Massage i Aalborg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Massage

Kiofysiurgisk Massør V/ Tina Rømer

www.muskelterapeuten.dk

Kiofysiurgisk Massør V/ Tina Rømer

Bispensgade 31, 1. Sal, Indgang I Gården

9000 Aalborg

2292 2027

Jeg er uddannet lægeeksamineret kirofysiurgisk massør og kranio-sakralterapeut og har drevet praksis i snart 10 år. Min klinik ligger bekvemmeligt i hjertet af Aalborg hvor både busforbindelser og parkeringsmuligheder ligger i umiddelbar nærhed. Jeg tilbyder forskellige former for kirofysiurgisk massage og har stor erfaring med behandling af hverdagsskader som f. eks. musearm, tennisalbue, myoser i nakke og skuldre.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Maxcare - Akupunktur & Zoneterapi Aalborg

www.maxcare.dk

Maxcare - Akupunktur & Zoneterapi Aalborg

Strøybergsvej 90

9000 Aalborg

98322410

Vi behandler alle former for lidelser og smerter, vi anvender flere forskellige behandlingsformer for dermed, at sikre gode & hurtige resultater. Vi er altid opdateret med de nyeste teknikker indenfor vore behandlingsformer. Vores klinik er RAB godkendt.

Healing - Reiki healing

Massage

Zenwellness

www.zenwellness.dk

Zenwellness

Dag Hammarskjölds Gade 4, 2. sal

9000 Aalborg

31148270

Body Self Development’s System er et unikt dansk behandlingssystem, som blev etableret og udviklet gennem tre generationer siden 40’erne. Systemet betragter krop og psyke som en helhed og benytter specielle massage- og åndedrætsteknikker, akupressur, zone- og samtaleterapi til at løsne op for blokeringer i muskler, led og energibaner. Behandlingen aktiverer kroppens selvhelbredende egenskaber og både krop og psyke bliver hjulpet til at genskabe den oprindelige balance, der karakteriserer det hele menneske.

Akupunktur

Biopati

Massage

Klinik Vitalis V/ Majbritt Dahl Bendixen

www.klinik-vitalis.dk

Klinik Vitalis V/ Majbritt Dahl Bendixen

Christmas Møllers Vej 7

9210 Aalborg SØ

40 79 79 40

Irisanalyse, blodanalyse, vitamin- og fødevaretest, homøopati, akupunktur, massage og kostvejledning. Klinik Vitalis tilbyder behandling, pleje og velvære. Derudover tilbyder vi medarbejderpleje , foredrag og workshops.

Hos Klinik Vitalis er dine fysiske og psykiske behov i centrum. Her får du naturlig behandling af kroniske og akutte lidelser.


©2009-2019 JART