Massage på Midt- og Sydsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Massage

Helle Skinnerup

www.helleskinnerup.dk

Helle Skinnerup

Lillevangsparken 27

2670 Greve

20 26 00 28

Du behøver ikke en henvisning fra lægen for at få behandling, da der ikke ydes tilskud fra den offentlige sygesikring. Hvis du har tegnet en sundhedsforsikring, opfordrer jeg dig til at kontakte dit forsikringsselskab og gøre opmærksom på, at du modtager behandling hos en RAB-registreret kinesiolog, og at du derfor vil høre, om det udløser tilskud til din kinesiologi-behandling.

Massage

Zoneterapi

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

www.grevesportsmassage.dk

Greve Sportsmassage v/ Hanne Jakobsen

Rytterbakken 14

2670 Greve

4085 8598

Trænger du til at få løsnet og afspændt musklerne, lider af hovedpine og spændinger eller har du problemer med bevægeapparatet ved udøvelse af din sport, så prøv en fysiurgisk/sports massage hos Greve Sportsmassage. Fysiurgisk massage er gavnlig for spændinger, smerter i muskler og led og giver grundlæggende et øget fysisk og psykisk velvære. Sportsmassagen er mere dybdegående og med fokus på de muskler og sener, der bliver belastet af sportsformen. Jeg bruger også triggerpunktbehandling.

Massage

Rask Massage v/ Rikke Rask Møller

www.raskmassage.dk

Rask Massage v/ Rikke Rask Møller

Karlslundevej 5

2690 Karlslunde

29 71 29 11

Jeg hedder Rikke Rask Møller og jeg er uddannet som lægeeksamineret fysiurgisk massør på A.M. Massageskole i 2003, og har efterfølgende suppleret min uddannelse med et 12 måneders kursus i funktionsundersøgelse, triggerpunktsmassage og akupunktur. Jeg er desuden uddannet sygeplejerske og har indtil december 2007 arbejdet som massør på deltid og som sygeplejerske på fuldtid. Siden januar 2008 har jeg masseret på fuldtid, og har startet egen klinik for massage, som ligger 2 min. fra Karlslunde station.

Massage

Klinik Rosenvold

klinikrosenvold.dk

Klinik Rosenvold

Ringstedgade 46b

4000 Roskilde

60211923

Hos Klinik Rosenvold tilbyder vi mange former for behandlinger. Hos os kan du få alt fra rygbehandlinger og velvære massage til flot make up, bryn, vipper, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, medicure og pedicure. Vi ligger på RIngstedgade centralt placeret i Roskilde by. Hos os er vores personale dygtige og venlige og får dig til at føle afslappet. Hos os får du et afbræk fra hverdagen. Vores behandlinger er kvalitetsbehandlinger og er tilpasset til dig efter bl.a. hudtype. Hos os lytter vi altid til dig og dine ønsker, så du opnår de ønskede resultater. Hos ind i klinikken og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig eller klik ind på vores side og læs mere om os og book en tid. Du kan også ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi ses på Ringstedgade hos Klinik Rosenvold!

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Momentia - Søg Din Indre Styrke

www.momentia.dk

Momentia - Søg Din Indre Styrke

Hornsherredvej 53

4060 Kirke Såby

40303878

Din krop er dit tempel og alt hvad du forærer den af positiv opmærksomhed, giver den dig tifoldigt tilbage. Momentia er en lille harmonisk klinik beliggende i det smukke Lyndby - kun 15 minutter fra Roskilde og 10 minutter fra Lejre. Momentia tilbyder fysiurgisk massage, dybdemassage, velværemassage, healingsmassage, børnebehandling, events, parmassage, mødregrupper, polterabend, zoneterapi, reiki healing, meditation og kombinationsterapi. Vi udsteder gavekort og klippekort.

Akupunktur

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

www.lille-rolighed.dk

Lille Rolighed v/ Marianne Skak Augsburg

Gudrun Børresensvej 17, Ejby

4070 Kirke Hyllinge

46 40 50 25

Her i "Lille Rolighed" er målet at bevare den ro og fred, der allerede er så godt manifesteret, at folk føler sig godt tilpas, og trygge, med en klar følelse af at blive set og hørt. Marianne Skak Augsburg. A. "Lille Rolighed" er centrum for mange forskellige slags behandlinger, udøvet hver for sig, men også sammensatte – så de understøtter den enkeltes behov bedst muligt. Her er tale om akupunktur, akupressur, moxa behandling (varme/energi ), bindevævsmassage og zoneterapi.

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinik Empress

www.klinikempress.dk

Klinik Empress

Herman Bangsvej 8, Benløse

4100 Ringsted

50 50 13 63

Der er ikke 2 mennesker der er ens, det er helt individuelt hvorledes vores krop reagerer, når vi udsættes for fysisk eller psykisk stress og belastninger over længere tid eller får en skade - Derfor er behovet for behandlingsmetode og længde også individuelt. Tilfælles har vi dog alle, at vores krop fortæller os, når den har nået sin grænse for, hvad den selv kan klare at heale og er kommet i ubalance. Kroppens sprog er smerter, træthed og sygdomme.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Psykomotorisk afspænding

Mærkdig.dk

www.maerkdig.dk

Mærkdig.dk

Alléen 11A

4180 Sorø

28342313

mærkdig.dk bruger individuel terapi, kropsterapi og afspændingsbehandling til behandling af en række symptomer, herunder hovedpine, migræne, koncentrationsbesvær og uro i kroppen for bare at nævne nogle få. Anne Mette der er terapeut, behandler og indehaver af mærkdig.dk har stor erfaring med behandling af mennesker i alle aldre og med mange forskellige symptomer.

Massage

Clinic Justgaardv/ Lizette Andersen

www.clinicjustgaard.dk

Clinic Justgaardv/ Lizette Andersen

Syvbækvej 1

4270 Høng

23 70 13 10

- holder åbent, når andre har lukket - fri og uafhængig - kvalitet, wellness og forkælelse - byder ALLE velkommen - luksus, uden at det koster ekstra - rolige og afslappende omgivelser - fokus på DIG - smil og god service På Clinic Justgaard bestræber jeg mig på, at yde den bedste service - du er i centrum og ydes professionel behandling med hensyntagen til dine ønsker og behov. Efter Lægeexam. Fysiurgisk Massage og Muskelterapi vil du opleve en frydefuld, positiv og dejlig afslappethed.

Healing - Reiki healing

Massage

Jane Kate Winther  Exam. Fysiurgisk Massør

www.afspaending-massage.dk

Jane Kate Winther Exam. Fysiurgisk Massør

Skyttens Vej 27

4300 Holbæk

6130 1855

Massagen er en helkropsmassage, der afspænder hele kroppen og giver velvære og en bedre kropsfornemmelse. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne, uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, muskelspændinger, nakkesmerter, hovedpine, rygsmerter m.m. Massagen varer 1½ time.

Massage

Klinik for Muskelmassage

www.muskelmassage.dk

Klinik for Muskelmassage

Anemonevej 13

4300 Holbæk

5944 0755

* Du har ansvaret for din krop, som alternativ, vælger du selv din behandler og behandling. * Massage 1 gang om måneden, er en god vedligeholdelse af din krop. * Drik altid vand efter en behandling. * Træk vejret bevidst dybt, flere gange om dagen, så ilter du din krop. * Lyt til din krop, vanerne er til for at bryde. * Nakke og rygsmerter kan skyldes ensartet arbejdsstilling og forkerte bevægelser i hverdagen. * Muskelsmerter kan dulmes med et isomslag

Massage

Zoneterapi

Berit Rasmussen

www.berit-rasmussen.dk

Berit Rasmussen

Solvænget 8

4330 Hvalsø

4057 0027

Jeg er født i 1968, er gift og har 2 børn. I april 2006 blev jeg færdig som zoneterapeut ved Københavns Zoneterapeut Skole, (FDZ godkendt). Jeg valgte herefter at uddanne mig videre til Organisk Massage Terapeut ved Jeppe Sindal, da denne massageform og zoneterapien supplerer hinanden rigtig godt. Blev færdig som Organisk Massage Terapeut i maj 2007. I september 2008 afsluttede jeg en 1 årig overbygning til denne uddannelse. (Organisk Manuel Terapeut).

Massage

Skovhuset  v/ Afspændingsmassør J. R. Rasmussen

www.skovhuset-massage.dk

Skovhuset v/ Afspændingsmassør J. R. Rasmussen

Friheden 17

4440 Mørkøv

40 31 75 37

Eksklusivt : Ved behandlinger i Skovhuset er der kun dig og evt. den/dem du vælger at tage med. jeg vil være eneste behandler til stede undervejs. Hyggeligt : Det lille Skovhus ligger idyllisk midt i skoven - langt fra storbyens stress og jag. So et rigtigt lille Snehvidehus! Personligt : Hyggeligt, omsorgsfuldt og personligt for de enkelte behandlinger. Der er tid til dig! Kvalitet : Særligt udvalgte produkter fra bl.a. Det Døde Hav, hvis virkning har været kendt siden Oldtiden.

Fodterapi

Massage

Sydkystens Sikringscenter v/thomas Nielsen

ssikring.dk

Sydkystens Sikringscenter v/thomas Nielsen

Skolevej 34

4622 Havdrup

29685121

Sikring af alle adgange.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Barfoeds Biobalance

www.barfoedsbiobalance.dk

Barfoeds Biobalance

Kastaniegårdsvej 30, Ejby

4623 Lille Skensved

24 60 98 37

Biobalance er den ultimative tilstand i kroppen, som ganske enkelt betyder, at man lever med sin krop i balance. De færreste af os kan prale af at være i biobalance. Tværtimod. I en almindelig travlt hverdag er der ikke tid til at stoppe op og reagere på de små advarselssignaler, som en belastet krop giver os. Først den dag, hvor skavankerne for alvor bider sig fast og nærmer sig et kronisk stadie, bliver vi tvunget til at holde inde og mærke efter, hvad det er, der sker inden i os.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Hyllede Akupunktur - Zoneterapi - Massage I/s

www.hylledezoneterapi.dk

Hyllede Akupunktur - Zoneterapi - Massage I/s

Møllevej 90, Hyllede

4683 Rønnede

24 81 63 54

Klinikken åbnede 1995 og drives professionelt på fuld tid. Vi tilbyder en individuel behandling hvor klienten er i centrum, derfor behandles kun én klient ad gangen. Behandlerne arbejder under tavshedspligt. Klinikken anvender kun sterile éngangsnåle Klinikken har erhvervsansvarsforsikring og er godkendt af Datatilsynet Klinikken tilbyder firmamassage/sundhedsordning Kører gerne ud, medbringer selv massagebriks/stol

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Selvindsigt v/ Stanly Vilhelmsen Terapi og Udvikling

www.selvindsigt.dk

Selvindsigt v/ Stanly Vilhelmsen Terapi og Udvikling

Skuderløse Husrække 18

4690 Haslev

22731841

Naturvidenkskaben har i mange år forsøgt sig med at udrede - jeg skulle måske hellere sige modbevise de alternative forebyggelsesmetoder. Healing og evnen til - tilsyneladende - helbredende virkninger blot ved brug af tankens kraft og håndspålæggelse , kan det i det hele taget forklares ?

Healing - Reiki healing

Massage

Wellness og Reiki Healing v/anja Dahrup

dahrup.dk

Wellness og Reiki Healing v/anja Dahrup

Tyttebærvej 5

4690 Haslev

23677522

Wellness behandlinger - Reiki Healing & Healingmassage & Hot stone massage Reiki Healing og healingmassage er en yderst effektiv behandling , som frigiver alt stress og genskaber balance både i både krop og sind. Behandlingen understøtter et evt. medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone evt. bivirkninger. Den støtter og styrker dit immunforsvar og hjælpe dig til at komme dig ovenpå igen efter en sygdom eller skade. Reiki Healing bruges ved muskel -og ledsmerter, da den effektiv mod betændelsestilstande og infektioner. Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor du masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser. Varmen fra stenene trænger dybt ind i dine musklerne og løsner alle spændinger og øger blodcirkulationen og dermed fjerner affaldsstoffer og mælkesyre. Under massagen bliver du så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand. Man kalder også hot stone massage energi therapy, da den har en vidunderligt virkning på hele kroppen både krop og sind.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Massage

Akupunktur Centret

www.akupunkturcentret.dk

Akupunktur Centret

Nordre Farimagsvej 1B

4700 Næstved

55721400

Professionel behandlingsforløb med Akupunktur, Posturologi, Kranio Sakral Terapi, Hypnose, Coaching samt Feng Shui.

Akupunktur

Aromaterapi

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Fodterapi

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Zoneterapi

Flyttespecialisten Syd A/s

flytte-specialisten.dk

Flyttespecialisten Syd A/s

Smedevænget 11

4700 Næstved

55720456

Flyttespecialisten Syd A/S er et flyttefirma, som både arbejder med private og erhvervsdrivende. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor flytning og opbevaring. Vi opererer på hele Sjælland og kører med fornuftige priser. Gennem løbende udvikling af kompetencer og materiel styrker FlytteSpecialisten Syd sin placering som en af Danmarks bedste flytteforretninger. Vi ønsker som flyttefirma at servicere private og virksomheder ved hele tiden at levere kvalitetsarbejde og være på forkant med udviklingen. Ring i dag og hør nærmere!

Coaching - Clairvoyance

Massage

Id Coach Borup

www.id-coach-borup.dk

Id Coach Borup

Havbakken 255

4736 Karrebæksminde

27858850

Individuel Coaching til erhverv og private. Coaching kan bruges til at komme videre i ens liv. Mange gange oplever vi, at vi gerne vil videre på et eller flere områder i ens liv, men der sker ikke rigtig noget, fordi vi ofte lader stå til eller har tanker som det kan ikke ændres, det lykkes ikke for mig osv. Ved individuel coaching kan der skabes en positiv forandring, fordi man kommer til at se tingene fra nye sider, skaber en kreativ proces, hvor man bliver mere bevidst om, hvad det egentlige problem er.

Massage

Massage og Velvære Huset

www.massageogvelvaerehuset.dk

Massage og Velvære Huset

Næstvedvej 9

4760 Vordingborg

23 42 70 06

Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk og idrætsmassør samt muskelterapeut. Er uddannet hos Klinik Tengbjerg i 2002 hvor jeg tog sidste eksamen i december. Startede firma i februar 2003, hvor jeg på nuværende tidspunkt masserer ude i firmaer to dage om ugen, om aftenen, samt i weekender. Udover at massere i min klinik, er jeg tilknyttet kurstedet Dammegaarden og løbeklubben Mogenstrup LMK.

Massage

Massage og Taping

www.massageogtaping.dk

Massage og Taping

Rådhusgade 52

4780 Stege

2092 1828

Sportsmassage er en dybdegående massage, som ved behov kan kombineres med andre teknikker udover massagen; velegnet til muskelspændinger, lokalbehandling, m.m. En times sportsmassage vil være en delvis kropsmassage. Afspændingsmassage er en mindre dybdegående, mere helhedsmassage og psykisk afslappende. En times afspændingsmassage vil være en hel krops massage. Firmamassage Massage på din arbejdsplads. Ring og få et skræddersyet tilbud til netop jeres arbejdsplads.

Massage

Zoneterapi

Zonenord Klinik for Sundhed og Velvære

www.zonenord.dk

Zonenord Klinik for Sundhed og Velvære

Nørresti 25

4780 Stege

20 72 36 39

Jeg har drevet egen klinik lige siden 2001, hvor jeg blev uddannet som zoneterapeut. Siden er fulgt flere andre uddannelser. Jeg følgende større uddannelsesforløb bag mig som komplementær behandler: * Fodzoneterapi, 2001, speciale i Muskulær zoneterapi 2009 og Nerverefleksologi 2016 * Ansigtszoneterapi, 2004, Japansk Lifting 2012 * Fysiurgisk massage, 2007 * Lymfedrænage, 2010 Etik Jeg fører journal over alle behandlinger.


©2009-2018 JART