Fodterapi på Midt- og Sydsjælland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Fodterapi

Klinik for Fodterapi v/ Gitte Bækdal Hansen

klinikken-for-fodterapi.dk

Klinik for Fodterapi v/ Gitte Bækdal Hansen

ALLEHELGENSGADE 7, ST

4000 Roskilde

46352768

Velkommen til Klinik For Fodterapi V/ Gitte Bækdal Hansen. Vi laver er selvfølgelig alle i klinikken statsautoriserede indenfor fodpleje. Vi har mange år i branchen, og vi har uden tvivl set det meste. Vores klinik er beliggende i Roskilde ikke langt fra selve hovedgaden. Nogle af de mest hyppige fodpleje behandlinger vi udfører er uden tvivl hård hud, ligtorne og ikke mindst generelle negleproblemer.

Fodterapi

Klinik for Fodterapi Roskilde

roskilde-fodterapi.dk

Klinik for Fodterapi Roskilde

Vindingevej 34B

4000 Roskilde

46351211

Vi yder fodterapi, fordi dine fødder også fortjener den bedste forkælelse! Det er dine fødder der bærer dig igennem hele livet, derfor er det også en god ide engang imellem at være god ved dem. Det kan du klare ved at tage et smut forbi vores klinik, vi er meget professionelle og yder altid den bedste behandling til dig. Det er en rigtig gode ide, regelmæssigt at få foretaget behandlinger så du er sikker på at dine fødder altid kan klare hverdagens strabadser. Vi er statsanerkendt som fodterapeut, så det er din garanti for at du altid får en god behandling her os. Vi er desuden specialister indenfor almindelig fodpleje, men arbejder også med de mere specialiserede områder såsom: nedgroede negle, diabetes og gigtrelaterede problemer. Så du kan roligt komme til os hvis du har brug for en god og stabil fodterapeut.

Fodterapi

Massage

Sydkystens Sikringscenter v/thomas Nielsen

ssikring.dk

Sydkystens Sikringscenter v/thomas Nielsen

Skolevej 34

4622 Havdrup

29685121

Sikring af alle adgange.

Fodterapi

Fodplejerne

www.fodplejerne.dk

Fodplejerne

Møllevej 90

4683 Rønnede

24816354

Alle behandlinger starter med lunt fodbad med urtebadesalt Alm. fodbehandling Neglene renses, klippes og slibes/fræses. Fortykkede negle slibes ned, neglebånd rettes til. Hård hud/hælrevner og ligtorne fjernes, og der afsluttes med let massage og creme. Fodbehandling med peeling Peeling med bambus/jojoba-blanding, alm. fodbehandling som ovenfor. Massage af fødder og lægge, der afsluttes med lækker creme. Velegnet ved tør og skællende hud. Kompliceret fodbehandling Behandling af svær callositet/mange hælrevner/mange ligtorne. Pustolosis og psoriasis. Let fodmassage og creme Hyperkeratose Almindelig fodbehandling - beskæring af hyperkeratoser Behandling i eget hjem Almindelig fodbehandling i eget hjem

Akupunktur

Aromaterapi

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Fodterapi

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Psykomotorisk afspænding

Zoneterapi

Flyttespecialisten Syd A/s

flytte-specialisten.dk

Flyttespecialisten Syd A/s

Smedevænget 11

4700 Næstved

55720456

Flyttespecialisten Syd A/S er et flyttefirma, som både arbejder med private og erhvervsdrivende. Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor flytning og opbevaring. Vi opererer på hele Sjælland og kører med fornuftige priser. Gennem løbende udvikling af kompetencer og materiel styrker FlytteSpecialisten Syd sin placering som en af Danmarks bedste flytteforretninger. Vi ønsker som flyttefirma at servicere private og virksomheder ved hele tiden at levere kvalitetsarbejde og være på forkant med udviklingen. Ring i dag og hør nærmere!


©2009-2019 JART