Akupunktur på Fyn

facebook
twitter
mail
print
favorit

Akupunktur

Kranio-sakral terapi

Massage

Zoneterapi

Melfar Zoneklinik v/ Karen Margrethe Nielsen

www.zonekm.dk

Melfar Zoneklinik v/ Karen Margrethe Nielsen

Hollændervej 103

5500 Middelfart

2291 3955

Der tages udgangspunkt i den enkeltes situation og behandlingen er derfor individuel. Forud for behandlingen tager vi en snak om helbredstilstand, om der er specielle ubalancer og sygdomme der skal behandles eller tages højde for. Zoneterapien tilpasses også efter den enkeltes smertetærskel, da der blokeres for blodgennemstrømningen, hvis man ligger og spænder. Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside.

Akupunktur

Svendborg Akupunkturklinik v/ Lone Sommer

www.svendborgakupunktur.dk

Svendborg Akupunkturklinik v/ Lone Sommer

Kogtvedvej 53

5700 Svendborg

62 20 30 52

Akupunktur har udviklet sig i Østen gennem mere end 2000-3000 år og kom til Skandinavien i begyndelsen af 1970èrne. Akupunktur tager sit udgangspunkt i menneskets balance og regulerer gennem behandling, den ubalance der har forårsaget sygdomme eller skavanker. Akupunktur aktiverer kroppens egne resssourcer, og er uden bivirkninger. Metoden er nålestik med tynde sterile engangsnåle i udvalgte punkter på kroppen.

Akupunktur

Massage

Zoneterapi

Sundhedsklinikken Nyborg v/ Ulla Krogsgaard

www.sundheds-klinikken.com

Sundhedsklinikken Nyborg v/ Ulla Krogsgaard

Kongegade 22

5800 Nyborg

61 10 07 25

På min klinik behandler jeg alle aldersgrupper, gravide, babyer, børn, unge, voksne og ældre. Jeg tilbyder dig mine forskellige kompetencer enkeltvis eller kombineret, for eksempel zoneterapi + massage, eller zoneterapi + øreakupunktur. Se desuden behandlingsvejledning. Jeg ser på mennesker som sammensatte organismer, der fungerer optimalt, når der er balance i kroppen. Det kan være svært på forhånd at sige, hvor mange behandlinger du har brug for. Det afhænger af lige netop dit problem.


©2009-2018 JART