Akupunktur i København og på Frederiksberg

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Biopati

Den Væltede Ko v/ Nigel Ching

www.ching.dk

Den Væltede Ko v/ Nigel Ching

Havnegade 43 ST TH

1058 København K

33 16 30 20

Kinesisk medicin er et meget omfattende medicinsk system, som dækker over flere forskellige former for behandling. Af disse behandlingsformer er akupunktur den mest velkendte i Danmark. Akupunktur har en dokumenteret skriftlig historie som strækker sig mere end to tusind år tilbage, og man har fundet arkæologisk bevis for akupunktur, der er mere end fire tusind år gammelt. Dette gør akupunktur til verdens ældste medicinske system.

Akupunktur

Zoneterapi

Jonna Vigh - Akupunktur og Zoneterapi

www.jonnavigh.dk

Jonna Vigh - Akupunktur og Zoneterapi

Nørregade 41, 2 Sal, Kontor 215

1165 København K

51 89 00 02

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut, og er RAB (Registreret Alternativ Behandler) indenfor begge behandlingsformer. RAB er en beskyttet titel der kun gives til behandlere, der lever op til en række krav Sundhedsstyrelsen har stillet til uddannelse, etik og god klinisk praksis. Jeg har tidligere drevet min klinik fra Absalon Privatklinik på Strøget, men flyttede d. 1/5-2008 til nye lokaler i Nørregade 41. Jeg arbejder endvidere som erhvervszoneterapeut og akupunktør i Statsministeriet.

Akupunktur

Massage

God krop

www.god-krop.dk

God krop

Bartholinsgade 15

1356 København K

26 53 09 56

Jeg er uddannet professionel sportsmassør, kostvejleder og akupunktør. Jeg har min egen lille, hyggelige klinik i hjertet af København. HAR DU SPECIELLE ØNSKER ELLER BEHOV? Det kunne f.eks.være en luksus eftermiddag eller aften med veninderne. Her er god plads til at I kommer nogle stykker til ren afslapning, dejlig musik og lidt godt til ganen - alt imens I skiftes til at få lækker massage! Ring evt. for at høre nærmere - så laver vi en aftale der passer lige netop til jer!

Akupunktur

Massage

Psykomotorisk afspænding

God Krop

godkrop.dk

God Krop

Bartholinsgade 15 kld th.

1356 København K

22669905

God Krop er måske Københavns bedste massagested. Vi tilbyder effektive massagebehandlinger, og vores massører er veluddannede og meget dygtige. Du kan få en god wellness oplevelse til både krop og sind når du kommer til os i København for at få massage. Klinikken ligger centralt og du kan booke tid til massage online. Nyd sportsmassage, wellnessmassage eller lig på en dejlig briks når du skal have graviditetsmassage. Tider bookes nemt online, og har du spørgsmål til massage så kontakt os gerne.

Akupunktur

Biopati

Coaching - Clairvoyance

Zoneterapi

Medital Klinik Danmark

www.meditalklinik.dk

Medital Klinik Danmark

Nørre Søgade 27a 1. sal

1370 København K

39 43 39 39

Medital Klinik Danmark er en sundhedsklinik, hvor vi undersøger, forebygger og behandler en række forskellige sygdomme og lidelser. TILSKUD TIL AKUPUNKTURBEHANDLINGER Du kan få dækket udgifterne til dine akupunkturbehandlinger, hvis du har en privat sundhedsforsikring. F.eks igennem dit arbejde. RAB Nicholas Garner er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Sygeforsikringen Danmark Du kan også få tilskud hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark.

Akupunktur

Akupunktur v/ Qunhui Mao

www.mao.dk

Akupunktur v/ Qunhui Mao

Amicisvej 25

1852 Frederiksberg C

33 26 33 08

Qunhui Mao er født i Jiangxi-provinsen i det sydlige Kina i 1964. Hun påbegyndte sin skolegang tidligt, og kunne derfor allerede i 1980 lade sig indskrive på medicinstudiet, der siden førte hende til hovedstaden, Beijing. I forlængelse af endt lægestudium, fortsatte hun med at specialisere sig i akupunktur ved Beijings Universitet for Kinesisk Medicin (tidl. Akademiet for Kinesisk Medicin). Qunhui Mao har undervist og praktiseret i Kina, Ægypten, på Filippinerne, i Norge, og praktiserer nu i Danmark.

Akupunktur

Massage

Kinesiskbehandlingscenter

www.kinesiskbehandlingscenter.dk

Kinesiskbehandlingscenter

Forhåbningsholms Allé 2, St.

1904 Frederiksberg C

33 26 36 88

Kinesiskbehandlingscenter blev grundlagt i 1990 i Danmark og beskæftiger to professionelle kinesiske behandlere, som begge har uddannelse i traditionel kinesisk medicin og mere end 25 års erfaring. Vi benytter os af en række behandlingsformer, som vi kombinerer på nye måder: Akupunktur, Qi Gong-massage, akupressur, kinesisk urtemedicin, øre-akupunktur, kostvejledning, varmebehandling, sugekopterapi, m.m. Behandlingen gør også brug af moderne apparatur.

Akupunktur

Akupunktur Lægehuset

www.akupunktur-laegehuset.dk

Akupunktur Lægehuset

Jyllandsvej 22

2000 Frederiksberg

38 10 74 22

Her møder du en unik kombination af traditionel kinesisk medicin, akupunktur og lægevidenskab. Du får et team til din rådighed, der består af praktiserende læge og akupunkturlæge Yijie Zhang, speciallæge Shuzheng He, og specialist og akupunktør Dr. Qin fra Kina i traditionel kinesisk medicin og akupunktur. Med mere end 20 års erfaring som læger og akupunkturspecialister hver især tilbyder vi behandling af en lang række lidelser, forebyggelse etc. med den behandlingsform, der er bedst for dig.

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Gårdmand Bjørn

gaardmandbjorn.dk

Gårdmand Bjørn

Folkvarsvej 26

2000 Frederiksberg

30955966

Specialisering i ejendomsservice på Frederiksberg.

Akupunktur

Akupunktur Balancerer

www.akupunktur-balancerer.dk

Akupunktur Balancerer

Nøjsomhedsvej 7 Kld.

2100 København Ø

26 44 12 12

På hjemmesiden kan du se hvilke lidelser og problemer vi behandler. Klik på emnet for at læse en beskrivelse af lidelsen og den behandling vi tilbyder. Bemærk, at det er ikke alle emnerne, der er beskrevet endnu. Vi opdaterer oversigten løbende.

Akupunktur

Zoneterapi

Perzona Zoneterapi

www.perzona.dk

Perzona Zoneterapi

Helgesensgade 5, st.tv

2100 København Ø

22588242

Zoneterapi og øreakupunktur på Østerbro. Vores klinik er hyggelig og indbydende. Zoneterapi bruges af voksne bl.a. ved: Fordøjelsesproblemer Søvnproblemer Hovedpine og migræne Smerter i nakke og skuldre Hormonelle problemer Allergi og luftvejslidelser Graviditet Af børn bl.a. ved: Kolik Mellemørebetændelse Forstoppelse Infektioner Sengevædning Allergi, børne-eksem og astma Jeg har arbejdet som selvstændig zoneterapeut siden 2005. Jeg er RAB registreret og indberetter til sygesikrinegen Danmark

Akupunktur

Zoneterapi

Alternativ Behandler Mie Thide

www.miethide.dk

Alternativ Behandler Mie Thide

Strødamvej 34

2100 København Ø

3920 5215

Har du store, små, akutte eller tilbagevendende gener? Jeg sammensætter en behandling, ud fra hvad dit problem er og hvilken af nedenstående behandlings former, der passer til dig og dit problem; Zoneterapi, Traditionel Kinesisk Zoneterapi, Kranio-Sacral Akupunktur, også øreakupunktur -Vejledning i kost og *kosttilskud, *inkl. sunde olier og plantesukker -Forskellige redskaber til stress frigørelse, fx Metamedicin, Tanke feltterapi og Bach rem.

Akupunktur

Akupunktur Ved Dr. Hao

www.hao.dk

Akupunktur Ved Dr. Hao

Strandvejen 59

2100 København Ø

39200209

Dr. Hao har sin unikke forståelse for almen sundhed og medicin, samt de underliggende årsager til sygdom. Igennem årene har hun brugt meget tid på at forske i reglerne for behandling med akupunktur af mange forskellige sygdomme. I samarbejde med Institute of Acupuncture and Moxibustion, China Academy of Traditional Chinese Medicine (Beijing), har hun bl.a. udviklet specielle metoder til behandling af sygdomme af neuologisk karakter, herunder migræne, iskias, rygproblemer, gigtproblemer, diskusprolaps, osv.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

www.tina-mogensbaek.dk

Akupunktur / Zoneterapi V/ Tina Mogensbæk

Østerbrogade 115

2100 København Ø

39 29 09 04

Uddannet Zoneterapeut (RAB*) og Akupunktør (RAB*) på Helseskolen i Søborg i henholdsvis 1988 og 1989 og uddannet som Fysiurgisk Massør på AM Massageskole i Herlev i 1996. I perioden derefter bl.a. tilknyttet Form og Fitness på Radisson SAS Scandinavia Hotel København samt Helsestudiet Inch by Inch. Etablering af egen klinik i 1995 på Østerbrogade 115. Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) samt Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og dermed RAB, Registreret Alternativ Behandler.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

www.helsegaarden.dk

Helsegården V/ Helenelea L Danborg

Zinnsgade 3

2100 København Ø

3526 7702

På Helsegården bliver du behandlet i behagelige omgivelser med en rar og afslappet atmosfære, hvor der er god tid til at lade kroppen og sindet finde ro og hvile.

Akupunktur

Massage

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

www.chinacenter.dk

China Center V/ Peng Yan Zhou Akupunktur Og Trad Kinesisk Klinik

Østbanegade 115 St Th

2100 København Ø

35 55 96 88

Traditionel Kinesisk Klinik --- China Center. v/ Traditionel kinesisk læge (Professor, Dr. of TCM), Akupunktør, Tai Chi, Qi Gong mester og Poet. Universitetsuddannede med traditionel kinesisk medicin og Familie tradition gennem mange generationer og Kinesisk læge, Dr. Yuan, Xao - Xia

Akupunktur

Coaching - Clairvoyance

Healing - Reiki healing

Kranio-sakral terapi

Massage

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

www.gate2life.dk

Gate2Life v/ Anette Schaufuss

Østerbrogade 58

2100 København Ø

28592810

Velkommen til Gate2life v/ Anette Schaufuss Jeg tilbyder flg. behandlingsformer i min klinik: • Kranio-Sakral Terapi • Børn/babyer KST • Gravid massage/KST • A.L.T. (ansigtsløftningteknik) • Akupunktur / øreakupunktur • Homøopati • Bach blomster terapi • Coaching Jeg arbejder i et trygt, respektfuldt og anerkendende forum. Glæder mig til at se dig, Anette

Akupunktur

Massage

Fysiurgisk Klinik

www.fysiurgisk-klinik.dk

Fysiurgisk Klinik

Wesselsgade 5 Kld.

2200 København N

6146 4616

Klinikken har specialiseret sig i behandling af idræts- og arbejdsskader og problemer i bevægeapparatet, som akutte skader og over-belastningsskader. Klinikken tilbyder manuel-terapi og fysiurgisk massage. Derudover tilbyder klinikken også ultralydsbehandling, akupunktur, statikkorrektion og træning m.m. Vores målsætning er at give hver enkelt klient en dybgående undersøgelse og den bedst mulige behandling. Som klient på klinikken er du altid sikret fuld diskretion samt professionel behandling.

Akupunktur

Healing - Reiki healing

Massage

Zoneterapi

Klarreading

www.shannahansen.dk

Klarreading

Amagerbrogade 76

2300 København S

29728927

Klarreading en klinik hvor der bliver lavet forskellige former for alternative behandlinger. Jeg hedder Shanna Hansen og er RAB registreret i zoneterapi og massage. Desuden har jeg en healeruddannelse, sportsakupunktur, øreakupunktur, kurser i kranio sakral terapi og thai massage.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Sunset Massage Og Zoneterapi

www.sunsetmassage-zoneterapi.dk

Sunset Massage Og Zoneterapi

Lygten 2 C 1

2400 København NV

35820395

Mit navn er Maria, jeg er født i Island og jeg har boet i Danmark i 25 år. I en ung alder blev jeg interesseret i alternative behandlingsformer. Mit ønske om at gøre noget ved mine interesser, kom efter jeg som damefrisør fik nikkeleksem allergi. Jeg måtte derfor stoppe mit daværende erhverv som frisør. Jeg fik selv zoneterapi behandlinger med gode resultater. Jeg blev uddannet på naturmedicinsk kursuscenter som: Zoneterapeut 1995 Kropsmassør 1997 Øreakupunktør 1997 Laserterapi 2004

Akupunktur

Biopati

Massage

Vores Klinik

www.vores-klinik.dk

Vores Klinik

Gl. Jernbanevej 39

2500 Valby

36 30 87 48

I Vores Klinik kombinerer vi den traditionelle kinesiske medicin med Manuelle teknikker – det giver os mulighed for at behandle mange forskellige lidelser, og tilrettelæggge behandlingen efter den enkelte patients behov. Vi mener at forebyggelse er vigtigt , derfor får du den vejledning og de øvelser du behøver, for at opretholde et godt helbred.
Den første behandling varer ca. 1 time inklusiv forundersøgelse og de efterfølgende behandlinger er af ca. 35-45 min. varighed.

Akupunktur

Copenhagen Physio

copenhagenphysio.dk

Copenhagen Physio

Valby Torvegade 17 1 sal

2500 Valby

60554450

Hos Copenhagen Physio er vi eksperter i behandling af sportsskader. Vi er et team bestående af uddannede fysioterapeuter, akupunktører samt osteopater. Med vores mange behandlingsformer er vi den ideelle partner til sparring, og vi har mulighed for at nå de bedste resultater på kort og lang sigt.


©2009-2019 JART