Healing - Reiki healing i Nordjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Biopati

Healing - Reiki healing

Massage

Jane Venø

www.janeveno.dk

Jane Venø

Frueled 44

7900 Nykøbing M

9771 0125

De fleste der søger komplementær behandlere har oftest prøvet meget forskelligt, uden en større effekt. Jeg arbejder utraditionelt med kinesiologi og healing, jeg bruger en teknik som jeg finder meget effektiv. eks. Du kommer med et problem, jeg tester efter et bestemt system, hvor jeg finder ud af flg. hvornår startede problemet, hvem er involveret, hvilken følelser ligger gemt, hvad kan vi gøre her og nu, hvad skal du selv arbejde med hjemme. Hertil bruger jeg mange forskellige teknikker.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

www.kropogterapi.dk

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

Nøvlingvej 160

9260 Gistrup

30 23 40 58

Mit navn er Michael Nørgaard Olesen, og jeg er din lokale behandler i Aalborg og omegn. Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor akupunktur, massage, tankefeltterapi og reiki healing. Jeg behandler en lang række af både akutte og kroniske lidelser (se liste), men jeg har især specialiseret mig indenfor smerte- og øjenbehandling - herunder AMD - både våd og tør form (øjenforkalkning). Jeg tilbyder desuden rygestop - behandling.

Healing - Reiki healing

Terapi og Healing v/birgitte Røgilds Lund

www.terapioghealing.dk

Terapi og Healing v/birgitte Røgilds Lund

Skovstjernevej 10

9310 Vodskov

22523046

Jeg tilbyder ID-psykoterapi og Reiki healing enten i kombination eller hver for sig. Jeg har fået erfaring med, at de to behandlingformer er særdeles effektive sammen til at løsne op og give ro og balance, uanset om vi taler om stress, fysiske smerter eller personlig udvikling. Derudover arbejder jeg som selvstændig forhandler og teamleder af Aloe vera produkter fra Forever Living og lærer også nye forhandlere op som ønsker et ekstra supplement i deres liv og til deres indkomst.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Anne-M

www.anne-m.dk

Anne-M

Godthåbsvej 12

9320 Hjallerup

61263531

Mit navn er Anne-Marie Melnik Jacobsen. Jeg har gennem tiden beskæftiget mig med mange spændende ting, men nu har jeg fundet mit ståsted her i livet. At hjælpe andre mennesker på bedst tænkelige måde, hvad enten det er på det fysiske eller mentale plan. Jeg ser det enkelte menneske som unikt, og har hjertet med i mine behandlinger.

Jeg er et naturmenneske og glædes dagligt over at færdes blandt planter og dyr, og bor på lille økologisk fritidslandbrug.

Healing - Reiki healing

Skovens Helse V/ Dorrit Henriette Kristensen

www.skovenshelse.dk

Skovens Helse V/ Dorrit Henriette Kristensen

Bjergvej 32

9330 Dronninglund

98841468

Healing er hele mit liv. Husker hvordan jeg helt tilbage i min barndom, altid ønskede at heale enhver situation. Selvudvikling og healing af mit eget liv har generelt gjort det lettere, at være healer. Accept og forståelse af min natur, som er intuitiv og empatisk, giver dels indsigt af egen situation, og i høj grad forståelse og medfølelse for andre. Et intuitivt empatisk menneske kan man også betegne som et klarfølende menneske, hvilket betyder at man klart kan mærke, hvordan andre væsner har det og ...

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Ingelea Handberg

www.ingeleahandberg.dk

Ingelea Handberg

Finkevej 26

9700 Brønderslev

98838129

Er du interesseret i personlig udvikling, healing, lysarbejde, indsigt i og viden om Den Ny Tids energiindstrømning?

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Clairvoyance - Healing - Psykoterapi

www.evamadsen.dk

Clairvoyance - Healing - Psykoterapi

Bispevænget 3

9800 Hjørring

53130282

Jeg tilbyder Clairvoyance - Reiki healing - samt psykoterapi i min klinik. Derudover tager jeg også ud og laver husrensninger - samt afholder Clairvoyante home party`s, foredrag mv. Endvidere udbyder jeg også kurser i Clairvoyance og Intuition samt kurser / uddannelses modulerne i REIKI 1 - 2 og 3 healing. Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål eller du gerne vil bestille en tid. Se venligst yderligere informationer og oplysninger på min hjemmeside - www.evamadsen.dk

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Spirituelt Udviklings Center

www.spiritueltcenter.dk

Spirituelt Udviklings Center

Ørnevej 22

9900 Frederikshavn

98 42 69 66

Centeret bliver i det daglige ledet af Mette og Erik Abrahamsen. Centeret -og vi, er ikke tilsluttet eller underlagt nogen gruppe, organisation eller trosretning, men er åben for alle holdninger og samarbejde. Vi er af den overbevisning, at enhver har sin helt egen vej og måde at se verden på. Vores opgave er at støtte den enkeltes vej.


©2009-2018 JART