Akupunktur i Midtjylland

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Zoneterapi

Mie Carlsen - Akupunktør og Zoneterapeut

www.mie-nielsen.dk

Mie Carlsen - Akupunktør og Zoneterapeut

Vibevej 16

7160 Tørring

2685 1218

HVORFOR AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI ? Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis et organ ikke fungerer optimal, bevirker det en ubalance i resten af kroppen. Resultatet kan være sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Formålet med akupunktur og zoneterapi er, at stimulere kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv, eller i det mindste til at fungere bedre. Akupunktur og zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen. Der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingerne.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Klinik For Massage, Terapi Og Akupunktur

www.hannes-helseklinik.dk

Klinik For Massage, Terapi Og Akupunktur

Fyrrely 16

7451 Sunds

25 17 75 75

Mit logo handler om to hjerter, - mit hjerte, som er det store og dit hjerte, som er i midten. Det store hjerte værner om og tager sig af det indre hjerte idet der skabes et beskyttet indre rum. Flammen er Livsgnisten, Det Højeste- i mennesket. Så gennem mit arbejde styrkes oplevelsen af denne indre livsgnist. Hjertet er formet som arme eller hænder der holder om og giver næring og beskyttelse. Det er også fjeragtig eller vingeragtigt, hvilket peger på en oplevelse af lethed i arbejdet.

Akupunktur

Massage

Midtjysk Akupunktur

www.midtjyskakupunktur.dk

Midtjysk Akupunktur

Hvidtjørnen 10

7470 Karup J

2266 6071

Klinik for Akupunktur, Posturologi, Massage og Ledfrigørelse. Kig dig lidt omkring på hjemmesiden, og har du spørgsmål er du velkommen til at ringe.

Akupunktur

Massage

Trehøje Velværecenter Aps

www.velvaere.dk

Trehøje Velværecenter Aps

Østergade 48

7480 Vildbjerg

97 13 72 25

Vi udfører akupunktur, massage og idrætsskade terapi, og har hjulpet flere tusind patienter af med deres dårligdomme. Når jeg skal gøre dig rask, handler det om: • Viden • Erfaring • Handling Du har måske gået i flere år med dit problem, og nu skal der handles, fordi nu belaster det din livskvalitet. Akupunktur er så effektivt, ar smertetilstande ofte forsvinder helt og det bliver muligt at droppe dine smertestillende tabletter. Massage er den mest effektive metode til at lindre og afstresse.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

www.energioghelse.dk

Energi og Helse v/ Pia Graagaard

Allégade 15

7500 Holstebro

96 10 24 65

Mit navn er Pia Graagaard. Jeg er født i 1965 og bor i Holstebro sammen med min mand og vores tre børn. Jeg blev i 1985 uddannet assistent på Holstebro Centralsygehus, og har indtil 1998 arbejdet i forskellige stillinger indenfor mit fag. I min fritid dyrker jeg en del sport. Jeg løbetræner i Mejdal GIK 3-4 gange om ugen, og løber alt lige fra 5 km. til maraton. I august 2007 blev jeg træner for projektet "Start to Run", et stort landsdækkende arrangement.

Akupunktur

Ny Energi v/ Anne Marie Vester

www.ny-energi.dk

Ny Energi v/ Anne Marie Vester

Sønderlandsgade 19

7500 Holstebro

9740 3540

En konsultationen begynder altid med en samtale på Anne Marie Vesters kontor, hvor der skrives en journal. Herefter undersøges patinentens kropsstilling. Stillingen afslører hjernens opfattelse af lodrette og vandrette linier. Det er vigtigt i behandling, fordi det afslører de strategier hjerne og nervesystem benytter til flere fundamentale funktioner. Herefter undersøges hele mennesket i øret(!) med den nyeste laserteknik.

Akupunktur

Kystcentret Egå

www.gold-implant-clinic.com

Kystcentret Egå

Skøring Strandvej 3

8250 Egå

97 21 04 38

Læge Hans Kryger Kjerkegaard har arbejdet med akupunktur siden 1981 og har haft akupunkturklinik på fuld tid siden 1984. Deltaget i talløse kurser i akupunktur både nationalt og internationalt. Er medlem af Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur og har undervist andre læger inden for dette selskab.

Akupunktur

Fodterapi

Massage

Justhealth - Kiropraktik og Idrætsklinik

justhealth.dk

Justhealth - Kiropraktik og Idrætsklinik

Oddervej 89

8270 Højbjerg

86249090

Man skal ikke leve et liv med smerter! JustHealth er en kiropraktik og idrætsklinik i Århus, der yder et stort udvalg af behandlinger til virksomheder såvel som privatpersoner. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler den holistiske krop, kontakt JustHealth for at påbegynde din behandling. JustHealths valgsprog er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. JustHealth udgøres derfor af en massør og en kiropraktor, der begge har adskillige specialer, for eksempel i idrætsskadeterapi og kinesiotapning. Oveni kiropraktik arbejder vi også med sportsmassage, bindevævsmassage og akupunktur i Århus. Lige meget om du oplever smerter i kæben, lænden eller skuldrene, sammensætter vi den mest effektive behandling til din situation. JustHealth sammensætter også behandlingsaftaler til virksomheder for at investere i medarbejdernes sundhed. Vi holder til i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, tæt på offentlige transportmuligheder og med gode parkeringsforhold. Vil du vide

Akupunktur

Haugaard Akupunkturs´ V/ Kim Haugaard

aku-zonen.dk

Haugaard Akupunkturs´ V/ Kim Haugaard

Tranbjerg Hovedgade 46

8310 Tranbjerg J

86 29 14 65

Hos AKU-ZONEN står akupunkturen ikke alene. Vi tilbyder dig et varieret behandlingsforløb for at opnå en større effekt og lægger vægt på personlig kontakt og faglig kompetence. Ud fra en samtale vurderer akupunktøren hvilke behandlingsformer, der passer til din situation.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Zonen v/ Susanne Holm

www.zonen-info.dk

Zonen v/ Susanne Holm

Bogøvej 15

8382 Hinnerup

27 32 95 63

Med en sundhedsfremmende firmaordning hos ZONEN giver I jeres medarbejdere mulighed for at få behandlinger på arbejdspladsen, hos professionelle og veluddannede behandlere. ZONEN har beskæftiget sig med sundhedsfremmende firmaordninger gennem mere end 10 år, og vores målsætning er at gøre vejen til et sundere og raskere liv let tilgængelig for alle. Det er dokumenteret, at en livsstilsændring i form af kost- og motionsomlægning - samt regelmæssige behandlinger med fx massage eller zoneterapi - gavner.

Akupunktur

Grenaa Akupunktur Klinik

www.grak.dk

Grenaa Akupunktur Klinik

Skovbrynet 14

8500 Grenaa

86 32 79 74

Akupunktur-behandling der dur finder du På Djursland Smerter er et stort problem for mange mennesker. Den vestlige medicin må ofte give fortabt overfor behandlingen af smerter - eller patienterne må tage medicin med bivirkninger, afhængighed og stivhed til følge. Akupunktur virker som regel omgående ved behandlingen af smerter. Jeg (Gert Karlson) har drevet Grenaa Akupunktur Klinik i Grenaa på Djursland i mere end 14 år. Jeg har været med til at udvikle nye behandlingsmetoder igennem de sidste 10 år.

Akupunktur

Helseklinikken I Gjerrild

www.helselarsen.dk

Helseklinikken I Gjerrild

Dyrehavevej 11, Gjerrild

8500 Grenaa

86 38 41 17

Telefontid hverdage mellem kl. 8.30 - 9.30. RAB - Registreret Alternativ Behandler i faget akupunktur og kun akupunktur.

Akupunktur

Massage

Psykomotorisk afspænding

Sund-Livsstil v/ Karoline Vestergaard

www.karolinevestergaard.dk

Sund-Livsstil v/ Karoline Vestergaard

Bystævnet 5

8520 Lystrup

6127 8418

Over en lang årrække har jeg interesseret mig for ”det hele menneske”, det være sig fysiske/psykiske og sociale sammenhænge, eller krop/sind/ånd og åndedræt sammenhænge. Det har ført mig på rejser rundt i landet og udenfor landets grænser, for at lære og uddanne mig på kurser, til Workshops mm. og for at blive klogere på mig selv og mennesket som sådan. Det har også givet mig en del erfaringer som understøtter mit arbejde som behandler - og som giver mig en større spændvidde i behandlingerne.

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Viborgklinikken

www.viborgklinikken.dk

Viborgklinikken

Gravene 28B

8800 Viborg

20 21 06 06

Under hver behandlingsform bliver der set på mennesket som helhed og behandlingen bliver tilrettet specifikt efter den enkelte klients behov. På Viborgklinikken opfatter vi vores behandlingsformer som komplimentære behandlingstilbud. Derfor går vi altid kritisk ind og vurderer hvorvidt vores kompetencer rækker i den givne situation og henviser gerne til egen læge.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Vitalin V/ Lilly Nilsson

www.vitalin.dk

Vitalin V/ Lilly Nilsson

Højbjerg Huse 4

8840 Rødkærsbro

86658513

Giv dig selv og din krop en chance til at finde den rette balance. Tag ud på marken mellem Ans og Rødkærsbro, HER findes et sted, hvor du får hjælp og indre ro. Medlem af og forsikret gennem foreningerne: www.fdfm.dk & www.Phyto.dk

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Helle Elise Liv Møller

www.eliseliv.dk

Helle Elise Liv Møller

Engvejen 36

8850 Bjerringbro

2648 1140

Tilbyder akupunktur, healing, terapi, afspændingsmassage. Akupressur, Trigger point, energi afbalancering. Stress frigørelse., terapeutisk berøring og coaching. Fod, led, ansigt , kvik op, Pædagogisk, hovedbunds og helkropsmassager.

Akupunktur

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi

Massage

Massage

Stenildhuset

www.stenildhuset.dk

Stenildhuset

Søndermarksvej 5 Stenild

9500 Hobro

30992506

Velkommen til Stenildhuset. Jeg behandler med Kraniosakralterapi, Øreakupunktur, Massage og Infrarød sauna. Anja :-)


©2009-2019 JART