Healing - Reiki healing i Aalborg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Zoneterapi

Zoneterapeut Kirsten S Carlsen

www.kirsten-carlsen.dk

Zoneterapeut Kirsten S Carlsen

Tyttebærvej 1

9000 Aalborg

98185743

Siden 1988 har jeg beskæftiget mig med personlig spirituel og åndelig udvikling. Oprindelig er jeg uddannet børnehavepædagog i 1974 og har siden da arbejdet med børn og familier.

I samme periode er jeg blevet uddannet som, FDZ zoneterapeut, Kranio-Sakral terapeut, babymassør, børnemassør, healer, Intuitiv terapeut og lysarbejder.

Healing - Reiki healing

Massage

Zenwellness

www.zenwellness.dk

Zenwellness

Dag Hammarskjölds Gade 4, 2. sal

9000 Aalborg

31148270

Body Self Development’s System er et unikt dansk behandlingssystem, som blev etableret og udviklet gennem tre generationer siden 40’erne. Systemet betragter krop og psyke som en helhed og benytter specielle massage- og åndedrætsteknikker, akupressur, zone- og samtaleterapi til at løsne op for blokeringer i muskler, led og energibaner. Behandlingen aktiverer kroppens selvhelbredende egenskaber og både krop og psyke bliver hjulpet til at genskabe den oprindelige balance, der karakteriserer det hele menneske.

Healing - Reiki healing

Healingpraksis Aalborg

healingpraksis.dk

Healingpraksis Aalborg

Tolnevej 6

9220 Aalborg Øst

52 90 79 30

Spirituel healing i Aalborg med udgangspunkt i sjælen. Jeg arbejder med healing ud fra tanken om at skabe balance mellem det indre og ydre menneske, eller sagt på en anden måde at skabe balance mellem sjæl, tanker, følelser og den fysisk krop.


©2009-2019 JART