Kranio-sakral terapi i Midtjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Kranio-sakral terapi

Massage

Helga-Massage

www.helga-massage.dk

Helga-Massage

Skjernvej 137

6933 Kibæk

45 26 20 22 38

Jeg tilbyder behandlinger, der giver øget energi og velvære for både krop og sjæl. Prøv en af mine behandlinger, hvis du lider af trætte og spændte muskler eller blot trænger til en pause, fra den travle hverdag. • Fysiurgisk Massage (Dybdegående massage) • Ansigts / hovedbunds massage • Bindevævs massage • Kranio-Sakral behandling OBS!! KONTANT BETALING

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Hos Anik

anik.dk

Hos Anik

Gl. Ringkøbingvej 7

7400 Herning

97 21 75 61

Kropskorrektion er en helkropsbehandling, hvor det er dit problem/årsag, der bestemmer behandlingsforløbet. Jeg tager udgangspunkt i zoneterapien, hvor jeg kan mærke, hvor i kroppen problemet er - samt kranio-sakral terapien til afspænding af kroppen/området, hvorfra problemet stammer. Kombineres med massage og korrektion af de store led/knoglerne. Afsluttes med skulder/nakke stræk. Min erfaring er, at efter 3 behandlinger inden for ca. en måned, er problemet oftest løst.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Inge Marie Busk Nielsen

www.imbn.dk

Inge Marie Busk Nielsen

Kobberupvej 99, Mejrup

7500 Holstebro

9742 6384

Født i 1956. Gift med Knud og har to voksne børn. Uddannet laborant Har været organist i 27 år. Uddannet til Alternativ behandler: Kinesiologi kurser fra 1987. Kurser i K.S.T. ved Stanley Rosenberg 1993-1997. Autoriseret zoneterapeut i 1994-1998. Reiki healer 1996-1997. Videregående kurser i healing og kanalisering fra 2000. Medlem af – Healer Ringen ( www.healerringen.dk ) Registreret Alternativ Behandler (R.A.B) Egen klinik siden 1995.

Biopati

Kranio-sakral terapi

Biobalance

www.gida.dk

Biobalance

Vestre Strandallé 136

8240 Risskov

4243 1945

Mit navn er Gitte Dahm. Jeg er komplementær behandler med Biopati, Vegatest samt Kranio Sakral terapi. Det er behandlings- og testmetoder, som gir mine klienter gode muligheder for at opnå det gode liv. Som behandler hjælper jeg dig med optimal fokus på den daglige kost og vaner samt en passende mængde kosttilskud, så du får en køreplan for de tiltag, du har brug for at komme i gang med. Ofte er det små ændringer, som kan gøre en stor forskel for dit helbred, velvære og energiniveau. Med uddannelser som Biopat og Naturopath ibm, Kostvejleder samt Kranio Sakral terapeut og Vegatester, har jeg grundlag for at komme hele vejen rundt og analysere symptomer, diagnoser og årsager i forhold til de ubalancer, som ind imellem opstår for os mennesker. Jeg mener, at vi har optimale muligheder for at regulere kroppen i balance, hvis vi gir den gode betingelser for at arbejde i alle dens fantastiske systemer. Ofte kan det være et shortcut at få vejledning hos en behandler med solid uddannelse og viden. www.gida.dk

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Zonen v/ Susanne Holm

www.zonen-info.dk

Zonen v/ Susanne Holm

Bogøvej 15

8382 Hinnerup

27 32 95 63

Med en sundhedsfremmende firmaordning hos ZONEN giver I jeres medarbejdere mulighed for at få behandlinger på arbejdspladsen, hos professionelle og veluddannede behandlere. ZONEN har beskæftiget sig med sundhedsfremmende firmaordninger gennem mere end 10 år, og vores målsætning er at gøre vejen til et sundere og raskere liv let tilgængelig for alle. Det er dokumenteret, at en livsstilsændring i form af kost- og motionsomlægning - samt regelmæssige behandlinger med fx massage eller zoneterapi - gavner.

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Viborgklinikken

www.viborgklinikken.dk

Viborgklinikken

Gravene 28B

8800 Viborg

20 21 06 06

Under hver behandlingsform bliver der set på mennesket som helhed og behandlingen bliver tilrettet specifikt efter den enkelte klients behov. På Viborgklinikken opfatter vi vores behandlingsformer som komplimentære behandlingstilbud. Derfor går vi altid kritisk ind og vurderer hvorvidt vores kompetencer rækker i den givne situation og henviser gerne til egen læge.

Kranio-sakral terapi

Klinik-Ege v/ Mette Dam Larsen

www.klinik-ege.dk

Klinik-Ege v/ Mette Dam Larsen

Toldboden 1. 1. sal A

8800 Viborg

61400276

Klinik i dejlige rolige omgivelser, hvor du som kilent er i centrum. Mette Dam Larsen, eksamineret og RAB godkendt Kranio-Sakral terapeut (Registreret Alternativ behandler ved Sundhedsstyrelsen) arbejder som Kranio-sakral terapeut og uddanner Kranio-sakral terapeuter på Stanely Rosenberg instituttet- Er specialiseret indenfor Kranio-Sakral terapi til børn og voksne med særlig fokus på hovedpine, migræne, piskesmæld, spændinger i nakke og ryg, bækkenproblemer, indlæringsproblemer, koncentrationsbesvær, søvnproblemer og kolik hos børn. Behandlingerne kombineres med Bindevævsmassage.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Intuitiv Massage v/ Susanne Crusell

www.intuitiv-massage.dk

Intuitiv Massage v/ Susanne Crusell

Volkmøllevej 26, Assentoft

8960 Randers SØ

21682174

Jeg er født i 1967. Uddannet kropsmassør ved naturmedicinsk kursuscenter i København i 1999 og har sideløbende læst anatomi og fysiologi. Jeg går løbende på kursus hos Trine Rosenberg og har bl.a. taget kranio sakral terapi(kst) 1, kst børn 1og ret nakke-og ryghvirvler 1 og 2.

Akupunktur

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Stenildhuset

www.stenildhuset.dk

Stenildhuset

Søndermarksvej 5 Stenild

9500 Hobro

30992506

Velkommen til Stenildhuset. Jeg behandler med Kraniosakralterapi, Øreakupunktur, Massage og Infrarød sauna. Anja :-)


©2009-2019 JART