Coaching - Clairvoyance på Lolland og Falster

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Klinik For Terapi v/ Lone Mindbjerg

www.livsterapeut.dk

Klinik For Terapi v/ Lone Mindbjerg

Cypernvej 4

4800 Nykøbing F

54 82 19 27

Livsstilskonsulent, TFT, Healer og Fodterapeut. Healing, er det ikke bare hokuspokus? Du finder altid folk, som nedgør det de ikke ved noget om. Men lad os se lidt på, om det er så unaturligt, hokuspokus som nogle gør det til. Healing kommer af det gamle græske ord "holos" og betyder: At gøre hel eller bringe noget tilbage til normal tilstand. F.eks. du støder din albue... du gnidder automatisk stedet - det hjælper. Eller et barn har slået fingeren, du puster/trøster - det hjælper.

Coaching - Clairvoyance

Hypnose og Regressions Terapeut Claus J. Staune

www.staune.dk

Hypnose og Regressions Terapeut Claus J. Staune

Lærkevej 4

4871 Horbelev

2123-6539

Dit sind rummer uanede kræfter. Hvis du ønsker en positiv forandring i dit liv, kan jeg hjælpe dig med at få øje på disse kræfter og bruge dem på en let og effektiv måde. De redskaber du får hos mig fungerer ligesom et kompas og et landkort på din vej, i det landskab som er dit liv. Min opgave er at vise dig vejen mere klart, din opgave er at gå på den.

Coaching - Clairvoyance

Massage

Klinik Duvier v/ Anne Dorte Duvier

www.klinikduvier.dk

Klinik Duvier v/ Anne Dorte Duvier

Forsythiavej 9

4900 Nakskov

3066 1075

Jeg lægger stor vægt på personlig service, afslappet stemning og dit velvære. Jeg tilbyder professionel behandling inden for fysiurgisk massage -muskelterapi og NLP terapi - coaching. Det er vigtigt at passe på sig selv både fysisk/mentalt og lære at lytte til kroppens advarselssignaler. Kroppen har en intelligens. Den husker både fysisk/mental smerte, derfor gør noget ved kroppens tilstand, inden det sætter sig til kronisk smerte.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Psykoterapeut Bente Roerholt

www.bente-roerholt.dk

Psykoterapeut Bente Roerholt

Bregnevej 1

4990 Sakskøbing

54 70 61 43

Jeg er født i 1954. o I år 2000 blev jeg færdig med en 4-årig uddannelse som psykoterapeut o År 2005 1-årig transpersonlig efteruddannelse o År 2007 1-årig efteruddannelse i transpersonlig psykologi o 2/2 2008 RAB godkendelse o År 2009 Uddannelse som hypnotisør og hypnoterapeut o År 2010 Avanceret hypnose på Hypnose Uddannelses Centret HUC o År 2010 Hypnose coach på Hypnose Uddannelses Centret HUC


©2009-2019 JART