idrætsklinik

justhealth.dk

Justhealth - Kiropraktik og Idrætsklinik

Oddervej 89

8270 Højbjerg

86249090

Man skal ikke leve et liv med smerter! JustHealth er en kiropraktik og idrætsklinik i Århus, der yder et stort udvalg af behandlinger til virksomheder såvel som privatpersoner. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler den holistiske krop, kontakt JustHealth for at påbegynde din behandling. JustHealths valgsprog er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. JustHealth udgøres derfor af en massør og en kiropraktor, der begge har adskillige specialer, for eksempel i idrætsskadeterapi og kinesiotapning. Oveni kiropraktik arbejder vi også med sportsmassage, bindevævsmassage og akupunktur i Århus. Lige meget om du oplever smerter i kæben, lænden eller skuldrene, sammensætter vi den mest effektive behandling til din situation. JustHealth sammensætter også behandlingsaftaler til virksomheder for at investere i medarbejdernes sundhed. Vi holder til i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, tæt på offentlige transportmuligheder og med gode parkeringsforhold. Vil du vide

Massage

Beauty By Brix

beautybybrix.dk

Beauty By Brix

Oddervej 53

8270 Højbjerg

22580840

I Højbjerg nær Århus ligger skønhedsklinikken Beauty by Brix, der er eksperter i vippebehandlinger. Med mange års erfaring og et stort engagement tilbyder de kvalitetsbehandlinger. Med stor omhu og en rolig hånd, vil du få en behagelig behandling og et rigtig flot slutresultat. Alle medarbejdere hos by Brix gennemgår løbende efteruddannelser for altid at være førende inden for deres behandlinger. De ønsker altid at du får den bedste behandling i klinikken, og derfor forbedre de konstant deres teknikker, som sikrer et smukt resultat. I klinikken tæt på Århus kan du fx få foretaget single eyelash extension såvel som eyelash lift. Derudover er det også muligt at komme på kursus og blive certificeret vippetekniker. Her lærer du alle teknikker inden for faget og bliver dygtiggjort til at kunne foretage egne eyelash extentions og lifts. På deres hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger og kurset - besøg siden på www.beautybybrix.dk.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Zonen v/ Susanne Holm

www.zonen-info.dk

Zonen v/ Susanne Holm

Bogøvej 15

8382 Hinnerup

27 32 95 63

Med en sundhedsfremmende firmaordning hos ZONEN giver I jeres medarbejdere mulighed for at få behandlinger på arbejdspladsen, hos professionelle og veluddannede behandlere. ZONEN har beskæftiget sig med sundhedsfremmende firmaordninger gennem mere end 10 år, og vores målsætning er at gøre vejen til et sundere og raskere liv let tilgængelig for alle. Det er dokumenteret, at en livsstilsændring i form af kost- og motionsomlægning - samt regelmæssige behandlinger med fx massage eller zoneterapi - gavner.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Coaching – Psykoterapi – Massage V/ Jette Breiter Kiær

www.holistisk.dk

Coaching – Psykoterapi – Massage V/ Jette Breiter Kiær

Rådhusbakken 11

8400 Ebeltoft

23 70 71 70

Vil du have styrket din livskvalitet? Få hjælp til at komme videre... - drømme, behov og ønsker du ikke får opfyldt? - vil du skifte spor - personligt eller karrieremæssigt? - er du stresset, udbrændt eller i krise? - vil du have nye vaner eller udfordringer? - måske vil du blot forkæle dig selv med god massage?

Massage

Psykomotorisk afspænding

Personlig Balance v/line Vindum Mikkelsen

www.personlig-balance.dk

Personlig Balance v/line Vindum Mikkelsen

Nørregade 22

8410 Rønde

41282528

Psykomotorisk terapi er en behandlingstilgang hvor man tager afsæt i det hele mennesket, i en erkendelse af at krop og psyke hænger sammen og indvirker på hinanden. Mennesket er en blanding af biologiske, psykologiske og sociale mønstre - Hvis noget går skævt ét sted, vil de andre dele som oftest også blive berørt.

Massage

Zoneterapi

Massage og Zoneterapi v/ Marianne Zoe Kjærlund Moser

www.maz.dk

Massage og Zoneterapi v/ Marianne Zoe Kjærlund Moser

Sparregårdsvej 12 Skjød

8450 Hammel

86 12 00 59

MASSAGE er en ældgammel og meget virkningsfuld behandling af ubalancer i både krop og sjæl. Rent instinktivt har både mennesker og dyr reageret på smerter med berøringer og varme af det pågældende område. Med tiden har vi lært at systematisere disse berøringer så de bliver mere effektive som behandlingsform. På den måde er der blevet udviklet utallige massageteknikker. ZONETERAPI er behandling af reflekszoner primært på fødderne.

Akupunktur

Massage

Psykomotorisk afspænding

Sund-Livsstil v/ Karoline Vestergaard

www.karolinevestergaard.dk

Sund-Livsstil v/ Karoline Vestergaard

Bystævnet 5

8520 Lystrup

6127 8418

Over en lang årrække har jeg interesseret mig for ”det hele menneske”, det være sig fysiske/psykiske og sociale sammenhænge, eller krop/sind/ånd og åndedræt sammenhænge. Det har ført mig på rejser rundt i landet og udenfor landets grænser, for at lære og uddanne mig på kurser, til Workshops mm. og for at blive klogere på mig selv og mennesket som sådan. Det har også givet mig en del erfaringer som understøtter mit arbejde som behandler - og som giver mig en større spændvidde i behandlingerne.

Healing - Reiki healing

Massage

Aurora Livsværksted

www.auroraliv.dk

Aurora Livsværksted

Stendyssevej 70, Stenvad

8586 Ørum Djurs

2533 0139

Aurora er navnet på en sommerfugl. En sommerfugl er et stærkt symbol på forvandling. Det er mit ønske og håb, at du blandt behandlinger, kurser, bøger eller nogle af mine tanker, som jeg præsenterer i blogafsnittet, finder hjælp og inspiration til din forvandlingsproces.

Massage

Jysk Fysiologisk Massage Institut

massageskoler.dk

Jysk Fysiologisk Massage Institut

Nordre Strandvej 15

8700 Horsens

24400036

Vi er danmarks ældste og mest kvalitets bevidste massage skole og har uddannet flere tusinde dygtige massører. Se mere på hjemmesiden. Desuden har vi 2 massørklinikker på stedet som tilbyder både fysiurgisk massage og wellness behandlinger.

Massage

Brædstrup Klinik for Fysioterapi Aps

www.braedstrup-fys.dk

Brædstrup Klinik for Fysioterapi Aps

Søgade 52 B

8740 Brædstrup

75753077

Hos Brædstrup klinik for fysioterapi tilbydes mange forskellige behandlinger med fokus på bevægeapparatet. Gennem erfaring og forskning har det vist, at kombinationer af flere behandlingsformer ofte bidrager til et effektivt behandlingsforløb og det bedste resultat for patienten. Brædstrup Klinik for fysioterapi tilbyder derfor flere behandlinger, der alle skal bidrage til at hjælpe patienter, der oplever problemer med kroppen. De tilbyder blandt andet fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger i klinikken i Brædstrup. Forud for ethvert behandlingsforløb har de altid en samtale med deres patienter for at få indblik i din situation. På den måde sikrer de, at de altid finder den rette behandling, der passer til hvert enkelt patient. Vil du gerne have tilrettelagt et træningsprogram eller ønsker du hjælp til at mindske dine smerter, hjælper medarbejderne hos Brædstrup klinik for fysioterapi dig meget gerne. Du kan kontakte dem pr. mail på adressen fys-klinikken@hotmail.com eller telefonisk på 75 75 30 77.

Massage

Klinik For Fysiurgisk Massage V/ Helle Meldgaard Jensen

www.fysiurgiskmassage-viborg.dk

Klinik For Fysiurgisk Massage V/ Helle Meldgaard Jensen

Fynsgade 3

8800 Viborg

20 73 85 07

På hjemmesiden kan du bl.a. læse om behandlingsmetoderne. Tjekke priser på behandlinger, eller læse om muligheder for behandling i virksomheder samt bestille en brochure.

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Viborgklinikken

www.viborgklinikken.dk

Viborgklinikken

Gravene 28B

8800 Viborg

20 21 06 06

Under hver behandlingsform bliver der set på mennesket som helhed og behandlingen bliver tilrettet specifikt efter den enkelte klients behov. På Viborgklinikken opfatter vi vores behandlingsformer som komplimentære behandlingstilbud. Derfor går vi altid kritisk ind og vurderer hvorvidt vores kompetencer rækker i den givne situation og henviser gerne til egen læge.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Vitalin V/ Lilly Nilsson

www.vitalin.dk

Vitalin V/ Lilly Nilsson

Højbjerg Huse 4

8840 Rødkærsbro

86658513

Giv dig selv og din krop en chance til at finde den rette balance. Tag ud på marken mellem Ans og Rødkærsbro, HER findes et sted, hvor du får hjælp og indre ro. Medlem af og forsikret gennem foreningerne: www.fdfm.dk & www.Phyto.dk

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Helle Elise Liv Møller

www.eliseliv.dk

Helle Elise Liv Møller

Engvejen 36

8850 Bjerringbro

2648 1140

Tilbyder akupunktur, healing, terapi, afspændingsmassage. Akupressur, Trigger point, energi afbalancering. Stress frigørelse., terapeutisk berøring og coaching. Fod, led, ansigt , kvik op, Pædagogisk, hovedbunds og helkropsmassager.

Healing - Reiki healing

Massage

Sanseriet

www.sanseriet.dk

Sanseriet

Røngevej 3, Hjorthede

8850 Bjerringbro

61687440

MIN MISSION Jeg ønsker at være din støtte til at komme af med fysiske og psykiske ubalancer gennem massage og/eller healing. JEG TILBYDER: Terapeutisk massage og healing, hver for sig, eller i en kombination med elementer fra hhv. Nordlys Massage og Reiki Healing. HVAD ER DET? Nordlys Massage er en holistisk massageform. Klassisk kropsmassage, som du sikkert kender fra din fys. eller sportsmassør kombineres med energetisk balance og kropspsykologi, chakrabalancering, triggerpunktmassage, cupping, bindevævsmassage mm. Massagen er behagelig og dyb og hvad enten det handler om at skabe sundhed og velvære, behandle stress, spændinger eller skavanker, så er det altid det hele menneske, der er i fokus!

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Intuitiv Massage v/ Susanne Crusell

www.intuitiv-massage.dk

Intuitiv Massage v/ Susanne Crusell

Volkmøllevej 26, Assentoft

8960 Randers SØ

21682174

Jeg er født i 1967. Uddannet kropsmassør ved naturmedicinsk kursuscenter i København i 1999 og har sideløbende læst anatomi og fysiologi. Jeg går løbende på kursus hos Trine Rosenberg og har bl.a. taget kranio sakral terapi(kst) 1, kst børn 1og ret nakke-og ryghvirvler 1 og 2.

Akupunktur

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Stenildhuset

www.stenildhuset.dk

Stenildhuset

Søndermarksvej 5 Stenild

9500 Hobro

30992506

Velkommen til Stenildhuset. Jeg behandler med Kraniosakralterapi, Øreakupunktur, Massage og Infrarød sauna. Anja :-)


©2009-2018 JART