Healing - Reiki healing på Lolland og Falster

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Klinik For Terapi v/ Lone Mindbjerg

www.livsterapeut.dk

Klinik For Terapi v/ Lone Mindbjerg

Cypernvej 4

4800 Nykøbing F

54 82 19 27

Livsstilskonsulent, TFT, Healer og Fodterapeut. Healing, er det ikke bare hokuspokus? Du finder altid folk, som nedgør det de ikke ved noget om. Men lad os se lidt på, om det er så unaturligt, hokuspokus som nogle gør det til. Healing kommer af det gamle græske ord "holos" og betyder: At gøre hel eller bringe noget tilbage til normal tilstand. F.eks. du støder din albue... du gnidder automatisk stedet - det hjælper. Eller et barn har slået fingeren, du puster/trøster - det hjælper.

Healing - Reiki healing

Healing By Sommer

www.healingbysommer.com

Healing By Sommer

Eskilstrup Vestergade 59

4863 Eskilstrup

28838527

Har du brug for hjælp til afslapning? Kæmper du med stress? Har du brug for mere energi eller evt. hjælp til understøttelse af et medicinsk forløb? Har du behov for bedre balance mellem krop, psyke og sjæl? Eller måske bare lidt dig-tid i hyggelige rammer, hvor du kan slappe af og blive tanket op? Jeg er uddannet Reiki-healer af både 1. og 2. grad (Usui Shiki Ryoho) og tilbyder både helkropshealing, chakrahealing og fjernhealing. Reiki er vidunderlig energi, som kan hjælpe både unge og ældre, gravide og børn, syge og raske, dyr og planter. Alt kan nyde godt af denne universelle livsenergi. Du er meget velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.healingbysommer.com og følge min facebookside Healing by Sommer, hvor jeg poster positive citater samt citater, der får os til at stoppe op og se livet fra en anden vinkel.

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Klinik Optimè v/ Jeanet Been

www.optime.dk

Klinik Optimè v/ Jeanet Been

Knuthenborgvej 22

4930 Maribo

28 10 10 64

Kranio-Sakral terapi KST er vejen til en bedre livskvalitet. KST bringer vores centralnervesystem i balance, så kroppen får ro til at helbrede sig selv. Det retter op på skævheder og løsner spændinger i hoved, nakke, ryg og hofter. Hos Klinik Optimé tilbyder vi KST - Bach terapi - Healing - Økologisk Hudpleje samt klinisk fodpleje. Hvad kan vi gøre for DIG ? Kontakt os for yderligere oplysninger, vi står klar til at hjælpe dig til en højere livskvalitet!

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Psykoterapeut Bente Roerholt

www.bente-roerholt.dk

Psykoterapeut Bente Roerholt

Bregnevej 1

4990 Sakskøbing

54 70 61 43

Jeg er født i 1954. o I år 2000 blev jeg færdig med en 4-årig uddannelse som psykoterapeut o År 2005 1-årig transpersonlig efteruddannelse o År 2007 1-årig efteruddannelse i transpersonlig psykologi o 2/2 2008 RAB godkendelse o År 2009 Uddannelse som hypnotisør og hypnoterapeut o År 2010 Avanceret hypnose på Hypnose Uddannelses Centret HUC o År 2010 Hypnose coach på Hypnose Uddannelses Centret HUC


©2009-2019 JART