Coaching - Clairvoyance i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Coaching - Clairvoyance

Hypnose-Terapi, Nlp & Coaching

www.hypnose-terapeut.dk

Hypnose-Terapi, Nlp & Coaching

Øster Søgade 30 kl th

1357 København K

35 39 38 98

Hypnose kan helt forenklet beskrives som at bringe en person i en rolig tilstand. Det er i denne tilstand, man kan ændre en problematisk tankegang – fra en, der skader og bekymrer til en, der gavner og opmuntrer personen. Hypnose, noget vi alle gør helt naturligt, men ofte uden at ane det. Tænk blot på, hvordan en mor beroliger sit barn, når det fx har slået knæet. Hun siger: Nu puster jeg på det, så holder det op med at gøre ondt.

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Massage

Zoneterapi

Krop,kost & Zoneterapi v/ Betina M. Axil

www.axil.dk

Krop,kost & Zoneterapi v/ Betina M. Axil

Linnésgade 14 1

1361 København K

21760373

Via zoneterapien “sladre” dine fødder og kan give et temmelig klart billede af dine ubalancer. Under en behandling påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer atter i balance. Dine fødder fortæller utroligt meget om hvordan din krop har det. Som zoneterapeut kan jeg finde de mindste dele af din krop på dine fødder. Der findes zoner og punkter både under og over foden der har forbindelse til hvert af kroppens organer, kirtler og muskler.

Akupunktur

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Zoneterapi

Medital Klinik Danmark

www.meditalklinik.dk

Medital Klinik Danmark

Nørre Søgade 27a 1. sal

1370 København K

39 43 39 39

Medital Klinik Danmark er en sundhedsklinik, hvor vi undersøger, forebygger og behandler en række forskellige sygdomme og lidelser. TILSKUD TIL AKUPUNKTURBEHANDLINGER Du kan få dækket udgifterne til dine akupunkturbehandlinger, hvis du har en privat sundhedsforsikring. F.eks igennem dit arbejde. RAB Nicholas Garner er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Sygeforsikringen Danmark Du kan også få tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klinikken På Gl. Torv

www.klinikken-gammeltorv.dk

Klinikken På Gl. Torv

Gammeltorv 4

1457 København K

33 14 17 18

Hos KLINIKKEN GAMMELTORV møder du et team af behandlere med en stor sportsglæde, som var udgangspunktet, da klinikkens blev etableret. Mange af klinikkens behandlere kommer fra elitesporten og kender derfor til hvordan en skade kan forhindre din drøm om at komme på banen. Det gælder hvad enten du er professionel sportsudøver eller du ønsker at være top trimmet til din hverdag i familien eller på jobbet. Her er faggrænserne brudt ned og patienten bliver sat i fokus.

Coaching - Clairvoyance

Psykomotorisk afspænding

Hanne Pedersen

hannepedersen.dk

Hanne Pedersen

Vesterbrogade 62 a, 1

1620 København V

2176 5280

Hej. Jeg er psykolog fra Københavns Universitet, 1988, med en 2½-årig efteruddannelse i sexologi og samlivsterapi ved Dansk Forening for Klinisk Sexologi I 15 har jeg arbejdet i en frivillig rådgivningsgruppe med vold, voldtægt og incest. Mit speciale er i parterapi og med dansk-udenlandske parforhold, vold, voldtægt, incest(pædofili) (også mod drenge), fundamentalistisk opvækst samt Adhd. Jeg er iøvrigt brevkasseredaktør som psykolog og sexolog på www.kvinder.bt.dk

Coaching - Clairvoyance

Clairvoyance og Tarot v/ Margrèt Grøn Levring

www.clairvoyance-tarot.dk

Clairvoyance og Tarot v/ Margrèt Grøn Levring

Kronprinsesse Sofies Vej 25 st. th.

2000 Frederiksberg

70232207

Professionel og seriøs clairvoyant rådgivning (Fortid. Nutid, Fremtid. Konfliktløsning. ) Internationel anerkendt med - 39 års erfaring fra ind/- udland. Udarbejdelse af personlige Horoskoper. Professionel Tarottydning Spændende uddannelser/Kurser/workshop Mine clairvoyante evner er medfødte og blev opdaget omkring min ti-års alder. Jeg var det ” mærkelige” barn ingen ville lege med og som af uvidenhed blev sendt til både læge og øjenlæge, da jeg jo så, hørte og fornemmede noget ingen andre gjorde.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Gårdmand Bjørn

gaardmandbjorn.dk

Gårdmand Bjørn

Folkvarsvej 26

2000 Frederiksberg

30955966

Specialisering i ejendomsservice på Frederiksberg.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

www.gate2life.dk

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

Østerbrogade 58

2100 København Ø

28592810

Velkommen til Gate2life v/ Anette Schaufuss Jeg tilbyder flg. behandlingsformer i min klinik: • Kranio-Sakral Terapi • Børn/babyer KST • Gravid massage/KST • A.L.T. (ansigtsløftningteknik) • Akupunktur / øreakupunktur • Homøopati • Bach blomster terapi • Coaching Jeg arbejder i et trygt, respektfuldt og anerkendende forum. Glæder mig til at se dig, Anette

Coaching - Clairvoyance

Coaching & Psykoterapi v/ Søren Beejo Hansen

www.innerwork.dk

Coaching & Psykoterapi v/ Søren Beejo Hansen

Wesselsgade 8, 4.sal

2200 København N

3543 0706

Indre arbejde starter når du for alvor indser at du er fanget af fastlåste mønstre og vaner og helt identificeret med disse. Desuden at du ikke er i stand til på egen hånd at opløse strukturerne i dit sind, men har behov for vejledning og støtte til at frigøre dig fra dem. Personlighedsstrukturen ligger som slør over vores oprindelige væren, vor Sande Natur. InnerWork står for indre arbejde hvor mange ting vil blotlægges og afsløres for dig.

Coaching - Clairvoyance

Life Healing F.m.b.a.

www.energi-psykoterapi.dk

Life Healing F.m.b.a.

Gartnergade 7, st. tv.

2200 København N

70 203 503

EFT-Terapi [Banke-Terapi] er en af de mest effektive terapiformer indenfor den nye Energi-Psykoterapi og er særlig velegnet til behandling af årsagen bag f.eks.: - angst, panik, fobi, frygt, vrede, skyld, skam, sorg, præstationsangst, usikkerhed - chok-traumer, PTSD, OCD, stress, - ubehagelige og negative tanker, holdninger og erindringer - uhensigtsmæssige vaner og adfærdsmønstre - allergi-reaktioner, migræner og spændinger

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Center for Holistisk Energi Healing

www.center-of-healing.dk

Center for Holistisk Energi Healing

Emdrupvej 173, 1.th

2400 København NV

61306686

Har du været igennem hele møllen af personlig udvikling, spiritualitet, en hær af fagfolk i forhold til dit helbred, men er efterladt med følelsen, at der stadigvæk mangler en brik i spillet? Så har du måske overset den brik, som er lettest at ændre til at give dig ekstra støtte - Nemlig energien i dine omgivelser! Energien i dit hjem udsender et signal om indre ønsker og omgivelserne påvirker dig og din familie fysisk og psykisk, men det er et område de færreste er bevidste om. (men de fleste intuitivt kan fornemme) Hvad gør os unikke? Ja, dybest set benytter vi teknikker som er set i andre sammenhænge før, men det vi har erfaret er, at de holistiske energi teknikker fungerer stærkere i samspil med hinanden, så healingen kan ske indefra og ud - og udefra og ind. Vi laver blandt andet Qigong Massage, Reiki Healing, Dowsing & Feng Shui samt coaching i forhold til sjælearbejde og give slip på gamle ubevidste mønstre.

Coaching - Clairvoyance

Fysioterapi Nordvest

fysser.dk

Fysioterapi Nordvest

Dortheavej 59, 1. sal

2400 København NV

3810 0232

Fysioterapi i Nordvest tilbyder forskellige former inden for både fysioterapi og træning. Fælles for alt hvad vi tilbyder er et altid højt fagligt niveau, som vi i øvrigt løbende opdaterer med den nyeste viden på hvert område. Vores behandlere er eksperter i fysioterapi og lige meget hvad, du søger efter har vi en fysioterapeut, der kan hjælpe dig. På nuværende tidspunkt er vi nemlig 13 behandlere. Vores klienter er både ældre og unge fra hele København samt Storkøbenhavn. Især fra lokalområdet får vi mange klienter. Det er bl.a. fra Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro og selvfølgelig bydelen Nordvest, hvor vi er beliggende. Som sagt udbyder vi mange forskellige behandlinger, vejledning samt holdtræning. Her kan bl.a. nævnes genoptræning, babyhold samt akut smertebehandling. Via vores hjemmeside kan du holde dig opdateret om seneste hold samt seneste information om vores behandlinger. Her kan du også få sat billede på din kommende fysioterapeut og læse om deres fagkompetencer inden for fysioterapi.

Coaching - Clairvoyance

Miljan Coaching og Psykoterapi

www.miljan.dk

Miljan Coaching og Psykoterapi

Ellebjergvej 16

2450 København SV

93931030

Dit harmoniske liv venter... Få den bedste behandling nu og her! Jeg har et langt liv fyldt med erfaringer. Jeg har bl.a. kæmpet med; grænsesætning (det at sige nej!), ordblindhed, lav selvtillid, lavt selvværd, mobning, depression, homoseksualitet, kærligheden, stress, angst og andet. Jeg er også kommet ud af det, og har lært meget af det. Mange af de ting jeg kæmpede med, kunne være gået hurtigere, og måske mindre smertefuldt, hvis bare jeg var blevet behandlet af en som forstod mine følelser. Alt dette har været medvirkende til mit virke som coach og psykoterapeut for andre, som har samme udfordringer og behov: At blive set og hørt af en som har gået vejen, og kan guide dig sikkert igennem, med genkendelighed, forståelse og nærvær. Det kombineret med uddannelser indenfor: Life/Master Coaching, Stress Coaching og Psykoterapi gør at jeg på bedst mulige måde kan hjælpe dig bedst med det du kæmper med. Se mere på www.miljan.dk/temaer Se priser her: www.miljan.dk/priser-betalingsmuligheder


©2009-2018 JART