Akupunktur i Odense

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Corpus Care Clinic V/ Farida Claudia Strandberg

www.corpuscare-clinic.dk

Corpus Care Clinic V/ Farida Claudia Strandberg

Nedergade 26

5000 Odense C

51 200 245

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære, her bliver du behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til. Her er det dig, der er i focus. Corpus Care Clinic tilgodeser dig som det hele menneske. Vi tilbyder ligeledes udebehandlinger til private samt firma-ordninger. Din firmasundhedsforsikring dækker behandlinger ved registrerede alternative behandlere.

Akupunktur

Akupunktur-Klingenberg

www.akupunktur-klingenberg.dk

Akupunktur-Klingenberg

Klingenberg 15 St Tv

5000 Odense C

66107894

Mere end 10 års erfaring i behandling med akupunktur mod forskellige lidelser: Hovedpine, barnløshed, frossen skulder, musearm, ryglidelser, allergi, sportsskader, hedeture, bihulebetændelse, eksem, snorken, søvnløshed, stress, tinnitus, rygestop.

Akupunktur

Thomas Fyrst Akupunktur

thomasfyrst.dk

Thomas Fyrst Akupunktur

Hollufgårdsvej 10 A

5220 Odense SØ

31152507

Er du interesseret i en behandling med akupunktur, men synes du, at det er for dyrt? Så er Acusit løsningen! Jeg hedder Thomas Fyrst, jeg er Master akupunktør og udfører billig akupunktur vha. Acusit i min akupunkturklinik, Thomas Fyrst Akupunktur, med speciale i sportsskader og smerter. Grunden til at Acusit er en billig behandlingsmetode er, at at du bliver behandlet sammen med flere klienter i et rum, hvor jeg cirkulerer og sætter akupunkturnålene i. Du kan slappe af i en privat lænestol, og du skal ikke være afklædt. Med Acusit har alle derfor råd til akupunktur. Akupunktur er ideelt til lindring af smerter, behandling af sportsskader og kan desuden mindske allergiske reaktioner og allergier. Oplever du tilbagevendende smerter, og ønsker du naturlig og effektiv behandling? Så kan du hos mig modtage professionel akupunkturbehandling. Har du spørgsmål til mit arbejde, kan du kigge ind i min klinik, Thomas Fyrst Akupunktur, i Odense, på Hollufgårdsvej 10 A.


©2009-2018 JART