Massage på Fyn

facebook
twitter
mail
print
favorit

Massage

Zoneterapi

Zenopia v/ Gitte Hemberg Thrane

www.zenopia.dk

Zenopia v/ Gitte Hemberg Thrane

Krokusvænget 14

5450 Otterup

20 72 74 03

Mit navn er Gitte Hemberg Thrane. Jeg er gift, og har to børn. Jeg blev uddannet i 2004 på Zoneterapeutskolen, på Rugårdsvej i Odense - Siden har jeg haft min egen klinik Jeg har været optaget af den alternative verden i nogle år. Gennem denne verden er der åbnet sig nye døre for mig, hvor jeg selv har fået det bedre. Denne oplevelse vil jeg gerne give videre, gennem behandling af mine klienter. Mit mål er, at kunne give en rar og positiv oplevelse videre til et andet menneske.

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Melfar Zoneklinik v/ Karen Margrethe Nielsen

www.zonekm.dk

Melfar Zoneklinik v/ Karen Margrethe Nielsen

Hollændervej 103

5500 Middelfart

2291 3955

Der tages udgangspunkt i den enkeltes situation og behandlingen er derfor individuel. Forud for behandlingen tager vi en snak om helbredstilstand, om der er specielle ubalancer og sygdomme der skal behandles eller tages højde for. Zoneterapien tilpasses også efter den enkeltes smertetærskel, da der blokeres for blodgennemstrømningen, hvis man ligger og spænder. Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside.

Massage

Aktivklinik for Massage og Idrætsskader v/ Pere Zelic

www.aktivklinik.dk

Aktivklinik for Massage og Idrætsskader v/ Pere Zelic

Færøvej 1

5500 Middelfart

6341 0995

Her ydes der professionel behandling af skader og lidelser i muskulaturen samt almindelig kropsmassage. Ring eller send en mail for en uforpligtende samtale og rådgivning.

Massage

Zoneterapi

Thorkil Lund

www.lundline.dk

Thorkil Lund

Kertemindevej 65

5540 Ullerslev

65352124

Ønsker du at ændre på de helseproblemer, der præger dit liv og din hverdag, så tilbyder jeg en blid men effektiv kombination af zoneterapi, massage og posturologi. Netop denne kombination har vist sig yderst effektiv overfor problemer som f.eks: - muskelspændinger i nakke og skuldre - smerter i ryg og lænd - spændingshovedpine og migræne - søvnproblemer og psykisk ubalance - betændelsestilstande - fordøjelsesproblemer

Massage

Klinik Søsborg

www.kliniksoesborg.dk

Klinik Søsborg

Tinghusgade 22, 1.sal

5700 Svendborg

30 62 26 89

Klinik Søsborg er en privat klinik, som har specialiseret sig i Diagnosticering, Behandling og Forebyggelse af muskel- og ledproblemer. Klinikken har en bred vifte af forskellige behandlings muligheder. Hvad enten det drejer sig om almindelig massage eller mere avancerede behandlingsteknikker. Vi er altid ”up to date”, hvad angår behandlings metoder. I Klinik Søsborg er du sikker på at få en professionel behandling HVER GANG!!!

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Sundhedsklinikken Nyborg v/ Ulla Krogsgaard

www.sundheds-klinikken.com

Sundhedsklinikken Nyborg v/ Ulla Krogsgaard

Kongegade 22

5800 Nyborg

61 10 07 25

På min klinik behandler jeg alle aldersgrupper, gravide, babyer, børn, unge, voksne og ældre. Jeg tilbyder dig mine forskellige kompetencer enkeltvis eller kombineret, for eksempel zoneterapi + massage, eller zoneterapi + øreakupunktur. Se desuden behandlingsvejledning. Jeg ser på mennesker som sammensatte organismer, der fungerer optimalt, når der er balance i kroppen. Det kan være svært på forhånd at sige, hvor mange behandlinger du har brug for. Det afhænger af lige netop dit problem.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Livs3Et v/ Inge Marie Glissmann

www.livs3et.dk

Livs3Et v/ Inge Marie Glissmann

Vinkelvej 15D, Dør 1 - Sundhedscentret Solhøj

5800 Nyborg

31 13 17 65

Spændinger her sætter sig til hovedpine, kæbespændinger og evt. synsforstyrrelser og problemer med balancen. Bevægelseshæmmede eller ømme arme stammer tit og ofte fra spændinger i ryg, skuldre og nakke. Du kan forvente større bevægelsesfrihed, øget velvære og livskvalitet ved jævnlig massagebehandlinger. Med udgangspunkt i dine egne værdier og ressourser, støttes, udfordres og coaches du frem mod de mål, som du sætter dig. Du tager beslutningen, jeg hjælper dig videre...

Massage

Plejdinryg

www.plejdinryg.dk

Plejdinryg

Bækvænget 6

5853 Ørbæk

28572052

Som klient er det dig der er i højsædet hos mig. Jeg ved hvor surt og belastende det kan være at have ondt i kroppen ( ryg, arme nakke, skuldre osv) Dette kan jeg behandle dig med fysisk massage / Hotstones massage. Jeg er uddannet hypnotisør/ hypnoterapeut I hypnose kan bla. blive behandlet for: Rygestop, Stress, angst, Fobiér, Depression og meget mere. Det behøver ikke at være dyrt for at have det godt. Læs mere på min hjemmeside


©2009-2019 JART