Kranio-sakral terapi i Sønderjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Massage

Fysiohelse

www.fysiohelse.dk

Fysiohelse

Nederbyvænget 13c

6100 Haderslev

22803298

Fysiohelse er en klinik i Haderslev der har vægt på wellness såvel som behandling af kropsfunktioner. Wellness i form af hot stone massage og andre massageformer. Behandling af kropsfunktioner med metoder som fysioterapi kombineret med kranio sakral terapi.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Klinik Sundkiskelund

www.sundkiskelund.dk

Klinik Sundkiskelund

Aabenraavej 13 A

6340 Kruså

30616777

Velkommen til Klinik Sund Kiskelund Sønderjyllands førende indenfor alternative behandlingsformer. Klinikken har til huse når Kruså og du kan altid booke en tid på telefon 30616777. Vores behandlinger spænder vidt lige fra fysiologisk massage og ansigtsløftningsteknik til healing. Men det fælles træk for alle vores behandlingsformer er professionalisme og at kunden er i centrum. Da vi har en meget stor bredte i vores behandlinger kan vi hjælpe de fleste psykiske og fysiske lidelser.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Kobi

www.kobi.dk

Kobi

Terkelsbøl Bygade 24

6360 Tinglev

74 64 20 75

Klinikken for alternativ behandling Kobi holder åbent alle hverdage og du er altid velkommen til at bestille en tid hos os, se nærmere info på vores hjemmeside under kontakt. Vi er trekrops terapeuter der har specialiseret sig i hver vores områder og dygtiggjort os indenfor brugen af bestemte metoder til helbredelse fra alt lige fra ondt i ryggen og hold i nakken til psykiske lidelser som manglende selvtillid til fobier. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du går rundt med et problem som du gerne

Kranio-sakral terapi

Huset Ea

huset-ea.dk

Huset Ea

Kirkevej 87

6360 Tinglev

25187813

Der handler om øget velvære, større livskvalitet og ekstra energi til hverdagen. Jeg tager udgangspunkt i Kranio-sakral terapi, som er en dejlig mild og virkelig effektiv behandlingsform, der aktiverer kroppens egne selvhelbredende kræfter, men ofte i kombination med Trigger point og Healing, alt efter ønske og behov.

Kranio-sakral terapi

Massage

Habitus Klinikken

www.habitusklinikken.dk

Habitus Klinikken

Skovvej 30

6430 Nordborg

20 32 49 50

Kranio-Sakral terapi - Bindevævsmassage - Tensegrity - massage Disse unikke behandlingsformer kan hver især og i kombination hjælpe dig til et bedre liv. Jeg kan med min behandling afhjælpe dine smerter. Hermed undgår du den stress tilstand kroppen går i, når den ikke har det godt. Du kan også vælge velvære/wellness: * Behandlingen som kan forebygge spændte muskler. * Du undgår at kroppen kommer i en stresset tilstand. * Eller det kan handle om ren forkælelse.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Kanaloakropsterapi

www.kanaloakropsterapi.dk

Kanaloakropsterapi

B. Berthelsensvej 26

7080 Børkop

73654321

Kanaloakropsterapi er klinikken hvor behandling og velvære går op i en højere enhed, eksempelvis kan en omgang maori-massage gøre underværker for dit energiniveau ligesom kraniosakral terapi kan hjælpe dig med at øge koncentrationen eller fjerne smerterne efter et piskesmæld. Til smertebehandling bruges kanaloakropsterapi desuden Acunova eller akupunktur 2000 til at fjerne eller reducere smerterne helt.


©2009-2019 JART