Biopati i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Biopati

Den Væltede Ko v/ Nigel Ching

www.ching.dk

Den Væltede Ko v/ Nigel Ching

Havnegade 43 ST TH

1058 København K

33 16 30 20

Kinesisk medicin er et meget omfattende medicinsk system, som dækker over flere forskellige former for behandling. Af disse behandlingsformer er akupunktur den mest velkendte i Danmark. Akupunktur har en dokumenteret skriftlig historie som strækker sig mere end to tusind år tilbage, og man har fundet arkæologisk bevis for akupunktur, der er mere end fire tusind år gammelt. Dette gør akupunktur til verdens ældste medicinske system.

Biopati

Healing - Reiki healing

Zoneterapi

Herdis Sveinsdottir

biopat-healer.dk

Herdis Sveinsdottir

Gernersgade 39, kld.tv.

1319 København K

2861 6965

Jeg er uddannet biopat og Reiki healer, og arbejder med disse to behandlingsformer i kombination eller hver for sig. • Uddannet biopat fra Biopatskolen i København i 2007. • Uddannelse i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære v. Ole Købke - 300 timer • Færdig med sidste trin i Reiki-uddannelsen i 2009. Jeg er medlem af Biopat- og Naturopathforeningen. Zoneterapi indgår i biopatuddannelsen, da zoneterapi på en optimal måde supplerer det biopatiske behandlingsprogram.

Biopati

Biopat Josephine Oddershede Larsen

www.din-biopat.dk

Biopat Josephine Oddershede Larsen

Nansensgade 47 st th

1366 København K

33120087

Min mission er, at skabe ressourcer i kroppen, så du kan føle velvære og komme i kontakt med det som er godt for dig og din krop. For når de ressourcer er til stede er det ikke længere et spørgsmål om at kæmpe sig til sundhed, men en naturlig lyst til at føle og være sund - og blive ved med at være det! I min konsultation at der er DIG der er i fokus - det handler om hvem du er, hvad du vil og hvad du har brug for, til at ændre dine helbredsmæssige problemer.

Akupunktur

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Zoneterapi

Medital Klinik Danmark

www.meditalklinik.dk

Medital Klinik Danmark

Nørre Søgade 27a 1. sal

1370 København K

39 43 39 39

Medital Klinik Danmark er en sundhedsklinik, hvor vi undersøger, forebygger og behandler en række forskellige sygdomme og lidelser. TILSKUD TIL AKUPUNKTURBEHANDLINGER Du kan få dækket udgifterne til dine akupunkturbehandlinger, hvis du har en privat sundhedsforsikring. F.eks igennem dit arbejde. RAB Nicholas Garner er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Sygeforsikringen Danmark Du kan også få tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Biopati

Vision Dk As

skrotdinbilnu.dk

Vision Dk As

reersøgade 18 3th

2100 København Ø

91689310

Høj Skrotpræmie hos SkrotDinBilnu.dk Vi udbetaler Danmarks Højeste Skrotpræmie for din Skrot Bil. Alt har interesse. Vi køber skrotbiler, brugte biler, varevogne, skadede biler, firehjulstrækkere, 4×4. Ring NU og få kontant udbetaling for din brugte bil i dag. Du er også velkommen til at udfylde vores online formular, derefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et bud på din bil. SkrotDinbilnu.dk er et af Danmarks største opkøber af skrotbiler og afhenterskrotbiler i hele Danmark. Sælg ikke før du har snakket med os Hvis du ønsker at sælge din skrot bil, tilbyder vi at afhente din skrotbil. Vi har ingen skjulte miljøafgift gebyr og når vi kommer med et bud på din bil, vil dette altid være et realt BUD. Vi betaler altid Kontant for Skrot bil og dækker hele landet. Afmelding af nummer plader og forsikring er med i vores service når vi udbetalerskrotpræmien for

Biopati

Klinik Colon Og Biopatisk Klinik V/ Ulla Stavnsbjerg

www.klinikcolon.dk

Klinik Colon Og Biopatisk Klinik V/ Ulla Stavnsbjerg

Vestervang 9

2500 Valby

36 17 77 87

En biopat arbejder ud fra den holistiske grundtanke, at der er flere årsager til sygdom, og at ”hele mennesket” skal behandles, tilgodeses for at opnå varig fremgang og et bedre helbred.

Det overordnede mål for ”biopatisk helhedsterapi” er at styrke og forbedre kroppens egne selvregulerende og selvhelbredende mekanismer samt styrke kroppens immunsystem.

Akupunktur

Biopati

Massage

Vores Klinik

www.vores-klinik.dk

Vores Klinik

Gl. Jernbanevej 39

2500 Valby

36 30 87 48

I Vores Klinik kombinerer vi den traditionelle kinesiske medicin med Manuelle teknikker – det giver os mulighed for at behandle mange forskellige lidelser, og tilrettelæggge behandlingen efter den enkelte patients behov. Vi mener at forebyggelse er vigtigt , derfor får du den vejledning og de øvelser du behøver, for at opretholde et godt helbred.
Den første behandling varer ca. 1 time inklusiv forundersøgelse og de efterfølgende behandlinger er af ca. 35-45 min. varighed.


©2009-2019 JART