Aromaterapi i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Aromaterapi

Massage

Zoneterapi

Mijo

www.miriamjohansson.dk

Mijo

Nansensgade 60

1366 København K

22 51 20 12

Klinik MiJo anbefaler dig at være i god tid med at bestille dine tider. Især hvis du ønsker tid til parmassage i weekenden eller efter arbejde (mellem 15.00-19.00), som er de mest attraktive tider. Din tid bookes via bookingsystem eller via telefon 22 51 20 12. Du skal dog være opmærksom på at parbehandlinger kun kan bestilles via telefon, og at beløbet skal være indbetalt senest 48 timer inden booket dato. Ved udeblivelse uden afbud refunderes ikke beløb.

Aromaterapi

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Harmony And Wellbeing Institute

www.hwi.dk

Harmony And Wellbeing Institute

Nørre Søgade 45

1370 København K

3920 3311

Mit navn er Sana L. Olsen - født i juli 1974. Fra 1991 til januar 2003 har jeg haft en alsidig baggrund i kontorfaget. Men så skete der store forandringer i mit liv, hvorefter den ene nye ting tog den anden, og det ser ikke ud til at have nogen ende endnu. Mit "kald" er at hjælpe andre via mine behandlinger, og give hjælp til selvhjælp, via øvelser og evt. samtale. Håber jeg kan være med til at hjælpe dig, og glæder mig til at modtage netop din henvendelse.

Aromaterapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Ezanza Massage

www.ezanza.dk

Ezanza Massage

Nørregade 22 1 sal

1635 København V

32126060

Er du anspændt og har smerter? Og vil du gerne forkæle dig selv med en behandling, der løsner op for dette? Midt i København ligger Ezanza, klinik for velvære og massage, der tilbyder grundig, fysiurgisk massage til alle, også par og gravide. Ordet Ezanza er en kombination af de to ord, essens og sanser, fordi vi, når vi udfører fysiurgisk massage i København, stræber efter at give samtlige af dine sanser en god oplevelse. Udover fysiurgisk massage er vores særlige speciale gravid massage, på en specialfremstillet briks med hul til maven. Derudover udfører vi også kranio sakral massage, lymfedrænage og ansigtsmassage. Det er vores erfaring hos Ezanza, at størstedelen af vores klienter har et travlt arbejdsliv, og derfor har vi tilpasset vores åbningstider efter dette. Ezanza kan besøges man.-fre. fra 9:00 til 20:00 lørdag 10:00-18:00 og søndag 11:00-17:00. Vores massageklinik ligger i hjertet af København, kun 300 meter fra Nørreport. Du finder os på første sal på Nørregade 22, og du kan altid droppe

Aromaterapi

Massage

Powermassage v/ Brian D. Isaack

www.powermassage.dk

Powermassage v/ Brian D. Isaack

Smallegade 39

2000 Frederiksberg

40 50 38 48

Powermassage bygger på den anerkendte fysiurgiske massage, som er en dybdegående massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Hos os får du en lækker helkropsmassage inkl. ansigts- og hovedbundsmassage eller blot en rygbehandling udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig. Under massagen ligger du på opvarmet briks i smukt dekorerede lokaler og hører afstressende musik i bedste lydkvalitet.

Aromaterapi

Massage

Massagekompagniet

massagekompagniet.dk

Massagekompagniet

Classensgade 4,

2100 København Ø

88876353

MassageKompagniet har specialiseret sig i forskellige former for massage. Disse massagebehandlinger strækker sig lige fra afslappende massage med skønne olier og Hot Stones af forskellige varigheder lige fra 30 min til 60 min. Har man skader, skavanker eller slitage i kroppen og dermed smerter, kan MassageKompagniet også være behjælpelig. MassageKompangniets professionelle massører er uddannede inden for forskellige massagetekniker, der kombineret med sportsmassage, afhjælper smerter og ikke mindst spændinger i kroppen. Afhængig af kroppens behov og skadens omfang, vil man sammen med massøren sammensætte den nødvendige massagebehandling samt varighed. Denne behandling vil som oftest bestå af flere forskellige massagetekniker for at opnå det bedste resultat. Massagebehandlingerne vil også have det formål at have en forebyggende effekt sammen med god rådgivning, således skaderne og smerter ikke vender tilbage igen.

Aromaterapi

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Massage

Heali - Holistisk Behandling og Healing

www.heali.dk

Heali - Holistisk Behandling og Healing

Nørrebrogade 183, 1. tv

2200 København N

+4528999151

HEALI tilbyder Reiki Healing, Chakra Healing, Shamanistisk Healing og rensning (krop, aura og hus), Spirituel vejledning, Samtaleterapi, Aromaterapi, Guidet Daoist Body Scan Meditation og Tarotlæsning. Jeg har stor respekt og ydmyghed for hvert menneskes individuelle behov i deres personlige healingsprocess og hver healing bliver designet til det individuelle behov.


©2009-2019 JART