Kranio-sakral terapi i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Samadhi Spa

www.samadhi-spa.dk

Samadhi Spa

Nørregade 18, 1.

1165 København K

33 91 10 90

En oase i byen hvor tiden står stille og hjertet vokser Ordet samadhi stammer fra sanskrit og bruges ofte i den hinduistiske og buddhistiske terminologi som en mental tilstand, hvor sindet bliver stille, og en følelse af helhed og integritet opnås. Det er nemlig vores mål, at vores behandlinger og lokalernes atmosfære vil efterlade dig med en følelse af "samadhi" og velvære, når du har været på besøg i vores spa. Vi er Trine og Søren Mogenstrup. Vi er søskende og vi har skabt dette sted i kærlighed.

Aromaterapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Ezanza Massage

www.ezanza.dk

Ezanza Massage

Nørregade 22 1 sal

1635 København V

32126060

Er du anspændt og har smerter? Og vil du gerne forkæle dig selv med en behandling, der løsner op for dette? Midt i København ligger Ezanza, klinik for velvære og massage, der tilbyder grundig, fysiurgisk massage til alle, også par og gravide. Ordet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse. Udover fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage. Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi tilpasset vores åbningstider efter dette. Ezanza kan besøges man.-fre. fra 9:00 til 20:00 lørdag 10:00-18:00 og søndag 11:00-17:00. Vores massageklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Du finder os på første sal på Nørregade 22, og du kan altid droppe

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Terapeutisk Klinik

www.terapeutiskklinik.dk

Terapeutisk Klinik

Nyelandsvej 63

2000 Frederiksberg

3888 7555

I terapeutisk klinik er vi en gruppe af individuelle behandlere, og med vores mangfoldige udvalg af tilbud er vores målsætning altid, at kunne stille det mest relevante og professionelle tilbud til vores klienters rådighed. Ved kombinationsbehandlinger, hvor flere behandlere i klinikken giver behandling til samme person, aftales prisen individuelt. Behandlingernes formål er, at genskabe balance hos det unikke individ. Ring til os eller kom ind og få en snak med os.

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Harmoni og Balance

www.harmoni-balance.dk

Harmoni og Balance

Nordre Fasanvej 166

2000 Frederiksberg

23622484

Jeg hedder Charlotte og er uddannet Afspændingspædagog/ Psykomotoriker siden 2002. Jeg har i 12 år givet massage og afspænding, både i institutioner og i klinikken. Jeg er igang med at studere til Kranio-sakral terapeut, som et supplement til min massage, da jeg ofte oplever at mine klienter, har problemer med hovedet, nakken, ryg og bækken. Jeg arbejder også med triggerpunktsmassage samt Rosenberg teknik, som er en form for bindevævsmassage.

Kranio-sakral terapi

Kranio-Sakral Terapi V/ Niklas Patursson

www.kranio-sakral-terapi.dk

Kranio-Sakral Terapi V/ Niklas Patursson

Slagelsegade 5, Den Indre Gård

2100 København Ø

6118 4539

Alternativ behandling rummer mange veje til sundhed – Kranio-Sakral Terapi er èn af disse. Det er en vej, som jeg finder aldeles fascinerende, bekræftende og helt, helt uimodståelig. Jeg vil på min hjemmeside fortælle om Kranio-Sakral Terapi. Hvordan det hele startede, hvad der rent faktisk sker under en behandling, hvornår Kranio-Sakral Terapi kan hjælpe og om andre spændende behandlinger som Organmassage og Tensegrity og S.O.T.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

www.gate2life.dk

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

Østerbrogade 58

2100 København Ø

28592810

Velkommen til Gate2life v/ Anette Schaufuss Jeg tilbyder flg. behandlingsformer i min klinik: • Kranio-Sakral Terapi • Børn/babyer KST • Gravid massage/KST • A.L.T. (ansigtsløftningteknik) • Akupunktur / øreakupunktur • Homøopati • Bach blomster terapi • Coaching Jeg arbejder i et trygt, respektfuldt og anerkendende forum. Glæder mig til at se dig, Anette


©2009-2018 JART