Healing - Reiki healing på Fyn

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Balanceklinikken v/ Åse Andersen

www.balanceklinikken.dk

Balanceklinikken v/ Åse Andersen

Ferskenvænget 2

5500 Middelfart

64 41 84 92

Jeg arbejder med reikihealing og hjertehealing. Healing understøtter både medicinsk behandling og andre behandlingsformer som f.eks. kinesiologi. Healing kan enten bruges som en del af en kinesiologiafbalancering eller gives som en selvstændig behandling. Hjertehealing er en healingsform, hvor man healer via hænder og hjerte. Hænderne rører typiske ikke kroppen, men holdes et stykke fra kroppen. Reiki betyder “universel livskraft” og blev opdaget i slutningen af forrige århundrede.

Healing - Reiki healing

Shamanhulen v/ Takanaiya Schanne

www.shamanhulen.dk

Shamanhulen v/ Takanaiya Schanne

Tybrindvej 50

5592 Ejby

60 71 02 22

Har stress symptomer overtaget dit liv? anbefaler jeg et forløb hvor jeg går med dig ud i naturen, her taler vi sammen og nyder den naturlige opbygning naturen og havet kan give dig her på stedet. derefter eller måske samtidig er der behandling og oprydning i det indre af de mønstre som fik dig ud i stress og væk fra dig selv, alt efter hvad du har brug for og kan rumme. processen gør at du mere og mere bygger dig selv op til et liv i overskud igen. Det er vigtigt at følge sin egen sjæls bestemmelse.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Zoneterapi

Dorthe Torp Schines

www.dorthetorp.dk

Dorthe Torp Schines

Rolf Krakes Vej 2

5700 Svendborg

40 92 04 96

Jeg er oprindelig bankuddannet, men gennem årene har min interesse for det alternative taget over. Så efter min uddannelse som zoneterapeut, gik jeg i gang med planerne om at få min egen klinik, samtidig med, at jeg supplerede min viden på andre områder inden for den alternative verden. Jeg stoppede mit arbejde i banken i år 2000, for at bruge mine evner til at hjælpe mennesker der har brug for alternativ behandling. Således tilbyder jeg nu: Zoneterapi, Reiki-healing og Tankefeltterapi.

Healing - Reiki healing

Miracle - Clarity Of Body And Mind

miracle-reiki.dk

Miracle - Clarity Of Body And Mind

Pjentemøllestræde 20B

5700 Svendborg

41888300

Jeg tilbyder afslappende Reiki Healing efter den oprindelige metode, jeg tilbyder rygestop behandling ved hjælp af forskellige metoder med healing som base for ro og afslapning.


©2009-2019 JART