Aromaterapi i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Aromaterapi

Massage

Zoneterapi

Mijo

www.miriamjohansson.dk

Mijo

Nansensgade 60

1366 København K

22 51 20 12

Klinik MiJo anbefaler dig at være i god tid med at bestille dine tider. Især hvis du ønsker tid til parmassage i weekenden eller efter arbejde (mellem 15.00-19.00), som er de mest attraktive tider. Din tid bookes via bookingsystem eller via telefon 22 51 20 12. Du skal dog være opmærksom på at parbehandlinger kun kan bestilles via telefon, og at beløbet skal være indbetalt senest 48 timer inden booket dato. Ved udeblivelse uden afbud refunderes ikke beløb.

Aromaterapi

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Harmony And Wellbeing Institute

www.hwi.dk

Harmony And Wellbeing Institute

Nørre Søgade 45

1370 København K

3920 3311

Mit navn er Sana L. Olsen - født i juli 1974. Fra 1991 til januar 2003 har jeg haft en alsidig baggrund i kontorfaget. Men så skete der store forandringer i mit liv, hvorefter den ene nye ting tog den anden, og det ser ikke ud til at have nogen ende endnu. Mit "kald" er at hjælpe andre via mine behandlinger, og give hjælp til selvhjælp, via øvelser og evt. samtale. Håber jeg kan være med til at hjælpe dig, og glæder mig til at modtage netop din henvendelse.

Aromaterapi

Massage

Powermassage v/ Brian D. Isaack

www.powermassage.dk

Powermassage v/ Brian D. Isaack

Smallegade 39

2000 Frederiksberg

40 50 38 48

Powermassage bygger på den anerkendte fysiurgiske massage, som er en dybdegående massageform, hvor alle kroppens muskler bliver gennemarbejdet. Hos os får du en lækker helkropsmassage inkl. ansigts- og hovedbundsmassage eller blot en rygbehandling udført af en erfaren og dygtig massør, som sætter en ære i at kredse om dig. Under massagen ligger du på opvarmet briks i smukt dekorerede lokaler og hører afstressende musik i bedste lydkvalitet.

Aromaterapi

Massage

Massagekompagniet

massagekompagniet.dk

Massagekompagniet

Classensgade 4,

2100 København Ø

88876353

MassageKompagniet har specialiseret sig i forskellige former for massage. Disse massagebehandlinger strækker sig lige fra afslappende massage med skønne olier og Hot Stones af forskellige varigheder lige fra 30 min til 60 min. Har man skader, skavanker eller slitage i kroppen og dermed smerter, kan MassageKompagniet også være behjælpelig. MassageKompangniets professionelle massører er uddannede inden for forskellige massagetekniker, der kombineret med sportsmassage, afhjælper smerter og ikke mindst spændinger i kroppen. Afhængig af kroppens behov og skadens omfang, vil man sammen med massøren sammensætte den nødvendige massagebehandling samt varighed. Denne behandling vil som oftest bestå af flere forskellige massagetekniker for at opnå det bedste resultat. Massagebehandlingerne vil også have det formål at have en forebyggende effekt sammen med god rådgivning, således skaderne og smerter ikke vender tilbage igen.


©2009-2018 JART