Akupunktur i Nordjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Klinik Foldberg v/ Jytte Foldberg

www.klinik-foldberg.dk

Klinik Foldberg v/ Jytte Foldberg

N A Christensensvej 15

7900 Nykøbing M

9772 3400

At tilbyde livskvalitet til alle uanset alder og køn. Livskvalitet er ikke kun at leve; livskvalitet er at have et godt liv med maximal energi og lyst til livet og med et minimum af smerter.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

www.kropogterapi.dk

Krop og Terapi v/ Michael Nørgaard Olesen

Nøvlingvej 160

9260 Gistrup

30 23 40 58

Mit navn er Michael Nørgaard Olesen, og jeg er din lokale behandler i Aalborg og omegn. Jeg tilbyder en bred vifte af behandlinger indenfor akupunktur, massage, tankefeltterapi og reiki healing. Jeg behandler en lang række af både akutte og kroniske lidelser (se liste), men jeg har især specialiseret mig indenfor smerte- og øjenbehandling - herunder AMD - både våd og tør form (øjenforkalkning). Jeg tilbyder desuden rygestop - behandling.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Vagn Der Gør Gavn

www.fysio-massage-portal.dk

Vagn Der Gør Gavn

Irene Holms Vej 9

9380 Vestbjerg

9829 6186

Jeg bruger de forskellige massagegreb på mange måder, og opnår derved at variere massagen efter specifikke behov. Jeg tilbyder høj faglig standard. Alle massager tilrettelægges individuelt og tilpasses dig og dine behov. Du møder nærvær og interesse og vil hurtigt mærke velbehag. Velvære er en del af alle massager.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Hus For Alternativ Terapi v/ Kiirsten Pedersen

kiirsten.dk

Hus For Alternativ Terapi v/ Kiirsten Pedersen

Sønderkær 12, Øland

9460 Brovst

8661 0246

Jeg arbejder ud fra devisen: "En sund sjæl i et sundt legeme". Derfor hjælper jeg dig først og fremmest med at finde en følelsesmæssig god balance, hvorefter den fysiske harmoni indfinder sig. Alle behandlinger er tilrettelagt ud fra den enkeltes behov, ligesom høj etik og respekt for hver enkelt er meget vigtigt for mig.

Akupunktur

Massage

Akupunkturklinikken i Hobro

www.akupunkturklinikken-hobro.dk

Akupunkturklinikken i Hobro

Fredensgade 4

9500 Hobro

9851 0316

Mit navn er Jess Hansen. Jeg er uddannet akupunktør, Idrætsskadeterapeut, columnaterapeut og massør og tilbyder akupunktur og fysiurgisk behandling. I behandlingen tager jeg udgangspunkt i en helhedsopfattelse af organismen, altså ikke kun det aktuelle problem. Ofte vil behandlingen være en kombination af flere behandlingsteknikker, - akupunktur / manipulation / massage m.m. Jeg har stor erfaring i behandling af bevægeapparatsproblemer og benytter ud over akupunktur flere bløddelsbehandlingsteknikker.

Akupunktur

Haubro-Akupunkturklinik

www.haubro-akupunkturklinik.dk

Haubro-Akupunkturklinik

Bandsholmvej 43, Haubro

9600 Aars

60 68 77 21

"Jeg er uddannet i traditionel kinesisk akupunktur på skolen i Aalborg, og er RAB registreret ved Praktiserende Akupunktører. Med mere end 30 års erfaring som sygeplejerske har jeg en bred sygdomsindsigt, der er en stor styrke i mit daglige arbejde som akupunktør." - Jenny

Akupunktur

Bms Akupunktur - Out Of Pain v/birthe

www.negle-krop.dk

Bms Akupunktur - Out Of Pain v/birthe

Himmerlandsgade 78

9600 Aars

40254218

Hvad betyder BMS ? BMS står for Body Map System og er et system hvor kroppen er opdelt som et kort. Ud fra det kort er der så et bestemt system, hvor nålene skal sidde. BMS akupunktur er ikke som traditionel kinesisk akupunktur, Men da det stadig er akupunktur, så handler det i bund og grund, om at ​ Kroppen Får Frigivet Noget Energi ud til de steder i Kroppen; Sindet hvor der er brug for Energi BMS står for Body Map System og er et system, hvor kroppen er opdelt som et kort. Ud fra det kort er der så et bestemt system, hvor nålene skal sidde. Med BMS akupunktur, kan jeg blandt andet, give behandling for Angst, Frygt Stress, Søvnproblemer, Manglende søvn/kronisk træthed, Tankemylder, Aggression, Manglende overskud, Lettere/begyndende depression, Eksamensskræk, Nervøsitet, Raskløshed, Motivation til handlinger, beslutninger og modtagelse af information. ​Smerter Hovedpine, migræne

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Mølholt Helsecenter

www.molholt.dk

Mølholt Helsecenter

Bækvej 20

9760 Vrå

9898 8200

Leder du efter utraditionelle behandlingsmetoder, så er du gået rigtigt. Vi arbejder ud fra devisen at: Kunsten er ikke alene at gøre rask, men at gøre rask uden at ødelægge andet! Vi behandler folk for alle mulige lidelser i vores klinikker og opnår rigtig mange gode resultater. Mange er blevet helbredt, nogle for små skavanker, men vi har også helbredt folk med alvorlige sygdomme.

Akupunktur

Lades Akupunktur  v/ Marie og Villy Lade

www.lades-akupunktur.dk

Lades Akupunktur v/ Marie og Villy Lade

Græsvangen 16 B, St

9800 Hjørring

98 92 84 64

I Lades Akupunkturklinik har vi stor erfaring i at behandle: • Barnløshed • Smerter • Sportsskader • Allergi • Astma • Eksem • Lumbago • Ischias • Tennisalbue • Muse arm • Holdningsforstyrrelser • Følger efter hjerneblødning • Migræne • Spændingshovedpine • Rygestop • Medicinafhængighed • Piskesmæld • Stress behandling • Fantomsmerter • Smerter efter operation • angst Vi interessere os meget for at finde ind til kernen af problemet for derved at give den mest optimale behandling.


©2009-2019 JART