Massage i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Sportsmassage v/ Jo Clingan

joclingan.dk

Sportsmassage v/ Jo Clingan

Gothersgade 137, st.th

1123 København K

21469208

Jeg er RAB uddannet massør med speciale i Fysiurgisk Massage, Sportsskader & Sportsmassage i København. Jeg har lejet et lokale i midten af København med ”Fysio360” og det ligger 3 minutters gang fra Nørreport Station. Behandlinger af Stress, Smerter & Skader

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Samadhi Spa

www.samadhi-spa.dk

Samadhi Spa

Nørregade 18, 1.

1165 København K

33 91 10 90

En oase i byen hvor tiden står stille og hjertet vokser Ordet samadhi stammer fra sanskrit og bruges ofte i den hinduistiske og buddhistiske terminologi som en mental tilstand, hvor sindet bliver stille, og en følelse af helhed og integritet opnås. Det er nemlig vores mål, at vores behandlinger og lokalernes atmosfære vil efterlade dig med en følelse af "samadhi" og velvære, når du har været på besøg i vores spa. Vi er Trine og Søren Mogenstrup. Vi er søskende og vi har skabt dette sted i kærlighed.

Massage

Zoneterapi

Charlies Massage og Sportsterapi

charliesmassage.dk

Charlies Massage og Sportsterapi

Gammeltoftsgade 16

1355 København K

51 31 14 21

Er du træt af spændte muskler og smerter efter fysisk aktivitet, hård træning eller stillesiddende arbejde i dårlige arbejdsstillinger, så kan de hos Charlies massage hjælpe dig. Hos Charlies massage bliver der lagt vægt på omsorg, faglighed og nærvær, om det enten er smertebehandlinger eller velvære, er det Charlies ønske at give dig en god oplevelse. Med passion for træning og kroppens funktioner, driver han en massageklinik på Gammeltoftsgade i Indre By. Hos Charlies massage tilbydes der blandt andet Sportsakupunkur samt PNF udspænding. Charlie holder åbent tirsdag til torsdag, men kan kontaktes alle hverdage på mail eller telefon. Ring til os i dag eller bestil en tid online. Charlies massage & sportsterapi Gammeltoftsgade 16 1355 København K Tlf. 51 31 14 21

Akupunktur

Massage

God krop

www.god-krop.dk

God krop

Bartholinsgade 15

1356 København K

26 53 09 56

Jeg er uddannet professionel sportsmassør, kostvejleder og akupunktør. Jeg har min egen lille, hyggelige klinik i hjertet af København. HAR DU SPECIELLE ØNSKER ELLER BEHOV? Det kunne f.eks.være en luksus eftermiddag eller aften med veninderne. Her er god plads til at I kommer nogle stykker til ren afslapning, dejlig musik og lidt godt til ganen - alt imens I skiftes til at få lækker massage! Ring evt. for at høre nærmere - så laver vi en aftale der passer lige netop til jer!

Akupunktur

Massage

Psykomotorisk afspænding

God Krop

godkrop.dk

God Krop

Bartholinsgade 15 kld th.

1356 København K

22669905

God Krop er måske Københavns bedste massagested. Vi tilbyder effektive massagebehandlinger, og vores massører er veluddannede og meget dygtige. Du kan få en god wellness oplevelse til både krop og sind når du kommer til os i København for at få massage. Klinikken ligger centralt og du kan booke tid til massage online. Nyd sportsmassage, wellnessmassage eller lig på en dejlig briks når du skal have graviditetsmassage. Tider bookes nemt online, og har du spørgsmål til massage så kontakt os gerne.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Zoneterapi og Healing V. Isabell Axil

www.axil.dk

Zoneterapi og Healing V. Isabell Axil

Rømersgade 3

1362 København K

21760373

Zoneterapien er altid udgangspunktet for mine behandlinger, men en konsultation indeholder også healing og vejledning omkring kost, urter eller kosttilskud – alt efter hvad din krop kalder på. Jeg behandler dig altså både rent fysisk, ved at massere specifikke punkter på dine fødder og underben, men jeg bevæger mig også op på kroppen og arbejder med og påvirker energien i og omkring dig, så der kommer liv og bevægelse i hele dig. Første gang vi ses, hører jeg din historie og under behandlingen danner jeg mig et billede af, hvordan din krop har det og hvordan jeg skal gribe behandlingen an. Nogen gange kan det være nødvendigt, at du selv arbejder med og ændrer på nogle vaner, andre gange er det bedste du kan gøre, blot at dukke op til behandlingerne.

Aromaterapi

Massage

Zoneterapi

Mijo

www.miriamjohansson.dk

Mijo

Nansensgade 60

1366 København K

22 51 20 12

Klinik MiJo anbefaler dig at være i god tid med at bestille dine tider. Især hvis du ønsker tid til parmassage i weekenden eller efter arbejde (mellem 15.00-19.00), som er de mest attraktive tider. Din tid bookes via bookingsystem eller via telefon 22 51 20 12. Du skal dog være opmærksom på at parbehandlinger kun kan bestilles via telefon, og at beløbet skal være indbetalt senest 48 timer inden booket dato. Ved udeblivelse uden afbud refunderes ikke beløb.

Aromaterapi

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Harmony And Wellbeing Institute

www.hwi.dk

Harmony And Wellbeing Institute

Nørre Søgade 45

1370 København K

3920 3311

Mit navn er Sana L. Olsen - født i juli 1974. Fra 1991 til januar 2003 har jeg haft en alsidig baggrund i kontorfaget. Men så skete der store forandringer i mit liv, hvorefter den ene nye ting tog den anden, og det ser ikke ud til at have nogen ende endnu. Mit "kald" er at hjælpe andre via mine behandlinger, og give hjælp til selvhjælp, via øvelser og evt. samtale. Håber jeg kan være med til at hjælpe dig, og glæder mig til at modtage netop din henvendelse.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinikken På Gl. Torv

www.klinikken-gammeltorv.dk

Klinikken På Gl. Torv

Gammeltorv 4

1457 København K

33 14 17 18

Hos KLINIKKEN GAMMELTORV møder du et team af behandlere med en stor sportsglæde, som var udgangspunktet, da klinikkens blev etableret. Mange af klinikkens behandlere kommer fra elitesporten og kender derfor til hvordan en skade kan forhindre din drøm om at komme på banen. Det gælder hvad enten du er professionel sportsudøver eller du ønsker at være top trimmet til din hverdag i familien eller på jobbet. Her er faggrænserne brudt ned og patienten bliver sat i fokus.

Aromaterapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Ezanza Massage

www.ezanza.dk

Ezanza Massage

Nørregade 22 1 sal

1635 København V

32126060

Er du anspændt og har smerter? Og vil du gerne forkæle dig selv med en behandling, der løsner op for dette? Midt i København ligger Ezanza, klinik for velvære og massage, der tilbyder grundig, fysiurgisk massage til alle, også par og gravide. Ordet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse. Udover fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage. Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi tilpasset vores åbningstider efter dette. Ezanza kan besøges man.-fre. fra 9:00 til 20:00 lørdag 10:00-18:00 og søndag 11:00-17:00. Vores massageklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Du finder os på første sal på Nørregade 22, og du kan altid droppe

Akupunktur

Massage

Kinesiskbehandlingscenter

www.kinesiskbehandlingscenter.dk

Kinesiskbehandlingscenter

Forhåbningsholms Allé 2, St.

1904 Frederiksberg C

33 26 36 88

Kinesiskbehandlingscenter blev grundlagt i 1990 i Danmark og beskæftiger to professionelle kinesiske behandlere, som begge har uddannelse i traditionel kinesisk medicin og mere end 25 års erfaring. Vi benytter os af en række behandlingsformer, som vi kombinerer på nye måder: Akupunktur, Qi Gong-massage, akupressur, kinesisk urtemedicin, øre-akupunktur, kostvejledning, varmebehandling, sugekopterapi, m.m. Behandlingen gør også brug af moderne apparatur.

Massage

Zoneterapi

Facezone v/ Nete Vidstrup

www.facezone.dk

Facezone v/ Nete Vidstrup

Marielystvej 1

2000 Frederiksberg

22 46 14 25

Ønsker du at aftale en tid til fysiurgisk massage i mit behandlingslokale på Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg, kan du kontakte mig på telefon 22 46 14 25. Jeg tilbyder også ansigtszoneterapi. Firmamassage Firmamassage indebærer at jeg møder op i jeres virksomhed i 3-5 timer på en fast dag eksempelvis hver anden uge. I lægger lokale til og organiserer fordelingen af tider, og jeg medbringer briks, lagner, olie m.m.

Massage

Zoneterapi

Lilje Thai Massage

www.munkensvej.dk

Lilje Thai Massage

Munkensvej 6A Kld.th.

2000 Frederiksberg

388 666 99

Unge piger giver massage m.m. i kredsløbs-stimulerende og smerte-lindrende hovedbunds- og muskel-afspændingsmassage med oliebehandling, zoneterapi, manicure og pedicure. Vore medarbejdere er uddannede ved den medicinske skole i Wat Po i Thailand.

Massage

Frederiksberg Behandlingscenter

www.frederiksbergbehandlingscenter.dk

Frederiksberg Behandlingscenter

Falkoner Alle 19 St.tv

2000 Frederiksberg

38 34 54 14

Ved afbud senere end dagen før betales et afbudshonorar.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Terapeutisk Klinik

www.terapeutiskklinik.dk

Terapeutisk Klinik

Nyelandsvej 63

2000 Frederiksberg

3888 7555

I terapeutisk klinik er vi en gruppe af individuelle behandlere, og med vores mangfoldige udvalg af tilbud er vores målsætning altid, at kunne stille det mest relevante og professionelle tilbud til vores klienters rådighed. Ved kombinationsbehandlinger, hvor flere behandlere i klinikken giver behandling til samme person, aftales prisen individuelt. Behandlingernes formål er, at genskabe balance hos det unikke individ. Ring til os eller kom ind og få en snak med os.

Aromaterapi

Massage

Powermassage v/ Brian D. Isaack

www.powermassage.dk

Powermassage v/ Brian D. Isaack

Smallegade 39

2000 Frederiksberg

40 50 38 48

Powermassage bygger på den anerkendte fysiurgiske massage, som er en dybdegående massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Hos os får du en lækker helkropsmassage inkl. ansigts- og hovedbundsmassage eller blot en rygbehandling udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig. Under massagen ligger du på opvarmet briks i smukt dekorerede lokaler og hører afstressende musik i bedste lydkvalitet.

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Harmoni og Balance

www.harmoni-balance.dk

Harmoni og Balance

Nordre Fasanvej 166

2000 Frederiksberg

23622484

Jeg hedder Charlotte og er uddannet Afspændingspædagog/ Psykomotoriker siden 2002. Jeg har i 12 år givet massage og afspænding, både i institutioner og i klinikken. Jeg er igang med at studere til Kranio-sakral terapeut, som et supplement til min massage, da jeg ofte oplever at mine klienter, har problemer med hovedet, nakken, ryg og bækken. Jeg arbejder også med triggerpunktsmassage samt Rosenberg teknik, som er en form for bindevævsmassage.

Massage

Kiro-Fys.dk

kiro-fys.dk

Kiro-Fys.dk

Nyelandsvej 2B

2000 Frederiksberg

38108100

Fysioterapi og kiropraktik på Frederiksberg. Kom forbi i dag hvis du har knas med kroppen.

Massage

Hanne Barild

www.hannebarild.dk

Hanne Barild

Bernhard Bangs Allé 25

2000 Frederiksberg

21 91 10 75

Hanne Barild Body-SDS terapeut Træning og massage ManuVision, Bernhard Bangs Allé 25, 2000 Frederiksberg Ring eller skriv for at høre mere eller for at bestille en tid. Tlf: 21 91 10 75

Massage

Ellegaard Hairfactory

ellegaard-hairfactory.dk

Ellegaard Hairfactory

Gl. Kongevej 74D

2000 Frederiksberg

33219032​

Ellegaard Hairfactory er ikke bare klipning eller farvning, men et helt koncept, en hel oplevelse. Vi er trendsættere indenfor vores felt og det mærker du som kunde i vores saloner. Når man skal til frisøren vil man opleve en varm velkomst og opleve at frisøren, som behandler ens hår er professionel og mestrer sit fag - det kan du trygt stole på at opleve hos Ellegaard Hairfactory. Vi har beliggenhed på Frederiksberg og i Holte. Udover, at vores personale er super kompetente og nogle af de dygtigste indenfor frisørverdenen, så har vi også vundet priser for dygtigt håndværk - og dette er garant for at du, som kunde får styling af høj kvalitet i en helt unik stemning hver gang. Book en tid his din lokale frisør online eller ring til salonen på Frederiksberg: 33 21 90 32 eller i Holte: 45 42 54 43.

Massage

Produced By

producedby.dk

Produced By

Bernhard Bangs Alle 27A

2000 Frederiksberg

31332150

Står du og mangler et dygtigt produktionsselskab, til at stå for din film? Vi er et etableret filmproduktionsselskab, med stor erfaring inden for produktion af dronefilm, eventfilm, reklamefilm, corporate film og portrætfilm. Uanset hvad din idé er, hvor meget den kræver, hvor mange penge du vil smide efter den og hvor stor en virksomhed du er, kan vi producere din film! Vi sammensætter et hold helt efter dine behov, og vi garanterer dig altid at producere en film i bedste kvalitet, som fanger opmærksomeden og engagerer de personer der ser den!

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

www.tina-mogensbaek.dk

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

Østerbrogade 115

2100 København Ø

39 29 09 04

Uddannet Zoneterapeut (RAB*) og Akupunktør (RAB*) på Helseskolen i Søborg i henholdsvis 1988 og 1989 og uddannet som Fysiurgisk Massør på AM Massageskole i Herlev i 1996. I perioden derefter bl.a. tilknyttet Form og Fitness på Radisson SAS Scandinavia Hotel København samt Helsestudiet Inch by Inch. Etablering af egen klinik i 1995 på Østerbrogade 115. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) samt Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og dermed RAB, Registreret Alternativ Behandler.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

www.helsegaarden.dk

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

Zinnsgade 3

2100 København Ø

3526 7702

På Helsegården bliver du behandlet i behagelige omgivelser med en rar og afslappet atmosfære, hvor der er god tid til at lade kroppen og sindet finde ro og hvile.

Akupunktur

Massage

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

www.chinacenter.dk

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

Østbanegade 115 St Th

2100 København Ø

35 55 96 88

Traditionel Kinesisk Klinik --- China Center. v/ Traditionel kinesisk læge (Professor, Dr. of TCM), Akupunktør, Tai Chi, Qi Gong mester og Poet. Universitetsuddannede med traditionel kinesisk medicin og Familie tradition gennem mange generationer og Kinesisk læge, Dr. Yuan, Xao - Xia

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

www.gate2life.dk

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

Østerbrogade 58

2100 København Ø

28592810

Velkommen til Gate2life v/ Anette Schaufuss Jeg tilbyder flg. behandlingsformer i min klinik: • Kranio-Sakral Terapi • Børn/babyer KST • Gravid massage/KST • A.L.T. (ansigtsløftningteknik) • Akupunktur / øreakupunktur • Homøopati • Bach blomster terapi • Coaching Jeg arbejder i et trygt, respektfuldt og anerkendende forum. Glæder mig til at se dig, Anette


©2009-2019 JART