Kranio-sakral terapi i Nordjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Anne-M

www.anne-m.dk

Anne-M

Godthåbsvej 12

9320 Hjallerup

61263531

Mit navn er Anne-Marie Melnik Jacobsen. Jeg har gennem tiden beskæftiget mig med mange spændende ting, men nu har jeg fundet mit ståsted her i livet. At hjælpe andre mennesker på bedst tænkelige måde, hvad enten det er på det fysiske eller mentale plan. Jeg ser det enkelte menneske som unikt, og har hjertet med i mine behandlinger.

Jeg er et naturmenneske og glædes dagligt over at færdes blandt planter og dyr, og bor på lille økologisk fritidslandbrug.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Vagn Der Gør Gavn

www.fysio-massage-portal.dk

Vagn Der Gør Gavn

Irene Holms Vej 9

9380 Vestbjerg

9829 6186

Jeg bruger de forskellige massagegreb på mange måder, og opnår derved at variere massagen efter specifikke behov. Jeg tilbyder høj faglig standard. Alle massager tilrettelægges individuelt og tilpasses dig og dine behov. Du møder nærvær og interesse og vil hurtigt mærke velbehag. Velvære er en del af alle massager.

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Lotte Friis

www.lottefriis.dk

Lotte Friis

Himmerlandsgade 37

9600 Aars

98 52 41 64

Hos Lotte Friis i Aars tilbyder vi en række behandlingsmuligheder indenfor sundhed, skønhed og velvære. I Aars har vi dejlige, nyistandsatte lokaler på hovedgaden, med gode P-forhold lige ved døren. Her tilbyder vi bl.a. FDZ-zoneterapi, øreakupunktur og Kranio Sakral Terapi. Vi tilbyder desuden kosmetologbehandlinger, såsom: ansigtsbehandlinger, hudanalyse, hårfjerning, farve og ret af vipper/bryn, eye lash extension, make-up og fodpleje m.v.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Mølholt Helsecenter

www.molholt.dk

Mølholt Helsecenter

Bækvej 20

9760 Vrå

9898 8200

Leder du efter utraditionelle behandlingsmetoder, så er du gået rigtigt. Vi arbejder ud fra devisen at: Kunsten er ikke alene at gøre rask, men at gøre rask uden at ødelægge andet! Vi behandler folk for alle mulige lidelser i vores klinikker og opnår rigtig mange gode resultater. Mange er blevet helbredt, nogle for små skavanker, men vi har også helbredt folk med alvorlige sygdomme.


©2009-2019 JART